taketo? (bosch, valeo?)

Moderátor: Elvis

Tesco stierace dodava Hobbycar-filson s.r.o.CelicaNR napísal:Kre: mas to jedno co kupis, lebo aj obycajne teflonove stierace za 200sk z tesca vykazuju rovnaku kvalitu ako znackove Valeo (hovorim z vlastnej skusenosti) za 700sk. Takze nabuduce uz kupujem radsej tesco.
dakedy ti to ukazemsokce napísal:Troška loosy otázka, ako všetky moje ostatnéAle chcem sa informovať, mám na mojej corollke ešte staré stierače, predpokladám že pôvodné, a možno by som ich aj vymenil, len neviem ktorá časť sa dá odňať, lebo keď som na to pozeral, mi to pripadalo ako zanitované... Priznávam sa, že som nemal extra čas na to... ale aj tak
V tescu su autohobby produkty od fimy Hobbycar Filson, centrala v Prahe a sestra v Modre...cahir napísal:ja som kupil tesco stierace v priebehu roka 2x! a povedal som si, ze nikdy viac. potom som kupil valeo (dost palka oproti tesco shitom) ale vydrzali mi nejake 2 roky..? a dokonca tam vidno rozdiel v kvalite - mensi som kupil lacnejsi, nejaka nizsia trieda a ten 'hlavny' bol nieco udajne lepsie. uz neviem presne model, ale skutocne vykazoval ovela lepsie kvality co sa zivotnosti tyka.
takze moja skusenost hovori za kvalitne/znackove stierace.
ale tie aero od boschu su podla mna zbytocnost. gumicka je ta ista. a najma ak ti to ma niekto ukradnut....
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných