P: disky BORBET !!!9x16!!! 5x100 roztec PREDANE!!!!!!!!!!!!!

náhradné diely na predaj, ...
Používateľov profilový obrázok
miguellito
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59

P: disky BORBET !!!9x16!!! 5x100 roztec PREDANE!!!!!!!!!!!!!

Príspevok od používateľa miguellito » Nedeľa, 10. Augusta 2008, 09:25

Takze su dost nove-lenze vyzeraju hlavne po tom co na troch z nich nesla dole jedna skrutka ,tak predchadzajuci majitel to neviem cim odpaloval-vsak vidite na foto,,nove stoj tu na slovensku tak 4000Sk za kus aj to v e-shope a nie v maloobchode,
nie su ale --zatial--na ziadny tuzing zraz,treba ich polestit ,alebo vybrusit,ja neviem -nerozumiem sa tomu a tak tam radsej nejdem gyglat na ne nic lebo ich este dodrbem,takze ak sa to niekomu oplati-kto si ich vie dat do poriadku,tak skor to je pre tych,
inak 5matic je 19mm,a 14 je 17mm, jednu maticu-tiez 17mm-- mam nejaku univerzalnu co tam pasuje,ale nie je rovnaka ako ostatne---lebo mi jednu asi nekto udrbal z kolesa :?: :!: :!: :!: , ale jazdil som na tom aj 150km/h,ale asi by bolo dobre si dokupit niekde tych 15matic tiez 19tiek,k tym 5tim 19kam.
Tie disky dam setky 4 aj s maticami za 9tis. -mozno dohoda,ale setrim na brzdy tak nie moc :D :D
inak ich tu prasknem nejakemu tuzing golfikovi,ale najprv davam tu na forum.
sakra aspon som ich mal umyt :lol: ,inak su to fajne masivy ale zdaleka nie take tazke ako vypadaju-fakt.
su na nich aj vyvazovacie zavazia,
mal som ich na celice 5.gen predavam ich len preto ze mi nesli zapisat do TP,tak som musel kupit nove s certifikatom,ale ak ma niekto 16ky normalne v TP tak kupujte :) .,zalis ale neviem,ale mozem nejako zmerat pripadnemu zaujemcovi.

Obrázok

Obrázok

Obrázok
Naposledy upravil/-a miguellito v Piatok, 29. Augusta 2008, 13:22, upravené celkom 1 krát.
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Používateľov profilový obrázok
miguellito
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59

Re: P: disky BORBET !!!9x16!!! 5x100 roztec PREDANE

Príspevok od používateľa miguellito » Piatok, 29. Augusta 2008, 13:21

predane mozete LOCK
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Zamknuté

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní