***MR2 SW20 - lacno***

autá na predaj, ...
Používateľov profilový obrázok
Elvis
Toyota guru
Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Elvis » Štvrtok, 9. Marca 2006, 19:35

adrenix ja ti k cene este pridam fajryho na mesacnu staz, rob si s nim co chces :)))
Obrázok
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv

adrenix1
panic
Dátum registrácie: Utorok, 23. Augusta 2005, 17:11

Príspevok od používateľa adrenix1 » Štvrtok, 9. Marca 2006, 22:19

O.K. tak ja berem fajriho a ty si zober MR-ku :D
Toyota Starlet
Toyota MR2 SW20

CelicaNR
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CelicaNR » Štvrtok, 9. Marca 2006, 22:21

Elvis, ak nebudes mat Toyotu a necakas na daku Toyotu, tak nas vsetkych sklames, toho sisi hadam vedomy ? 8)
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Štvrtok, 9. Marca 2006, 22:24

hehe, spravne. Elvis, ak nekupis tuto MR2, tak ti namontujeme do HTPcka stvrty valec, aby si nemohol frajerit so sijacim strojom :-)

drgi
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

mison

Príspevok od používateľa mison » Štvrtok, 9. Marca 2006, 23:10

elvis: nieje to ta MR2 z cadce co si pisal ze ze upne roz**bana a gitovana a motor pred smrtou?

Elvis
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Elvis » Piatok, 10. Marca 2006, 09:14

mison nie, toto je ina.

ta z cadce je teraz u niekoho kto ma nick jiji na tuningklube, som si s nim pisal a hned ma zacal dojebavat byvali majitel, nick jimi, ze co som za cocota ze sa tomu hovno rozumiem. no neviem, ja som len ziral, ten moj kamos to pozeral a nasli sme tolko chyb a zavad ze mi rovno povedal ruky prec... a za neho aj ruku do ohna dam.
Obrázok
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv

mison

Príspevok od používateľa mison » Piatok, 10. Marca 2006, 09:41

elivs: myslis tu cervenu s KE spz co som ti posielal fotky? ta bola na 100% buchnuta v predu vlavo a vzadu tusim v pravo nesedel dekel na kufor na pravej strane.

mison

Príspevok od používateľa mison » Piatok, 10. Marca 2006, 10:16

adrenix ma na 100% tu z KE co som ti posielal fotky.. adrenix, nechybala ti tam jedna rozpera nad motorom vzadu? cervena s cervenou pristrojovkou, roztrhnutou vodicovou sedackou na boku atd...

Elvis
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Elvis » Piatok, 10. Marca 2006, 11:59

mison, ano je to ta kosicka, ale nakolko by som ju celu prekopal tak je to jedno nejaky nesediaci kufor ci predny garambol, len zistit ako velmi to bolo burane v predu, nerad by som sa vozil v banane :-) ved ked to bude aktualne tak ju pojdem kuknut a uvidim
Obrázok

mison

Príspevok od používateľa mison » Piatok, 10. Marca 2006, 12:36

elvis tak nevahaj..lebo ked sa nerozhybes a zufaly adrenix ju bude predavat za 50 tak je moja. Ale banan by som tiez nechcel. Podla mna lepsiu kupu mat nebudes a ked ju chces prerabat tak ti je jedno ci je motor v tahu alebo lahko burana. Sak ja si ju potom kupim od teba ked ta omrzi :D

mison

Príspevok od používateľa mison » Piatok, 10. Marca 2006, 13:06

elvis: cital som si teraz predpisi pre slalom a tam pomaly nesmies nic upravit oproti serii. ked to chces na zavody tak snad mas nejake to info. o vrchu neviem ake su pravidla.

adrenix1
panic
Dátum registrácie: Utorok, 23. Augusta 2005, 17:11

Príspevok od používateľa adrenix1 » Piatok, 10. Marca 2006, 13:17

No banan to nieje, nebola ani na streche tak ako ktosi pisal ked so ju kupoval. Bola tuknuta spredu aj zo zadu, ale je to v pohode. Za tu cenu je to super, je odstrojene calunenie aj narazniky takze si kazdy moze pozret ako to bolo buchnute a ako je to urobene. Myslim ze to nie je vobec zle a na tu cenu priam genialny. Ale pripominam ze auticko bude na predaj len v sobotu nanajvis v nedelu a cena pojde mozno este dolu to uvidim podla toho kolko penazi budem potrebovat. Je to v elektrike, s klimou, radio na cd a sportovi volantik dam podla ceny :D stresne okna netecu, su tam 15 O.Z.
Toyota Starlet
Toyota MR2 SW20

mison

Príspevok od používateľa mison » Piatok, 10. Marca 2006, 14:23

elvis mam total chaos..ja som ti poslal fotky tej cervenej celici z KE a ty si pisal ze si ju bol pozriet a
"takze bol som tam, 500 km hore dole...
Auto je TOTAL rozjebane, TOTAL GRC, tam nesedi jeden jediny plech na tom aute, milion kg gitu, motor vydava zvuky ako keby mal umriet, interier na zaplakanie, a to si este nevidel to auto zo zadu, kokos ja som nevedel ci sa mam smiat alebo plakat, taky tuzing som este nezral, no skoda ze som to nevyfotil, nemal som sil... takze nic nakoniec "

takze aderenixovu http://www.printflow.sk/mison/mr2/IMG_3457.jpg si v reale ani nevidel? To co si pisal bola ta z cadce? Toto je ta rozmrdana co si opisoval co kupil jiji? http://www.printflow.sk/mison/mr2/Foto_inzerat.jpg

Elvis
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Elvis » Piatok, 10. Marca 2006, 22:49

jaaj, no pozeram :-)

ja som bol pozerat tu v cadci, tu adrenixovu som nevidel. ta co je na druhej foto je ta z cadce, na fotke vyzera pekne (prave sa pozeras na pekny naraznik a cire smerovky) ale to si ju este nevidel z ineho uhla, nepocul a neotvaral ju.
Obrázok

mison

Príspevok od používateľa mison » Sobota, 11. Marca 2006, 15:35

elvis ty si chobot :D mas MR2 pod nosom a ani neberies telefon? keby so nemal to svoje tak ju kupim. Ale zasa ked by osm dal tych 80tis do mojeho tak sa mi MR2 nevyrovna.. Tak som si povedal ze radsej celicu

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní