Príspevok
od používateľa cahir » Piatok, 13. Apríla 2007, 11:39
kedysi som ho neznasal, najma od kolizie s hillom v adelaide 96 tusim a potom co sa pokusil urobit villeneuveovi v ;97 ako ho chcel necisto odstavit od titulu ale doplatil na to sam. adelaide je dost diskutabilne, chybu urobil aj sam hill kvoli svojej netrpezlivosti.. ale to je prec.
i ked som nikdy sumakovi nefandil, som rad, ze taky jazdec bol. ved kto by dokazal konkurovat mikovi s nadupanym mclarenom v tej dobe?? nikto. aspon sme zazili pekne suboje, i ked po upadku mclarenu cela f1 sa stala ovela nudnejsou.
ja som fandil velmi williamsom este za cias benettonu, kde sedel schumi. potom som presiel k mcl - mika si ziskal moje sympatie. a teraz...? ani jeden jazdec ma moc nezaujal, i ked kimimu som titul prial. momentalne - neviem. je vo ferrari, v time, ktoremu fandit nikdy nebudem, i ked robia prekrasne auta. tak teraz si to vychutnavam, celu F1 s takeho nestranneho pohladu.
kimi ma zatial moc nepresvedcil po prestupe do ferrari, v treningoch doteraz massovi nestihal rychlostou. . a pamatam si, ako masa vacsinou nestihal na sumiho. takze tu uvidime, ci sa kimi casom vypracuje na poziciu msch vo ferrari. myslim vykonnostne v porovnani s massom. mclaren ma skvelych jazdcov. asi najlepsiu zostavu v celom poli F1. alonso - mne nie velmi sympaticky, ma svoje kvality. jazdi bez zbytocnych chyb, vie zvladat aj vysoky tlak, hamilton zasa - je jednoznacne v time dvojkou, takze tam nebudu ziadne zorpory a navyse svojimi vykonmi ma doslova ocaril. taky nastup som necakal.
toyota - neviem co k tomu povedat. snazia sa, ale stale to nie je ono. nie su na chvoste, ale maju velke medzery este. . najma ked samotny williams s ich motormi dokaze podat lepsie vysledky. a to willici nemaju takych skusenych pilotov.. je zname, ze frank nikdy nebol stedry co sa tykalo platenia pilotov.. ralf a trulli. podla mna su dobri, ale ziadna mastrovska trieda. podla mna najlepsie dni uz maju za sebou.
Honda - obrovkse sklamanie. asi najvacsie v celom startovnom poli a prave button je podla mna pilot, ktory by dokazal vyhravat.
ale BMW zacina pomalicky ozivat. vsimate? no uvidime co bude. . sezona je otvorena..
ex: Corolla E12 1.4VVTi
ex: Mazda Miata

Lexus IS200

Honda PCX