Dojazd podľa palubného počítača

Fórum o všetkom, čo vás zaujíma ...

Moderátor: Elvis

Používateľov profilový obrázok
liguere
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
Kontaktovať používateľa:

Re: Dojazd podľa palubného počítača

Príspevok od používateľa liguere » Streda, 14. Januára 2009, 09:32

no mne ukazuje nie velmi presne. mne sa vidi, ze prepocitava to podla priemernej dlhodobej spotreby.
moje osobne skusenosti - presiel som na nadrz vyse 800km, dotankoval do plna a dojazd ukazalo okolo 750 km. a tak. on to potom casom poupravi,ale...
mne plati ze od zasvietenia rezervy este 100km sa da celkom bezpecne. rezerva mi zacne blikat dost skoro, cca 9-10 litrov tam este je.
videl som v TopGeare taky test - Audina tdi, tusim A6 to bola. v londyne natankoval po hrdlo, isiel do skotska (tusim edinburghu) a spat, bez tankovania. bol niekde na okraji londyna ked mu na pocitaci blikol dojazd 0. a takto presiel este hadam 40 km az dorazil na tu pumpu kde tankoval na zaciatku.
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti Obrázok
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane

splat
panic
Dátum registrácie: Streda, 4. Marca 2009, 10:03

Príspevok od používateľa splat » Utorok, 17. Marca 2009, 12:42

Mam Avensisa a podľa mojho posledneho merania ked ukazuje dojazd 0 mas priblizne 110km ked sa krotis. Niekto tu myslim spominal ze sa nema chodit az na prazdnu nadrz. Mal pravdu asi pred pol rokom mi to 30m od pumpy skapalo a odvzdusnenie palivového systemu ma vyslo na cca 12 000 SK .
Avensis D-4D 2.0l ( Berta )
EX Octavia TDI 1.8l ( Adela )
EX 807 HDI 2.2l ( Carmen )

liguere
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa liguere » Utorok, 17. Marca 2009, 12:55

no kazde auto asi inak, mne na jednom predchadzajucom (volvo 440) dosiel benzin a na pumpu som dosiel sposobom takym,ze ked sa spatnou vetvou vratilo palivo do nadrze, nastartoval som, kustik som sa rozbehol,potom samozrejme zdochlo,na volnobeh som sa trochu poviezol,zase sa cast paliva vratila,startol som,cerpadlo natlacilo,kusok som zase popojel a tak som to zopakoval niekolko krat az som sa dosmotkal ku pumpe (hadam 3km). natankoval a frcal dalej,ziadne odvzdusnenie apod.
ale pozeram ze ty mas diesel,to je kustik insia palivova sustava
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti Obrázok
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane

splat
panic
Dátum registrácie: Streda, 4. Marca 2009, 10:03

Príspevok od používateľa splat » Utorok, 17. Marca 2009, 14:47

no to hej a to mozem byt rad ze mam suseda mechanika v zilinskej toyote takze som to mal hned opravene a poviem ti neni to srada ked ti takto skape auto. ale zase ked sa toto stalo priatelke na octavke stacilo natankovat a islo to motor co bol v hentom aute bol neznicitelny predtym ako sa davalo na predaj som skusal podla netu vyrabat biopalivo z prepaleneho oleja a islo to
Avensis D-4D 2.0l ( Berta )
EX Octavia TDI 1.8l ( Adela )
EX 807 HDI 2.2l ( Carmen )

macik
začiatočník
Dátum registrácie: Utorok, 20. Februára 2007, 22:29

Príspevok od používateľa macik » Štvrtok, 19. Marca 2009, 01:02

na ufe sa mi rezerva rozsvietila pri dojazde nejakych 45km... a ze to je na tom nintende pekne otravne, ked to furt vyskakuje
Hunyadi ix20 1.6 CVVT
EX: Honda Civic Type S 8g (UFO)
EX: Corolla E10, 4E-FE, 3D, Social Edition 299000km

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných