Zlava pri nakupe noveho vozidla ?

Fórum o všetkom, čo vás zaujíma ...

Moderátor: Elvis

ziakoo
nula
Dátum registrácie: Streda, 21. Februára 2007, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Zlava pri nakupe noveho vozidla ?

Príspevok od používateľa ziakoo » Utorok, 5. Februára 2008, 10:25

Ahojte ! Chcem sa spytat, ake mate skusenosti so zlavami pri nakupe novej Toyoty, ci sa Vam nieco podarilo vybavit a ak ano, akym stylom ste si "uhadali" zlavu, pripadne aku navyse vybavu ste dostali a pod. ;)
Civic Type-R FN2 2.0 i-VTEC
Yaris XP9 1.0 VVTi

mil
panic
Dátum registrácie: Streda, 3. Januára 2007, 12:52
Kontaktovať používateľa:

Re: Zlava pri nakupe noveho vozidla ?

Príspevok od používateľa mil » Utorok, 5. Februára 2008, 14:24

Hlavne treba ist osobne, nie cez e-mail alebo telefon.
Normalne sa spytas na cenu, alebo povies o co mas este zaujem. Zvacsa Ti sami hned nieco ponuknu ako bonus alebo zlavu.

Neviem odkial si, ale po telefone som dealovala s panom Nagyom (?) z Komarna. Odporucam. Je to obchodnik doslova a do pismena. Otvorene sa ma spytal ci mam uz nejaku ponuku a ci ju moze zlepsit. A malo to niekolko kol.. :-))
Okrem toho bol velmi slusny, nie vterny :-) a musim povedat, ze do posledneho okamihu sa ma snazil ziskat ako zakaznika. Co sa tu o predajcoch v BA nedalo povedat. Nuz ale, zavisi co chces kupovat.. Ak lexusa alebo aspon raw-ku..budes aj tu zaujimavejsi zakaznik.

Nakoniec som kupila v autogrande. Od Komarna ma odradila len vzdialenost, no postupne som lutovala. Pretoze co nasledovalo potom..hroza. Dealerka takmer nic nevedela, co sa dalo domotala.. A aj dodanie auta trvalo dlhsie nez inde. Nuz, asi bola mlada, nova, neskusena.. :-) ..podla vsetkeho tam vsak uz nepracuje.

p.s. a ak by si volal do komarna, kludne povedz, ze si na nich pocul chvalu :lol:

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných