Bodykit 2003 po facelifte je OK, len by ma zaujímalo prečo bol menený predný aj zadný bumper - on totiž originál má na znak toyoty (vpredu) a "MR2" a "TOYOTA" (vzadu) dierky aby si značenie nemohol skoniť - toto jediné mi nejako nevonia. Inak kolesá OK - vpredu 15, vzadu 16 palcov, svetlá OK - všetko pofacelift.Samuel napísal:Rasto hlavne tvoj pociatocny nazor ma zaujima
Bol som sa ako som spominal pozriet na jednu MR2ku presne sa jedna o tuto:
http://www.autovia.sk/autobazar/toyota- ... 16v-552124
Co vravis, je to dovoz z Nemecka, na Svk nikdy nejazdena. Podla predajcu tam je od januara takze s cenou sa da ist podla jeho slov este vyrazne dolu.
Osobne by bol vzhľadom k spomínaným výmenám nárazníkov sakra nedôverčivý a hneď by som kontroloval či neboli menené zadná a predná výstuha - ak áno, tak ruky preč!
Inak cena by mohla kľudne byť aj zachovaná keby nebolo podozrenie na výmenu dielov. U týchto aut platí že čím je auto menej dotknuté tuzzingom a nekompletnou výmenou dielov, resp neodborným prestriekaním, tým je cena vyššia - proste pôvodný stav, aj keď je kasňa od kamienkov, sa cení viac.
Ja by som za pofaceliftovú W3 v pôvodnom stave s toľkýmito km kľudne tie peniaze dal.