Vazeni,
nechcem, aby to dopadlo presne ako napisal ondrik. Na jednej strane mozno 20 rocne a viac auta, a mame aj 3 a menej. Cize aj nove aj stare, takze tricka ci mikiny by mali vyzerat na urovni.
Andy, v prvom rade si hovoril o kvalitnych trickach a mikinach. Vedel by si zohnat z kazdeho aspon jeden exemplat na ukazku ?
Dalej, podla mna decentny a jednoduchy dizajn je naj. To znamena, male, do 10cm (ako spominal cahir) logo na srdci, plus jednoduchy, ak vobec napis na chrbte.
To logo na srdci, ja by som bol za, keby sa nedavalo TTS logo, ale normalne bielym napisalo "Toyota Team Slovakia" a ziaden FunClub, ci aka rit. V registri sme ako Toyota Team Slovakia, tak sa toho drzme. Pod nadpis mozno webstranka, alebo nejake male vysvetlenie, ak vobec.
Samozrejme, v prevedeni cervena farba podkladu (mikina ci tricko) a bielym pismo.
Mozno by sa hodila aj ciapka.
Bol by som za nakupit cca 5 kusov z oboch navyse a spravit online shop. Elvis? Dano? Zlozilo by sa aspon predstavenstvo ?
Som skutocne zvedavy, ci sa rozhybeme a dame nieco dokopy. Andy, super dik za perfektny prispevok.