Celica ST185 All-track
-
mison
-
mison
-
mison
napis na mison@post.sk
ale cena uz bude ina ako na zaciatku prispevku. chcel som ju este vyskusat na snehu, ale ked ponuknes zaujimavu sumu tak si to necham ujst :o)
ale cena uz bude ina ako na zaciatku prispevku. chcel som ju este vyskusat na snehu, ale ked ponuknes zaujimavu sumu tak si to necham ujst :o)
FRIBAB napísal:napiš čislo ja ti zavolam aby sme sa najak skontaktovali
-
mison
zatial sa za to auto este trochu hambim.. treba tam este dost veci opravit. ked to bude aktualne tak ti dam vediet. Cena sa da stiahnut az na cca 180 tis..ale to by som si odtial par veci odmontoval..cele ako je teraz stoji 240tis. a to treba este spravit kasnu -nove blatniky a kapotu a prevarit predok, manzetu na poloos a synchrony. cca 100tis by to este chcelo ale potom bude ako nove. Ked si z BA tak sa niekedy mozme dohodnut na nezavazne stretnutie.. a hlavne ho este zabehavam tak nejake vykonove predvadzacky sa konat nebudu..
-
mison
elvis..vsetko co sa da vymenit za povodne diely. kolesa, vyfuk, down pipe, BC, BOV, volant, a to je asi tak vsetko. Aj tak by si to vsetko zasa dokupil a za ovela viac prachov.. vlastne down pipe by som tam asi nechal..moc roboty davat to dolu. ale asi si ho este necham..sak ide celkom pekne na seriu, pripojim BOV, BC, vymenim synchrony a manzetu na poloosy a pojde ako dabel.. netecie z motora ani kvapka oleja odkedy som dal pod veko ventilov silikon.. len viac papa. Asi si ho necham ako hobby. Dano mi preda predok z tej 1.6 a bude ako nove ked sa vrati od klampiara :o) este by som tam vedel 100tis utopit...
-
mison
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní