OT: pokuty na Slovensku, vymahatelnost, promlčecí lhůty atd.
Moderátor: Elvis
-
Michal_FZS
- panic
- Dátum registrácie: Štvrtok, 2. Novembra 2006, 22:04
diky vsem za odpovedi a rady
na jednu stranu se mi to stale platit nejak moc nechce, ale na strane druhe jsem to proste jednou presvihl, takze bych si mel tu chybu nejak odcinit a priste si dat pozor... Zitra nebo pozitri vyrazim opet smer Bratislava, takze tam tepnu na tempotu 130 a budu klimbat
karu bohuzel zmenit nemuzu, sluzebni mam jenom jednu a vlastnim se mi tam jet nechce, takze to asi uhradim.. netusite kolik je poplatek za platbu slozenkou na vasi poste? Abych mel dost tech vasich cechtaku 
-
Michal_FZS
- panic
- Dátum registrácie: Štvrtok, 2. Novembra 2006, 22:04
no tak řidičák mi sebrat nechtěl.. ono asi se budou chovat jinak k domorodci a jinak k cizímu státnímu příšluníkovi... zítra bych mohl mít fundovanou odpověď přímo od člověka z vaší dopravky, tak uvidíme, co ten odporuča
2t mám připraveny, tak uvidíme... provázanost vašich policejních orgánů s ostatními zeměmi co se týče pokud donedávna prakticky neexistovala a je fakt, že mi hodně čechů i slováků řekli rovno ať to hodím do koše a zapomenu na to.....
ještě by mě zajímala varianta, co by se stalo, kdyby mi byla pár dnů po vypsání složenky tato složenka třeba s komplet doklady odcizena... přece snad nepředpokládají, že se půjdu dobrovolně udat na SK policejní stanici s tím, že bych potřeboval novou složenku na pokutu, ne?
ještě by mě zajímala varianta, co by se stalo, kdyby mi byla pár dnů po vypsání složenky tato složenka třeba s komplet doklady odcizena... přece snad nepředpokládají, že se půjdu dobrovolně udat na SK policejní stanici s tím, že bych potřeboval novou složenku na pokutu, ne?
- hanz
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 14. Októbra 2004, 09:47
- Kontaktovať používateľa:
neviete nieco o nejakej novele zakona ktora sprisnuje a hlavne ZNIZUJE limit prekrocenia rychlosti na odobratie VP? pocul som nieco o 20 kmh v obci a 30 mimo obec..
je to pravda? ostava moznost riesenia "dohovorom" zachovana? bojim sa o tu malu karticku s mojou fotkou..
je to pravda? ostava moznost riesenia "dohovorom" zachovana? bojim sa o tu malu karticku s mojou fotkou..
avensis T25 2AD-FTV
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
-
Robo
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 21. Novembra 2006, 11:15
...pocul som o tom tiez nieco, ale neviem nic blizsiehanz napísal:neviete nieco o nejakej novele zakona ktora sprisnuje a hlavne ZNIZUJE limit prekrocenia rychlosti na odobratie VP? pocul som nieco o 20 kmh v obci a 30 mimo obec..
-
Robo
- začiatočník
Re: OT: pokuty na Slovensku, vymahatelnost, promlčecí lhůty atd.
...tak dnes sa mi podarilo prefrcat okolo radaru na 108km na D1 skoro 160-kou
...a taky pozor som si daval, aby som tam spomalil a predsa som okolo neho zamysleny preletel
...ked ale pripocitam odchylku tachometra, tak som mohol ist nieco vyse 140... mate s tym niekto skusenost, ako ten radar funguje ??? ...nebol ani zablesk, ani nic, tak neviem od akej rychlosti to fizli riesia ???
...dostal uz niekto z vas nejaky pozdrav z toho radaru?
...ked ale pripocitam odchylku tachometra, tak som mohol ist nieco vyse 140... mate s tym niekto skusenost, ako ten radar funguje ??? ...nebol ani zablesk, ani nic, tak neviem od akej rychlosti to fizli riesia ???
Toyota AVENSIS T25 1.8 VVTi
http://www.fotofot.sk
Robo napísal:...tak dnes sa mi podarilo prefrcat okolo radaru na 108km na D1 skoro 160-kou...a taky pozor som si daval, aby som tam spomalil a predsa som okolo neho zamysleny preletel
![]()
Podarilo sa mi v hlbokom zamysleni a plnom nasadeni (podlaha) preletiet okolo tri razy (aj sa blyskalo) uz pomerne davnejsie (radovo mesiace) a chvalabohu zatial nic. Drzim Ti palce, nech to este nie je v plnej prevadzke.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Avensis T27
-
Robo
- začiatočník
AlfGordon napísal:Robo napísal:...tak dnes sa mi podarilo prefrcat okolo radaru na 108km na D1 skoro 160-kou...a taky pozor som si daval, aby som tam spomalil a predsa som okolo neho zamysleny preletel
![]()
Podarilo sa mi v hlbokom zamysleni a plnom nasadeni (podlaha) preletiet okolo tri razy (aj sa blyskalo) uz pomerne davnejsie (radovo mesiace) a chvalabohu zatial nic. Drzim Ti palce, nech to este nie je v plnej prevadzke.
...no uvidime, dufam ze som sa aspon usmieval
mne to blysklo aj cez den, vecer som si vsimol infra prisvietenie a cvak
treba jazdit so sklopenouu slnecnou clonou, aby nebolo vidiet ksicht 
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Avensis T27
Avensis T27
-
Robo
- začiatočník
...no na mna to neblysklo... tak len dufam, ze je to nastavene nejak benevolentnejsie ako na 130-140...AlfGordon napísal:mne to blysklo aj cez den, vecer som si vsimol infra prisvietenie a cvaktreba jazdit so sklopenouu slnecnou clonou, aby nebolo vidiet ksicht
neviem ci to nahodou nefoti nad 160km/h a pozdravy dostavaju iba nad 180km/h. pretoze tych nad 160 je strasne vela...

Radšej mŕtvy ako druhý...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných