Carinu som nekupil,najazdil som vela km kvoli nej,no nevyslo to a to z nasledovnych dovodov:bola inzerovana ako perfektna,vo vybornom stave,104 tis.km atd..Cez maily a osobny rozhovor pred odchodom do Ciech ma majitel autobazaru uistil,ze auto je tip-top.
Skutocnost a vyjadrenie mechanika,ktory bol so mnou:Auto urcite nema najazdenych 104 tisic,ale kludne okolo 300 tis.,havarovany na pravu prednu stranu-odhadol posuv asi o 1 cm,striekany blatnik,naraznik,obe bocne skla na pravej strane boli menene.Prvykrat ho nastartovali v poriadku,neskor neslo nastartovat,bazarnik sa vyhovaral,ze to len taka drobnost v imobilizeri,zacali sa v tom hrabat,nejaku cievku pod volantom tam natacali a pod.Boli tam aj nejake drobnosti,male chyby,to bolo nic,ale klamali ako vysiti.Mechanik sa vyjadril,ze je to vrazda,tak sme odisli prec.Stale lepsie,ako kupit kraksnu.No skoda,ze nebola taka,ako v inzerate,uz by som sa vytesoval.Neviem,ci niekedy takuto zozeniem
Prosim,ak budete niekto vediet o Carine E 1.8 liftback,ktora je na predaj,urcite mi dajte vediet.