Zadné zásterky
Moderátor: Elvis
- Sokol
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zadné zásterky
No a nedaju sa nejake vystrihnut napr.z gumoveho koberca,ktory pouzivaju elektrikari?
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
Mexo napísal:Ja som asi pred rokom a pol chcel zohnat zastierky na Starletku a zistil som, ze by ma originaly vysli na 7000 na predok a rovnaku cenu na zadok. Tak som to vzdal. Ale radsej by som ich mal. Aj koli tomu, ze menej trpia podbehy a menej sajrajtu sa hadze na zadne sklo.
ja som dopadol rovnako. cena za zásterky je pre mňa trošku moc a alternatíva sa mi nepodarila zohnať. každopádne by som ich chcel mať...
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
- hanz
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 14. Októbra 2004, 09:47
neda mi to sem napisat: nechapem ktory ***** vymyslel zrusenie volakedy povinnych zasteriek.. taky sutrovy kupel ako vcera na donovaloch som uz davno nezazil. potom sa clovek snazi dostat pred auto pred sebou a na cestach je zbytocna nervozita..
skurvena autosklo lobby
skurvena autosklo lobby
avensis T25 2AD-FTV
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
Zasterky NIE SU povinne!!!!! Podla nasich zakonov sice stale su ale podla EU uz nie su a EU ma vyssiu prioritu. Ale poviem vam, ze suhlasim s tym, ze co uz by to bolo za hriech spravit ich povinne, aspon malicke plasty. Ked som teraz cez vikend isiel na lyzovacku (viete si predstavit mnozstvo kamienkov na ceste v roztopenom lyziarskom stredisku) za slecnou vo Freelanderi 2, ktory ma teda riadne siroke a nekryte kolesa, radsej som ju okamzite predbehol, ako chytat jej "bozky" do celneho skla.
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
- riso
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 24. Októbra 2006, 09:52
mam uplne nove auto, hatchback, 205-ky kolesa, bez zasterok a pekne ma to stve. blato mam aj na kluckach prednych dveri, a hlavne ohrozujem auta za mnou. zial, uvedomil som si to az po prevzati auta. takze to planujem riesit.
Toyota Corolla Compact E11 (1999), 1332 cm3, 63 kW, 3d
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
sice stara tema, ale znova aktualna, kedze je zima. na mojom aute (dovoz DE) zasterky neboli. mam kombik, cize zadne zasterky nie su nejak kriticke, predne som kupil hned prvu zimu po par dnoch hadzania si bordelu do tristvrte auta. sice blbe univerzaly, trochu som si ponadaval, ale nakoniec namontoval.
az raz budem mat chut si zanadavat riadne od srdca, obetujem tych cca 200 korun - pardon cca 7 Eur - (asi tolko ma stali tie univerzaly) a namontujem si ich aj dozadu. ako som spominal, kedze mam kombika, asi vela sutrov na auto za mnou nehadzem, ale ak to este zredukujem, nebude na skodu. a hlavne aj to moje auto si "uzije" menej bordelu na prdeli
az raz budem mat chut si zanadavat riadne od srdca, obetujem tych cca 200 korun - pardon cca 7 Eur - (asi tolko ma stali tie univerzaly) a namontujem si ich aj dozadu. ako som spominal, kedze mam kombika, asi vela sutrov na auto za mnou nehadzem, ale ak to este zredukujem, nebude na skodu. a hlavne aj to moje auto si "uzije" menej bordelu na prdeli
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní