Predam TOYOTA Celica TS T23 VVTLi 1.8L 240HP

autá na predaj, ...
Používateľov profilový obrázok
wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Re: Predam TOYOTA Celica TS T23 VVTLi 1.8L 240HP

Príspevok od používateľa wakkee » Utorok, 26. Augusta 2008, 11:21

jedinu radu co ti mozem dat, chodte s tym auto do autorizovaneho servisu a nechaj si potvrdit stav. Cez net tazko posudzovat stav auta co sme nevideli.
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

C3rn0
začiatočník
Dátum registrácie: Utorok, 20. Marca 2007, 09:30
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa C3rn0 » Utorok, 26. Augusta 2008, 11:27

Hoj.

Ako som pisal. O auto bolo starane, nic nie je fusersky opravene. Motor bol opraveny seriozne, ventilky boli menene za dake lepsie. Nebola to ziadna totalka motora, len sa pokrivili ventily. Hlava bola opravovana v AWF (oficialny predajca a servis toyta v BA), museli kvoli nej objednavat nove nastroje, aby to spravili tak ako maju (specialny digitalny mikrometer).

Moj nazor je taky, ze sa na nej prejdi a uvidis. Chces auto s 240konmi (+50 oproti normalu), o ktore sa majitel staral ale daval mu aj riadne do tela. Necakaj vsak spolahlivost ako na 1.4 Corolle.

+ Kludne o tom terajsiemu majitelovy povedz a odkaz ho na tuto stranku ;). Uvidis ako zareaguje, a aspon si vypytaj zlavu.

breki
nula
Dátum registrácie: Utorok, 26. Augusta 2008, 05:47

Príspevok od používateľa breki » Utorok, 26. Augusta 2008, 11:57

Dakujem. Keby este niekto mal nejake informacie o aute nech mi zavola na 0907721438. Ked zaplatim auto tak na generalku uz mi vela nezostane...

baky
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 25. Augusta 2008, 13:32

Príspevok od používateľa baky » Utorok, 26. Augusta 2008, 12:23

C3rn0 ale toyota corola 1,4 nepotoci 8500ot/min (respect corola poznam jednu ma 660 tis nabehane a stale funguje rocnik 89)
Myslim ze kazdy rata s tym ze ma trosku insie naklady a kratsie intervaly ako bezne auto 60konove.

Rasťo lift som predviedol funguje skvele to auto ked sa rozkrúti a myslim ze sa potencionalnemu zakaznikovy pacil.

Wakkee tak nejako znela dohoda asi budem musiet zajst za nim cez pol slovenska aby sa presvedcil o dobrom stave vozidla.
a poviem ti pravdu hlavne tento internet ho zneistil. Ale pozname porekadlo "Dôveruj ale preveruj" a ja som dost ustretovy typ cloveka cize nerobi mi to dako problem.

breki my sme sa uz dohodli.

Ahojte páni

breki
nula

Príspevok od používateľa breki » Utorok, 26. Augusta 2008, 12:42

Dakujem zatial vsetkym vas, dufam ze zajtra uvidime v autorizovanom servise ze vsetko je v poriadku.

C3rn0
začiatočník
Dátum registrácie: Utorok, 20. Marca 2007, 09:30
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa C3rn0 » Utorok, 26. Augusta 2008, 14:34

hehe, ja som si nevsimol, ze tu uz pisal terajsi majitel auta. A reagoval aj na cely svet a oznacil ma vsevedom :). (vdaka inac)
Pozri sa Baky, moje info pochadza od Tona, kolegu z HP, kedze som sa o jeho auto aj ja zaujimal. Nerobim rozhodcu, ani o to nemam zaujem. Mozno si nebol ty ten "vinnik", a je mi jedno, kto nim bol. Mne bolo povedane len tolko, ze s motorom opat nieco je a kupit si ho bude musiet ten, kto ten problem zapricinil. (to je info ktore mam, netvrdim, ze je pravdive)
-
Motor auta bol objektivne pokazeny asi 3 mesiace, objektivne na bloku motora pracoval Vlasto v AWF, dalsie veci v jednej garazi v Trencine. Za toto dam ruku do ohna, osobne som o tom s Vlastikom rozpraval. Toto mozem kludne napisat a za tym si aj budem stat.
-
Na zaver len dodam, ze od Aprila do Jula presli ledva 3 mesiace. A iste uznas, ze ako spravny aktivny clen toyotackeho fora som mal povnnost o rychlom predaji auta, okolo ktoreho som sa pomerne dost motal, ostatnych clenov fora informovat ;-).

breki
nula

Príspevok od používateľa breki » Utorok, 26. Augusta 2008, 19:24

Uvidime aky bude vysledok velkeho testu v autorizovanej toyote servise...

baky
panic

Príspevok od používateľa baky » Streda, 27. Augusta 2008, 08:51

Skoda ze dnes sa mi nedalo ist do toho komarna. Som velice zvedavy aj ja co je pravda a co nie. Vinnik urcite nie som lebo cela vec je tak ako som opisal. A este raz opakujem nemozem uverit takymto reciam na internete. Btw neboji sa tono z HP ze mu pridem to auto vratit ze mi zatajil jeho pravdivy technicky stav a minulost ak je to pravda co tu ometas ty? Aj tak tomu neverim.

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Štvrtok, 28. Augusta 2008, 06:54

celkom ma to tu zaujalo,, ale neviem odkial mas info, ze ked preskoci remen na celice, ze sa pokrivia ventile,,, nam na celde preskocil remen asi 5x,, naposledy o 5 zubov,, motor neskutocne klepal,, nedal sa vytocit nad 3 000ot,,, vykon asi 50PS, ,atd,,, startovalo sa zakazdym dve minuty kym naskocil,, a ci sa vam chce verit alebo nie,, ten motor v tako mstave najazdil asi 1000km,,, potom som vymenil rozvody kladky,, atd,, a motor vali ako hodinky,, kto neveri, ,tak nech pride,, mozeme hodit pretek,, heh,,,

PS: ak niekto videl piesty z CElicy,, tak su tak vyfrezovane vybratia , keby prislo k stretu piestu s ventilom. Takze nehrozi ani ohnutie ani nic ine.

PS2: samozrejme co tu pisem plati pre 3S-GE, r.v. 1990, 115kW

wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Štvrtok, 28. Augusta 2008, 07:35

Toyo> to platilo pre starsie motory, nove ti s radostou pochrumu ventili pri dodrbanych rozvodoch. Ale uz sme OT, toto je inzerat :)
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

Youngblood
začiatočník
Dátum registrácie: Streda, 20. Júna 2007, 19:11

Príspevok od používateľa Youngblood » Piatok, 29. Augusta 2008, 03:57

Ja som mal tu možnost pred 2 mesiacmi videt do mojho motora a musim povedat ze aj 1zz-fe ma vyfrezovane piesty. Lenže mam pocit že je to robene z dovodu efektyvnejšieho rozprašovania paliva vo valci a nie preto aby sa piesty nemohli stretnut s ventilmi. Noa samozrejme jedna sa o retaz a nie o remeň čiže neviem neviem ako to je s tym preskočenim...
Toyota Celica TS23, VVTL-i (2ZZ-GE)
Ex:Toyota Celica T23, VVT-i (1ZZ-FE)
If U dont fight, U lost allready!!!
トヨタ セリカ

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Piatok, 29. Augusta 2008, 08:12

tonny69 napísal:Mam to zmerane, 238 :O))
Ten chip spravil divy :O))
Len po nom to malo o 26viac.
No ja stále čakám na značku použitého Blackboxu pred ECU a oskenované kryvky výkonu a krúťáku...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

baky
panic

Príspevok od používateľa baky » Piatok, 29. Augusta 2008, 12:54

Rasťo sa ani nedockas. Majitel predomnou tu napisal bludy dake (240hp :D:D:D:D) a ja som s tym na brzde nebol. ale len tak pre zaujimavost pojdem a naskenujem krivky PS a NM.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 1 neregistrovaný