Toyoty v autobazaroch
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
inak som si vsimol ze mnoho samodovozcov co si myslia ze sa na tom nabalia doviezlo aj dost tojot ale ludia im to nekupuju. Avsak ja si myslim ze niektore kusky stoja za to. Vela raviek sa da kupit teraz, niektore su fakt krasne, udrziavane (paradoxne su kupivane orig.na SK) aj z avensisov je vyber, hoci pre nasich hladacov pokladov nist, kedze akurat sedany som videl a tak.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
-
ToyoCarE
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
- Kontaktovať používateľa:
Andy - ano samodovozcov je obrovske mnozstvo. Ako sme s kolegovcami hladali Toyoty, tak sme narazili na obrovske mnozstvo ludi, ktori si sami vozia auta zo zahranicia a snazia sa zarabat obrovske peniaze na tom. Zial su dva pripady:
1. ani netusia co je to Toyota a ake auto vlastne doviezli - tam sa da urobit dobra cena
2. nasadili obrovsku cenu a tvaria sa, ze to auto je v 100% stave, ale obycajne je v tom nejaka habadura a s ceny nezlavia ani ...
A treba si davat pozor na pocet km - uz bezne funguju ludia, ktori za poplatok zmenia tachometer na cislo ake si povies. Tiez info, ze auto ma servisnu knizku - moze byt pravdiva, ale tie knizky byvaju vo vacsine sfalsovane. Napr. co sa nam stalo. V bazari v TO sme pozerali Corollu 1.3 HB, dovoz D, servisna knizka. Potom sme isli do NR a tam sme nasli corollu 1.3 LB, dovoz D, a neverili sme vlastnym ociam - presne ta ista knizka! Tie iste opravy, tie iste chyby ... A ked sme to predajcovi povedali, tak sa tvaril, ze sme nejaky idioti - ze to nie je mozne! bla bla bla
1. ani netusia co je to Toyota a ake auto vlastne doviezli - tam sa da urobit dobra cena
2. nasadili obrovsku cenu a tvaria sa, ze to auto je v 100% stave, ale obycajne je v tom nejaka habadura a s ceny nezlavia ani ...
A treba si davat pozor na pocet km - uz bezne funguju ludia, ktori za poplatok zmenia tachometer na cislo ake si povies. Tiez info, ze auto ma servisnu knizku - moze byt pravdiva, ale tie knizky byvaju vo vacsine sfalsovane. Napr. co sa nam stalo. V bazari v TO sme pozerali Corollu 1.3 HB, dovoz D, servisna knizka. Potom sme isli do NR a tam sme nasli corollu 1.3 LB, dovoz D, a neverili sme vlastnym ociam - presne ta ista knizka! Tie iste opravy, tie iste chyby ... A ked sme to predajcovi povedali, tak sa tvaril, ze sme nejaky idioti - ze to nie je mozne! bla bla bla
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
no ale ved to boli dve tojoty, rovnaké autá a opravy v servis. knižke boli bežne sa vyskytujúce na tomto aute, tak preto boli ronaké. vidíš že ťa nechceli ojebabratiť a ukázali ti čo sa s tými autami stáva a ako sa to opravuje
...len ty si to zjavne nepochopil. predajcovia u nás sú väčšinou seriózni páni v rokoch, ktorí by (ne)okradli (ani) aj vlastnú matku...
...len ty si to zjavne nepochopil. predajcovia u nás sú väčšinou seriózni páni v rokoch, ktorí by (ne)okradli (ani) aj vlastnú matku...
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
preto seriozny predajca ti k tomu prihodi blocky, faktury za vykonane ukony a tym mas viac menej potvrdenu serioznost. Ja som mal napr. v Avensisovej knizke ku kazdemu ukonovu pricvaknutu fakturu a bolo tom aj krasne vidno ako sa zmenila mena z Lir na Euro.fajry napísal:A treba si davat pozor na pocet km - uz bezne funguju ludia, ktori za poplatok zmenia tachometer na cislo ake si povies. Tiez info, ze auto ma servisnu knizku - moze byt pravdiva, ale tie knizky byvaju vo vacsine sfalsovane. Napr. co sa nam stalo. V bazari v TO sme pozerali Corollu 1.3 HB, dovoz D, servisna knizka. Potom sme isli do NR a tam sme nasli corollu 1.3 LB, dovoz D, a neverili sme vlastnym ociam - presne ta ista knizka! Tie iste opravy, tie iste chyby
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
fajruch, suhlasim, strasne vela ludi chce bohatnut na tom a preto LUDIA POZOR NAJMA NA TIE SERVISKY!!!!!z dobreho zdroja (ina znacka) mam priamo potvrdene, ze dany dovozca ma u dealerov strasne problemy s falosnymi serviskami a zarukami! len sa o tom oficialne nesmie hovorit, lebo tym padom je podozrenie na celej sieti koncesionarov, nielen v inych krajinach ale najma TU DOMA.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
od konkurencie, ale podobný prípad:
... že mají najeto mnohem více km než uvádějí naši prodejci v autobazarech. Naftové motory si většinou kupují lidé, kteří hodně jezdí a třeba osmiletý nafťák s najetými 120 000 km je z říše pohádek. Potom se nešťastní majitelé diví, že jim ve 150 000 km motor odejde....
... že mají najeto mnohem více km než uvádějí naši prodejci v autobazarech. Naftové motory si většinou kupují lidé, kteří hodně jezdí a třeba osmiletý nafťák s najetými 120 000 km je z říše pohádek. Potom se nešťastní majitelé diví, že jim ve 150 000 km motor odejde....
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
No a ked je to nahodou G6? Je to v NZ, tak to pojdem pozriet!
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných