Toyoty v autobazaroch
- Tartarus
- panic
- Dátum registrácie: Štvrtok, 12. Februára 2009, 14:39
- Kontaktovať používateľa:
Re: Toyoty v autobazaroch
preberali sme to aj na FB a záver je taký že pekne ešte počkám, došetrím a nebudem kupovať Bánovecké Tajomstvo 
- Kenny
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 6. Septembra 2004, 00:23
a potom sa slusny predavajuci moze doslova posrat ked nevie predat svoje pestovane auto kvoli tomu, ze takyto bazaristi svoje pozliepane sroty davaju pod cenu...
asi tak nak Elvis :/
asi tak nak Elvis :/
Ja mu tipujem 300000km a viac, uz len podla madiel dveri, sedaciek, rucnej brzdy a volantu je jasne, ze 168 to nebude. Ale je mozne, ze predavajuci len uplnym nedopatrenim neuviedol koeficient, ktorym sa tie km maju vynasobitGabo napísal:To auto vyzera, ako keby malo cca 400.000km. Je zaujimave, ze 95% vsetkych predavanych aut po dosiahnuti 155.000km dlhe roky stoji v garazi nepohnuteCi je rok vyroby 2007, alebo 1992... Ved 40tis.km/1rok je uplne bezny najazd, teda 400.000km za 10 rokov. No a ukazte mi aspon 10 takych aut z 80 tisic predavajucich... Je ich ako safranu.
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
Ja sa najradsej divam na opotrebenie pedalov, volantu a hlavy radiacej paky. Niekedy ukaze dost opotrebenie aj lava strana sedaku vodica. Kedze som lajik moc mi mechanicke casti v motorovom priestore nehovoria
Dobre je este, ked clovek vie ako ma zniet zdravy motor konkretneho auta. Ja som mal vyhodu, ze takmer to iste auto co som zhanal sme mali doma
Ale KM uz ozaj neriesim nejak seriozne. Isto si dam ciel pri kupe auta ze ma mat "do XX tisic km najazdene" ale skor sa budem divat na opotrebenie ,pripadne prizvem mechanika na obhliadku a udaj na ODO metri budem brat len informativne.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
orientacia podla km je hlavne v nasich podmienkach nemozna. Samozrejme, ked beries auto od oficialneho dilera v nemecku tak tie sedia takmer na 100%, ale u nas z bazaru? Ale samozrejme, sprosta slovac chce 10 rocne dieselove kombi so spotrebou 5l/100km ale maximalne nabehanych 120-150 000 km. A kde je dopyt, tam je aj ponuka... Moje dieselove kombi ma uz cez 300 000 ale na tom aute to nie je poznat, ani motoricky, ani na exteriery a na interiery uz vobec nie. Ale samozrejme, ked ho budem predavat tak mi budu volat kadejake jebliny a budu vyplakavat ze ake to ma strasne kilometre, nech im to dam zadarmo.

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
Presne tak... A potom to niekto od teba kupi hlboko pod cenu, stoci a preda za 2x tolko. 
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
Zaujima ma jedna vec. Na starych mechanickych ODO metroch zvycajne bolo vidiet stacanie tak, ze jednotlive cisla neboli v rovine. Je mozne nejakym sposobom odhalit stacanie na novych digitalnych ?
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
myslim ze ano, kdesi som to videl ze vedia zistit zasah do odometra ale neviem ci potom aj realne km...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
vedia to zistit ked to je stocene len cez displej co ti ukazuje km tak ty povedia aj o kolko to je stocene ale ked je to stocene cez riadiacu jednotku tak uz nevedia o kolko to je stocene v ridiacej jednotke vzdy zostanu neaky stopy ze tam bolo nieco robene
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
myslim ze sa to da, minimalne vo volve ti povedia ci su tie km origos. ale myslim ze aj ine premiove znacky to dokazu.Max11 napísal:Zaujima ma jedna vec. Na starych mechanickych ODO metroch zvycajne bolo vidiet stacanie tak, ze jednotlive cisla neboli v rovine. Je mozne nejakym sposobom odhalit stacanie na novych digitalnych ?
Problem je vsak ten, ze takmer nikto nezoberie auto, ktore chce kupovat, priamo do autorizovaneho servisu.

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
Dakujem za info chalani
@Elvis - Ja som potom asi jeden z mala. Auto som pred kupou dal na svoje naklady skontrolovat do autorizovaneho servisu, kde bolo kupovane ako nove a zaroven servisovane a po kupe som ho dal skontrolovat este v AT Zilina pre istotu v ramci zarucnej doby autobazaru.
@Elvis - Ja som potom asi jeden z mala. Auto som pred kupou dal na svoje naklady skontrolovat do autorizovaneho servisu, kde bolo kupovane ako nove a zaroven servisovane a po kupe som ho dal skontrolovat este v AT Zilina pre istotu v ramci zarucnej doby autobazaru.
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
Elvis ja som auto zobral do autorizaku v bratislave (Autogrand na vajnorskej) a ty skur*****ny ma tam tak chceli oj**at ze vzivote ma tam uz neuvidia, ked uvideli mladeho chalana zacal tam na mna sypat take veci ze ked dohovoril ze som mu povedal nech mi ten "crep" zlozi zo zdvihaku ze idem prec lebo neni mozne co mi hovori, jedine co bolo fakt opotrebovane bola vodna pumpa ktora potrebovala vymenu inak zavady typu cele brzdy vymenit (predne dosticky maly este dobrych 25% a zadne okolo 60% tie by este vydrzali cca. tych 20-30k km) a netesnost prs motora ktora sa nijako neprejavila (motor olej nezerie vobec a spotrebu mam v normalne) vsetko mi to vycislili na opravu za 2000 euro, neskor som si vymenil vodnu pumpu a brzdy(vsetky 4) co ma stalo nieco malo okolo 400eur, tak mi teraz povedz kam sa mam obratit ak potrebujem servisny zasach alebo overenie povodu vozidla a kilometrov ked ta vsetci chcu akurat tak ......Elvis napísal:myslim ze sa to da, minimalne vo volve ti povedia ci su tie km origos. ale myslim ze aj ine premiove znacky to dokazu.Max11 napísal:Zaujima ma jedna vec. Na starych mechanickych ODO metroch zvycajne bolo vidiet stacanie tak, ze jednotlive cisla neboli v rovine. Je mozne nejakym sposobom odhalit stacanie na novych digitalnych ?
Problem je vsak ten, ze takmer nikto nezoberie auto, ktore chce kupovat, priamo do autorizovaneho servisu.
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Mne AutoGrande povedali ohladom brzd to iste a pritom v AT Zilina povedali, ze su este v poriadku, takze asi to je u nich normalne
Ale inak ohodnotili auto v zmysle, ze je takmer ako nepouzivane, co potvrdili aj v ZA.
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
to je jednoduche, v blave vyse brzdia 
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Sonnicek - mne sa stal presny opak tvojho pripadu 
Ked som kupoval Citroen, isiel som do autorizovaneho servisu, kde auto kontrolovali 1,5hod. a aj s vypisom povedali, ze "autu nic nechyba", km sice sedeli, ale potom neskor po kupe som sa dozvedel par zaujimavosti, nastastie nie "velkeho kalibru", ktore na aute boli zle... Takze do Citroenu konkretne v Nitre uz nikdy. Zaplatil som za prehliadku 29eur, neviem aky mali dovod zamlcat technicky stav auta. Napr. zadne brzdove dosticky boli boli zrele na vymenu, islo to uz skoro kov na kov... A toto nepovedat? Preco? Odpoved sa nikdy nedozviem, no aspon som rad, ze auto je nehavarovane, ide dobre, okrem cca 400eur investicie "navyse" mu nic nie je.
Ked som kupoval Citroen, isiel som do autorizovaneho servisu, kde auto kontrolovali 1,5hod. a aj s vypisom povedali, ze "autu nic nechyba", km sice sedeli, ale potom neskor po kupe som sa dozvedel par zaujimavosti, nastastie nie "velkeho kalibru", ktore na aute boli zle... Takze do Citroenu konkretne v Nitre uz nikdy. Zaplatil som za prehliadku 29eur, neviem aky mali dovod zamlcat technicky stav auta. Napr. zadne brzdove dosticky boli boli zrele na vymenu, islo to uz skoro kov na kov... A toto nepovedat? Preco? Odpoved sa nikdy nedozviem, no aspon som rad, ze auto je nehavarovane, ide dobre, okrem cca 400eur investicie "navyse" mu nic nie je.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných