***MR2 SW20 - lacno***
***MR2 SW20 - lacno***
do soboty potrebujem predat moju MR2, Cena bude zavratne nizka, pod 100 000,- a pojdem mozno aj nizsie. Az v sobotu budem vediet ci ju na sto percent dam. V sobotu vecer alebo v nedelu si pre nu moze zaujemca prist. Auto je v piestanoch. Informacie o technickom stave na tel 0907 960 235. zajtra t.j vo stvrtok si ju mozete prist pozret. Nedavam ju tak lacno lebo je zla ale preto lebo ju potrebujem rychlo strelit.Tomas
Toyota Starlet
Toyota MR2 SW20
Toyota MR2 SW20
-
mison
-
mison
-
mison
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
- Kontaktovať používateľa:
same lakave ponuky kua, uz len si vybrat.
ako pisal mison, nieco sa mi rysuje (pixi jake iy?
dlhsie, takze cakam do poslednej chvile co bude.
ale zivot je taky, ked naozaj potrebujem kupit tak nic nie je, a ked uz nieco mam tak zrazu sa toho vyroji tolko ze neviem kam skocit... na zblaznenie!
ako pisal mison, nieco sa mi rysuje (pixi jake iy?
ale zivot je taky, ked naozaj potrebujem kupit tak nic nie je, a ked uz nieco mam tak zrazu sa toho vyroji tolko ze neviem kam skocit... na zblaznenie!

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
-
mison
-
mison
adrenix: a aka bude cena cez vikend??
mam teraz volne peniaze, keby si sa jej chcel zbavit za kazdu cenu tak kludne v sobotu napis na mison@printflow.sk najlepsie aj s fotkou
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných