Toyoty v autobazaroch
Re: Toyoty v autobazaroch
asi zabudol zrkadlit obrazky 
A hele, elvisove byvale je zase na predaj.. uz ho dal asi Denis dokopy
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
LEXUS IS300 -
http://lexus-is.autobazar.eu/30-id3554125.html
co moze znamenat ta vrstva laku? cele bolo striekane? alebo ako si to mam vysvetlit? Lepsie povedane ako by ste si to vysvetlovali Vy?

http://lexus-is.autobazar.eu/30-id3554125.html
co moze znamenat ta vrstva laku? cele bolo striekane? alebo ako si to mam vysvetlit? Lepsie povedane ako by ste si to vysvetlovali Vy?

LEXUS IS200 SportCross
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Mne to príde v norme....
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
ja by som tiez povedal ze je to v norme, aj ked moj sedan ma trosku nizsie hodnoty ale inak okey nevidim na tom nic zvastne ako pisal chmelo... nanajvys predna kapota mohla byt streknuta ale pochybujem
IS 300- mna iba zarazila ta hrubka, coz ma prekvapilo. Neviete o tomto Lexuse niekto nieco, nebol sa nan niekto pozriet?
DIK
DIK
LEXUS IS200 SportCross
viem o nom len tolko, ze sa predava uz minimalne rok, ak nie aj dva.. uz ho evidujem poriadne dlho, cena zacinala neviem ci nie niekde na 9-10tis kedysi.. k tomu laku, aj podla mna je to v pohode..
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
pokial ma SK znacky tak super
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Slovenske znacky ma (KE) a vrstva laku je uplne v pohode, ved vsetko je to vo vyrobnej vrstve. A ako pise spider, predava sa uz dost dlho, ja si ho pamatam za 7500, na 6900 je uz minimalne pol roka.
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
tak potom je to dobry kauf... Este aj fajna farba
(bal som sa registracnej dane, 1200€)
(bal som sa registracnej dane, 1200€)
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
ak ma KE znacky, registracia odpada
treba to pozriet
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
inak zacinam byt z tych grafov uz riadne nasraty. Kazdy tu len uplne ZBYTOCNE SPEKULUJETE od internetu nad tymito udajmi. Od stola sa to riesit neda, treba ist tam. Mne sa do Kosic nechcelo a isiel som radsej do Nemecka a priplatil som si aj sprostu Ficodan. Predava sa to auto dlho, ale to moze byt kludne len kvoli tomu, ze nikto nechce cerveny lexus, ktory ani nie je kombi, a ktory zerie 12 litrov. O tom to je. Hentie grafy z KO si nevsimaj, resp. OK, nebite ma -> aspon ich preboha neber smerodajne! Kazdy kto videl protokol z KO a videl, kde davaju tie kontrolne nalepky a kde meraju, tak to nemusi byt vobec smerodajne o tom vozidle. Uplne paniky z toho vsetci vyrabaju a tony zbytocnych prispevkov sa tu o tom pise.
Mne fakt vrcholne vadi, ze sme sa dostali do neskutocne vysokej urovne fízlo-fikácie spolocnosti a vsetko je totalne prefizlovane. Chvalabohu, ze podla ECV si moje auto neviete najst, len podla VIN, ale dotyka sa ma, ze je to tam cele rozpiplane, odfotene a neviem co vsetko, dobre ze tam neni moj ksicht ako dovozcu.
Ale aby som ta potesil a napisal nieco k teme: tie hodnoty na Cervenej 300ke su s o nieco vacsim rozptylom nez mam ja panensky vyrobny lak. U mna boli min a max hodnoty bud totozne alebo maximalne s odchylkou 1-2 mikronov a u cerveneho je rozptyl vacsi (+ nemerali tomu ZK). Avsak struktura tych nameranych hodnot (tj nizka v oblasti VIN a pod.) je dost podobna a rozdiel moze byt kludne v tovarni, type farby (cervena nemetaliza sa mozno inak nanasa atd atd). Ale celkovo su tie hodnoty od 100 do 140, co u cerveneho je radovo 130 do 180. Tak snad ti to nejak pomoze...
Mne fakt vrcholne vadi, ze sme sa dostali do neskutocne vysokej urovne fízlo-fikácie spolocnosti a vsetko je totalne prefizlovane. Chvalabohu, ze podla ECV si moje auto neviete najst, len podla VIN, ale dotyka sa ma, ze je to tam cele rozpiplane, odfotene a neviem co vsetko, dobre ze tam neni moj ksicht ako dovozcu.
Ale aby som ta potesil a napisal nieco k teme: tie hodnoty na Cervenej 300ke su s o nieco vacsim rozptylom nez mam ja panensky vyrobny lak. U mna boli min a max hodnoty bud totozne alebo maximalne s odchylkou 1-2 mikronov a u cerveneho je rozptyl vacsi (+ nemerali tomu ZK). Avsak struktura tych nameranych hodnot (tj nizka v oblasti VIN a pod.) je dost podobna a rozdiel moze byt kludne v tovarni, type farby (cervena nemetaliza sa mozno inak nanasa atd atd). Ale celkovo su tie hodnoty od 100 do 140, co u cerveneho je radovo 130 do 180. Tak snad ti to nejak pomoze...
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
aj moja sa dlho predava
to asi ta cena a cojaviem co.. ale mne robi radost... vlastne ani sa nepredava, len je tam a drzi si cenu

ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Thomas
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25
možno by sa oplatilo to tieto dve chuderky skombinovať a bolo by z toho pojazdné auto na papieroch za pár korún, ale iba možno
http://auto.bazos.sk/inzerat/20375011/T ... -Sainz.php
+
http://www.rallybazar.sk/index.php?opti ... 0&Itemid=1
http://auto.bazos.sk/inzerat/20375011/T ... -Sainz.php
+
http://www.rallybazar.sk/index.php?opti ... 0&Itemid=1
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných