Celoročné svietenie
Moderátor: Elvis
Ono s tymi pasmi a prilbami je sice tvoja vec, tvoj zivot, ale ked sa pri tom zmrzacis, tak na tvoj invalidny dochodok sa skladame vsetci + vinnik cez poistku.
Ked budes mat havariu napr. so mnou a nebol si priputany a hlavu si si rozbil o celne sklo, tak ti ser.. platit regres za to, ze ty si nemal pas, lebo to nepovazujes za dobre. Plat si to sam.
Tot moj nazor na pasy a helmy.
Ked budes mat havariu napr. so mnou a nebol si priputany a hlavu si si rozbil o celne sklo, tak ti ser.. platit regres za to, ze ty si nemal pas, lebo to nepovazujes za dobre. Plat si to sam.
Lexus IS 200 1G-FE
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
S prvou vetou suhlasim, ALE aby to tak fungovalo, treba zrusit PZP a zdravotne poistenie/odvody. Nech si kazdy plati take komercne havarijne poistenie, poistenie zodpovednosti za skody a zdravotne poistenie ake chce. Ked ma niekto istotu ze nenabura (wakkee v tanku), tak si nemusi platit vobec nic.kici napísal:Ono s tymi pasmi a prilbami je sice tvoja vec, tvoj zivot, ale ked sa pri tom zmrzacis, tak na tvoj invalidny dochodok sa skladame vsetci + vinnik cez poistku.
Ked budes mat havariu napr. so mnou a nebol si priputany a hlavu si si rozbil o celne sklo, tak si ser.. platit regres za to, ze ty si nemal pas, lebo to nepovazujes za dobre. Plat si to sam.
S druhou vetou mam trosku problem, z dvoch dovodov:
1. Ako vodic rozhodujes o tom, ci niekam pojdes s niekym, kto sa nechce priputat. V mojom aute sa pasaju vsetci.
2. Ako spolujazdec mam velmi malo moznosti ovplyvnit, ci ty ako vodic naburas alebo nie.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
aj ja zabúdam, ale štandardne po naštartovaní zasvecujem (jar, leto, jeseň, zima, ráno, obed, večer, noc)ToyoCarE napísal:len aby si raz nezabudol aj ty,,, bo inak si pan dokonaly
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
-
ToyoCarE
tak pred chvilou povedali na TA3,,, ze za januar 07 bolo viacej nehod ako za januar06,,, a to sa svieti,,,, ale to je vedlajsie,,, vraciam sa k nazoru,, ze cim je viacej nariadeni,,ktore nam maju zlepsit bezpecie,, tak sa jazdi rychlejsie a s pocitom,,, sak,,,, aj toto nariadenie,,, viem si predstavit niektorych soferov,,, sak ked ma teraz budu lepsie vidiet,,, skor sa mi uhnu trebars aj do priekopy,, hlavna vec,, ze predbehnem,, a pridem do ciela o 2 min skorsie,,,, a este jedna vec,,, ked budem mat na aute angel eyes,,, tak pri tom povinnom svieteni, aspon budem viacej machrovat ake mam svetla,,,heh
- Sokol
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
No,budem si musiet zvyknut svietit stale.
Minule u nas v meste v noci som si az po par sto metroch uvedomil,ze vobec nesvietim!Az ked som minul poslednu poulicnu lampu,doslo mi to
Minule u nas v meste v noci som si az po par sto metroch uvedomil,ze vobec nesvietim!Az ked som minul poslednu poulicnu lampu,doslo mi to
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96
-
ToyoCarE
- Sokol
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Tak to nie je ani na Corollach E 10.ToyoCarE napísal:niekedy je to klamne,,, hlavne na Celicach nieje na pristrojovke kontrolka zapnutych stretavacich svetiel,,, dost mi to tam chyba
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
a preco si myslis? Kvoli zabudnutym zapnutym svetlam? Vsak vacsina Toyot ma pri vypnuti motora a zapnutych svetlach zvukovu signalizaciu! A ak nie, tak stoji 150,- Sk v kazdom tescu. Napojis a ficisToyoCarE napísal:ale cez den to moze chybat,,,,
Inak ta signalizacia na pristrojovke chyba aj mne - som jednoducho na nu zvyknuty.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
som rad ze si to napisal za mnawakkee napísal:ja sa skor tesim na exotov s dialkovymi a hmlovkami. Cicusku asi nebude zaujmat ze ma pustene dialkove, vsak svieti, no nie? Aj za oslnovanie by mali pokutovat a hlavne fobie
btw, aj mne chyba signalizacia zapnutych svetiel. Napr. na E11 este ako tak vidim ze sliepnaju budiky inou farbou, ale na RAVke NENI SANCA! musim kontrolovat hmatom zapnutie svetiel na packe. Na kravke naozaj az ked zhasne slnko, vtedy vidim ze podsvietenie funguje.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní