Súhlasím s Rasťom, ten filter určite pozri a prípadne vymeň.
Čo sa týka čistenia klímy, tak pred časom som dával v rámci prehliadky čistiť klímu na otcovom 4Runneri, lebo tiež už z toho išli všelijaké odéry

Počítam, že za tých skoro 20 rokov, čo je to auto na svete ten ventilačný systém nečistil.
Prebiehalo to tak, že som auto naštartoval, zapol klímu, ventiláciu na vnútorný okruh a na najvyššie otáčky. Pred prednú sedačku potom servisman položil ansábl s nápisom HENKEL na dvěstědvacet silnej voltú, do ktorého vložil takú asi dvojdecovú patrónu tiež s nápisom HENKEL s podozrivým tekutým obsahom a ansábl začal produkovať hmlu ako na didžine.
Nechali sme to celé bežať 15 minút a finito. Vraj to funguje tak, že tá hmla nejakým zázračným spôsobom čistí systém a asi hlavne výparník klímy a v podobe kondenzu odchádza von z auta...tak mi to aspoň bolo vysvetlené.
Pravdou je, že to pomohlo ale keďže Reinner nemá peľový filter, tak toho saigonu je usadeného vo ventilačnom systéme dosť a na to asi nejaká ta hmla nestačí. Ono je to skôr myslené na autá s filtrom, ale ako vravím, čosi to pomohlo a aspoň sa v aute o čosi lepšie dýcha, keď sa klíma zapne
Neplatil som za to nič, ale počítam, že to ani nejak extra drahé nebude, takže je asi zbytočné dávať prachy za nejaké zázračné prípravky a radšej sa treba informovať v nejakom poriadnom servuse
Drž si
No vidíš...drgi ma trošku predbehol