Tričká a pulóvre Toyota Team
Moderátor: Elvis
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
cahir, tie loga by sa dali samozrejme zmensit, nech to vyzera vkusne, mas pravdu:))) a ja som hrozne dlho rozmyslal ako sklbit logo TTS, toyoty, a webstranku na jedno tricko. Z toho mi vychadza, ze treba aspon dve varianty:)))) inac vsetci davajte pripomienky. Nazory sa zidu, ved tie tricka musia vyzerat dobre.
este mi napadla jedna vec ktora sa da spravit. Robia sa aj personalizovane tricka/mikiny kde sa Flockom da natlacit aj nickname. Znamy si dal k svojmu foru urobit tricka kde na chrbte bolo logo, stranka a napis Crew And Artists, alebo Fucking Boarduser, podla stupna dolezitosti a vpredu mal kazdy na srdci svoj nickname. Dost cool.
este mi napadla jedna vec ktora sa da spravit. Robia sa aj personalizovane tricka/mikiny kde sa Flockom da natlacit aj nickname. Znamy si dal k svojmu foru urobit tricka kde na chrbte bolo logo, stranka a napis Crew And Artists, alebo Fucking Boarduser, podla stupna dolezitosti a vpredu mal kazdy na srdci svoj nickname. Dost cool.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- AndyGTP
- Vševed
teraz mi napadla vhodna vec. Logo TTS na srdci by bolo mozno moc malicke, takze cokeby sme ho dali v dostatocnej velkosti na chrbat, pod to peknym napisom webstranku a na srdce dat bud malicke logo toyoty alebo tsport. Hmmm??
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
neviem. logo T sport sa mi velmi paci, ale nema to nic s TTS .. logo toyoty by mohlo byt, ale tym, ze je ovalne, nehodi sa v kombinacii s nejakym inym logom.. (aspon ja to tak citim) je to dost tazke zladit to nejak.
ja by som na prednu stranu dal TTS logo (neviem, ci na bok alebo stred, o velkosti asi 10 cm +- ..
na zadnu male toyota logo a pod to napis http://www.blablabla..
neviem. chce to vidiet. sak "maliari" malujte navrhy, nech je nakoniec za co hlasovat
ja by som na prednu stranu dal TTS logo (neviem, ci na bok alebo stred, o velkosti asi 10 cm +- ..
na zadnu male toyota logo a pod to napis http://www.blablabla..
neviem. chce to vidiet. sak "maliari" malujte navrhy, nech je nakoniec za co hlasovat
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
- Kontaktovať používateľa:
wakkeee no sak to je dobre ze si sa dal na takuto cestu badania, aspon budeme mudrejsi ked si zacneme objednavat
co si si objednal? turbo kit?
hosani, inak len tak pre infosku, nejak sa nemozme davat moc okata do suvisu s toyotou, teda opatrne s tym logom toyoty. Moze tam byt ale nie nejake do oci bijuce.
Navrhujem dozadu dat velky napis "Toyota Team Slovakia", a dopredu na lave prso malicku adresu nasej stranky, nie? A tricka by boli cervene alebo biele.
hosani, inak len tak pre infosku, nejak sa nemozme davat moc okata do suvisu s toyotou, teda opatrne s tym logom toyoty. Moze tam byt ale nie nejake do oci bijuce.
Navrhujem dozadu dat velky napis "Toyota Team Slovakia", a dopredu na lave prso malicku adresu nasej stranky, nie? A tricka by boli cervene alebo biele.

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
- Kontaktovať používateľa:
Moj navrh:
- v predu napis Toyota Team Slovakia fanclub (aj cez celu hrud)
- vzadu hore http://www.toyotateam.sk
- vzadu v strede logo TTS
Urcite by som logo Toyoty moc nedaval (tak ako hovori Elvis). Ide predsa o nase klubove tricka a robime si reklamu sebe a nie priamo Toyote
Farebna kombinacia by mohla byt cerveno biela a bielo cervena.
Tu su dalsie obrazky od Andyho:

- v predu napis Toyota Team Slovakia fanclub (aj cez celu hrud)
- vzadu hore http://www.toyotateam.sk
- vzadu v strede logo TTS
Urcite by som logo Toyoty moc nedaval (tak ako hovori Elvis). Ide predsa o nase klubove tricka a robime si reklamu sebe a nie priamo Toyote
Farebna kombinacia by mohla byt cerveno biela a bielo cervena.
Tu su dalsie obrazky od Andyho:

Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- AndyGTP
- Vševed
elvis, ok navrh ale na chrbat bych dal hlavne to logo TTS, celkom sa to tam hodi. nuz poslal som fajrymu nejake navrhy, ked to sem da, mozno sa vam to bude pozdavat viac, nez tie predosle.
cahir, sak asi kazdy clen tohto fora by mal rad prave auto TS, nie?
v malickej forme bz sa tam dalo dat.
ozaj, a kvoli comu treba byt opatrny s logom toytoy? ochranna znamka? snad by nenicili vlastny fanklub, hoci neviem, nepoznam ich ani to ako si chrania svoje dve elipsy v ramci dusevneho vlastnictva...
cahir, sak asi kazdy clen tohto fora by mal rad prave auto TS, nie?
ozaj, a kvoli comu treba byt opatrny s logom toytoy? ochranna znamka? snad by nenicili vlastny fanklub, hoci neviem, nepoznam ich ani to ako si chrania svoje dve elipsy v ramci dusevneho vlastnictva...
- AndyGTP
- Vševed
na majli mas dalsie a ak chces spravim to co si navrhol, len povedz. No a teraz ako tak na to pozeram, najviac sa mi asi paci logo TTS na chrbte. Otazka je len ci webstranka je krajsia nad logom alebo pod logom. Mne sa viac paci pod. Alebo ju tam nemusime pisat a mozeme ju dat malym pismom dopredu na srdce alebo ja neviem..
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných