Turbina na predaj
-
izzirajder
-
mison
ked ho budes darovavat tak sa hlasimizzirajder napísal:Este mam,
volalo zopar ludi, ale najvyssia ponuka ma aztak nezaujala, ale som mu povedal , ze ak to nepredam tak to za mesiac moze mat za tie peniazesamozrejme ak medzitym ani on a ani ja nerozmyslim, alebo to nekupi niekto iny za par tisic viac....
alebo necham to a darujem niekomu
-
mison
a v ziadnom pripade ho nepredavaj pod 150tis!!! keby si ho mal predat za par supov tak to mi radsej predaj blatniky, kapotu a predny naraznik. Teda vymenit s doplatkom. Nemusi mat niekto 100% auto za malo penazi. Najlepsie by ho bolo odhlasit z poistky a predavat aspon do konca roka. Musime sa stretnut. Napriklad v nedelu v BA
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
- Kontaktovať používateľa:
mison, na tvojom mieste by som si nebol taky isty.. ak to je 91, tak aj turbina by mala byt v 100% stave, aby sa dala predat za 150tis. A to je mozno po motorickej stranke ale nie na prvy pohlad, co je vacsina ludi velmi nachylna na posudzovanie..
Ale drzim palce..
Ale drzim palce..
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
-
mison
-
izzirajder
ja nebudem bazirovat o tom ze auto aku ma hodnotu na trhu alebo niekde v taliansku alebo v rakusku, nie sme tam, sme na nasom krasnom slovenskooo, slovenskooo, ...
nevadiiii ...nevadiii
)))
ked niekto ma zaujem , nech pride, nech to pozrie a dohodneme sa, ze kolko by sa zato dal a ja kolko by som zato chcel, ked clovek chce kupit a ja predat iste sa da dohodnut
ja viem ze premna to auto aku hodnotu ma..ostatne ma nezaujima..sice take sa da tazko zohnat u nas s TP+SPZ ...
napr teraz som videl m91 za 6000 EUR v rakusku, ked do mojho vlozis 3000 EUR bude lepsie ako nove
a to z rakuska nikdy nedas na papiere, alebo nechas tam aj tvoje gate 
ked niekto ma zaujem , nech pride, nech to pozrie a dohodneme sa, ze kolko by sa zato dal a ja kolko by som zato chcel, ked clovek chce kupit a ja predat iste sa da dohodnut
ja viem ze premna to auto aku hodnotu ma..ostatne ma nezaujima..sice take sa da tazko zohnat u nas s TP+SPZ ...
napr teraz som videl m91 za 6000 EUR v rakusku, ked do mojho vlozis 3000 EUR bude lepsie ako nove
-
mison
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný