fajry maz to maz to
P: Pneu -letne -185/60 R 14-letne
- miguellito
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59
Re: P: Pneu -letne -185/60 R 14-letne
fajry maz to maz to
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- miguellito
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59
Re: P: Pneu -letne -185/60 R 14-letne
DVE gumy su DEBICA-FURIO,a dve su LASSA IMPACT 2,maju index rychlosti H-210 km/h,a index vahovy 82,-asi 475 kg na jednu,
inak ten dezen ma OKOLO 6-7 mm,nie len 5,a nie su odrate ani-po bokoch,su samozrejme TUBELESS.ten r.v. som nezistil ktore to cislo to udava ,a to ich tam je asi 7x roznych xčíslí,neviem v ktorom z nich sa to ukryva,ale podla dezenu vazne nemozu byt moc jazdene,
dam ich teda za 1600,ale menej uz nie.
inak ten dezen ma OKOLO 6-7 mm,nie len 5,a nie su odrate ani-po bokoch,su samozrejme TUBELESS.ten r.v. som nezistil ktore to cislo to udava ,a to ich tam je asi 7x roznych xčíslí,neviem v ktorom z nich sa to ukryva,ale podla dezenu vazne nemozu byt moc jazdene,
dam ich teda za 1600,ale menej uz nie.
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných