Preco odchadzate od Toyoty k inej znacke..
Moderátor: Elvis
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
- Kontaktovať používateľa:
Preco odchadzate od Toyoty k inej znacke..
Niektori (ano oni vedia o koho ide) nasi byvali "fanatici" do Toyoty zmenili auto za inu znacku. Mna osobne zaujima preco??
Preco ludia, ktorym sa tak pacila toyota odchadzaju od tejto japonskej znacky a vymienaju ju za inu? V com to je? Je to iba v predstave idealneho auta a "komercnosti" toyoty, ktora uz nevyraba tak extravagantne auta, tak stylove a imidzove, ze by to pre slovakov (tych nekonzervativnych) nestalo za to?
Alebo je to vo zvysenej kvalite inych znaciek a preto uz je jedno ci mate Toyotu, Hondu, Skodu, Opel ci Fiat, lebo dnes uz vyroba a kvalita dielenskeho spracovania je plus minus rovnaka?
Zaujima ma vas nazor.
Preco ludia, ktorym sa tak pacila toyota odchadzaju od tejto japonskej znacky a vymienaju ju za inu? V com to je? Je to iba v predstave idealneho auta a "komercnosti" toyoty, ktora uz nevyraba tak extravagantne auta, tak stylove a imidzove, ze by to pre slovakov (tych nekonzervativnych) nestalo za to?
Alebo je to vo zvysenej kvalite inych znaciek a preto uz je jedno ci mate Toyotu, Hondu, Skodu, Opel ci Fiat, lebo dnes uz vyroba a kvalita dielenskeho spracovania je plus minus rovnaka?
Zaujima ma vas nazor.
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
- CS
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
Re: Preco odchadzate od Toyoty k inej znacke..
neviem koho si myslel...
a urcite zmen moznosti... je ich tam malo a jedna volba nestaci
ja nevyberam auto podla toho ci som alebo niesom v clube...
s casom sa menia priority ako aj financne moznosti
... to co momentalne robi TOY nesplna moje poziadavky a tie su dost vysoke
... toy sa stala hromadnym producentom nezaujimavych, nezazivnych aut
... jedine co je na TOY este OK je kvalita... momentalne tam nic viac neviem najst
... ked vyberam auto riadim sa nasledujucimi kriteriami:
1. dynamika, jazdne vlastnosti a vsetko co k tomu patri
1. design (zase dynamika)
1. kvalita
4. prakticnost- tu dokazem robit velke ustupky nakolko niesom pastekar co chodi s plnym autom do chorvatska
5. cena... ked si uz vyberiem konkretne auto, musim sa prisposobit, ale nikdy nekupujem za normalnu cenu, ale riadne ju zredukujem
99. co si kto mysli..... to mi je uplne jedno, nebudem sa obmedzovat kvoli nazoru inych... to by som nikdy nemal ani celicu
ako vidno, TOY splna iba tie pre mna menej podstatne kriteria
to sa neda povedat o LEX ... ale bohuzial momentalne mi nic z ich ponuky nevyhovuje viac ako od konkurencie
a ako som uz pisal nova TOY ma absolutne nezaujima, ale CS este bude a bude to kus
a ved jednu GT4 momentalne sperkujem... ten co ju raz po mne prevezme, neda na nu dopustit
a urcite zmen moznosti... je ich tam malo a jedna volba nestaci
ja nevyberam auto podla toho ci som alebo niesom v clube...
s casom sa menia priority ako aj financne moznosti
... to co momentalne robi TOY nesplna moje poziadavky a tie su dost vysoke
... toy sa stala hromadnym producentom nezaujimavych, nezazivnych aut
... jedine co je na TOY este OK je kvalita... momentalne tam nic viac neviem najst
... ked vyberam auto riadim sa nasledujucimi kriteriami:
1. dynamika, jazdne vlastnosti a vsetko co k tomu patri
1. design (zase dynamika)
1. kvalita
4. prakticnost- tu dokazem robit velke ustupky nakolko niesom pastekar co chodi s plnym autom do chorvatska
5. cena... ked si uz vyberiem konkretne auto, musim sa prisposobit, ale nikdy nekupujem za normalnu cenu, ale riadne ju zredukujem
99. co si kto mysli..... to mi je uplne jedno, nebudem sa obmedzovat kvoli nazoru inych... to by som nikdy nemal ani celicu
ako vidno, TOY splna iba tie pre mna menej podstatne kriteria
to sa neda povedat o LEX ... ale bohuzial momentalne mi nic z ich ponuky nevyhovuje viac ako od konkurencie
a ako som uz pisal nova TOY ma absolutne nezaujima, ale CS este bude a bude to kus
a ved jednu GT4 momentalne sperkujem... ten co ju raz po mne prevezme, neda na nu dopustit
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
dano, on myslel ten 4% klub co sa nam tu formuje
ja ked som kupil ine auto tak to v poslednej dobe bolo jedine BMW, podla mna jedine nemecke auto co skutocne stoji za to minimalne vyskusat. Vzdy to bolo o tom ze toto auto som vzdy velmi chcel a teraz bola prilezitost vyskusat (kupit).
Ked si to tak vezmen, teraz tiez nemam toyotu hahahahahahahaha
ja ked som kupil ine auto tak to v poslednej dobe bolo jedine BMW, podla mna jedine nemecke auto co skutocne stoji za to minimalne vyskusat. Vzdy to bolo o tom ze toto auto som vzdy velmi chcel a teraz bola prilezitost vyskusat (kupit).
Ked si to tak vezmen, teraz tiez nemam toyotu hahahahahahahaha

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- CS
- Toyota guru
toto tu este nebolo.... komplet predsednictvo hned na zaciatku prispevku 
a tymto prispevkom sa zo mna stal konecne TOYOTA GURU

a tymto prispevkom sa zo mna stal konecne TOYOTA GURU
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
-
C3rn0
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 20. Marca 2007, 09:30
Ja by som to velmi nekomplikoval, a skusim sa zhrnut do par rozvinutjesich viet.
Od kedy toyota prestala fabricky podporovat Rally preteky, jej miesto medzi automobilovymi fanusikmu sa postupne zmensovalo. Nasledny ustup z pozicie predaja sportovych aut uplne (Celica aj TS corolla) bola poslednym klincom do "rakvy". Tymto utrepala sportovost znacky, okolim tak nie je vnimana vobec, horsie to zacina byt aj v ramci toyota komunity. Toyota ako celok je najpredavanejsie znacka sveta, tomu zodpovedaju aj vsetky jej predavane modely. Auris je vinikajuce auto, ale jeho charizma je skor rodinna. Vela bude zalezat od noveho avensisu. Avsak smerovanie je jasne. Auta pre masovu produkciu, s velkym dorazom na kvalitu. Dizaj je moderny, ale hrany pri vsetkych modeloch na istotu.
Jasne treba vnimat aj pritomnost lexusu. IS-F je auto na urovni RS4,M3. Cenou aj vykonmi.
Jasne vnimam uplnu dieru v sektore zabavnych aut (celica, mr2,3dv.corollaTS). Pokial ju toyota pripadnou nastartovanou spolupracou so subaru nezplni, stane sa uspesnou automobilkou, s progresivnymi technologiami (prius), pre motoristickych fanusikov vsak nie velmi zaujimavou. Nepritomnost v motosporte (F1 je pre mna nieco ako star-trek) robi tiez svoje.
Corola (e11) Celica (od 5th gen) a Mr2 (od porodu) boli pre mna tie auta, pre ktore mam toyotu rad. Od roku 99 sa vsak nic nedeje. Ak ze by rozmyslam nad novym autom pre seba, toyotu pravdepodobne nekupim. Dovod je aj ten, ze moje potreby su skoro totozne s tymi co napisal CS. Toyota totiz momentalne predava bezpohlavne auta pre masy.
U jazdeniek mam vsak jasno. Tam kraluje toyota
Od kedy toyota prestala fabricky podporovat Rally preteky, jej miesto medzi automobilovymi fanusikmu sa postupne zmensovalo. Nasledny ustup z pozicie predaja sportovych aut uplne (Celica aj TS corolla) bola poslednym klincom do "rakvy". Tymto utrepala sportovost znacky, okolim tak nie je vnimana vobec, horsie to zacina byt aj v ramci toyota komunity. Toyota ako celok je najpredavanejsie znacka sveta, tomu zodpovedaju aj vsetky jej predavane modely. Auris je vinikajuce auto, ale jeho charizma je skor rodinna. Vela bude zalezat od noveho avensisu. Avsak smerovanie je jasne. Auta pre masovu produkciu, s velkym dorazom na kvalitu. Dizaj je moderny, ale hrany pri vsetkych modeloch na istotu.
Jasne treba vnimat aj pritomnost lexusu. IS-F je auto na urovni RS4,M3. Cenou aj vykonmi.
Jasne vnimam uplnu dieru v sektore zabavnych aut (celica, mr2,3dv.corollaTS). Pokial ju toyota pripadnou nastartovanou spolupracou so subaru nezplni, stane sa uspesnou automobilkou, s progresivnymi technologiami (prius), pre motoristickych fanusikov vsak nie velmi zaujimavou. Nepritomnost v motosporte (F1 je pre mna nieco ako star-trek) robi tiez svoje.
Corola (e11) Celica (od 5th gen) a Mr2 (od porodu) boli pre mna tie auta, pre ktore mam toyotu rad. Od roku 99 sa vsak nic nedeje. Ak ze by rozmyslam nad novym autom pre seba, toyotu pravdepodobne nekupim. Dovod je aj ten, ze moje potreby su skoro totozne s tymi co napisal CS. Toyota totiz momentalne predava bezpohlavne auta pre masy.
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
ja neviem co ti k tomu petko napisem.. proste som sa zviezol a zabudol som na vsetky MRky, celicy a podobne. . chcel som ZABAVNE auto, a take toyota nerobi. navyse, nie som toyota fanatik, napriklad kludne by som si vedel kupit aj BMW 1er. mne pride krasny a 130i sa ani nemusi tvarit ako nejaky vytuzeny HH..
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
ani nieze Toyota nevyraba, ale skor nedovaza do EU. V Japonsku maju velmi vela roznych modelov (aj sportovych). A ja osobne by som si tiez kludne vedel kupit ine auto ako Toyota. Pokial chcem roadster/cabriolet, tak je tu kopec inych auta ako MR2, ktora ma neoslovuje. Pre rodinne auto je corolla sedan, auris, avensis, rav4 pre mna jasna volba. Vo svojich kategoriach su to velmi, velmi kvalitne a spolahlive auta. Aj ked dizajn talianov, francuzov a nemocv sa moze zdat lepsi.C3rn0 napísal:Ja by som to velmi nekomplikoval, a skusim sa zhrnut do par rozvinutjesich viet.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
To co Toyota straca na poli dizajnu, vyvazuje praktickostou, na druhu stranu Lexus je tu pre emocie a sportovy zazitok. To nie je len bezpohlavne rodinne auto, to je sex s fantastickou milenkou. Viem, ze az raz budem mat dalsie auto od toyoty, jednoznacne to bude niektore dalsie s velkym L. Zial na SK nie je ta financna uroven rovnaka ako v inych krajinach, zato ceny su o dost premrstene. Ked si porovnate cenu L v C/USA, tak tam si viem predstavit ho kupit a aj uzivat
Treba si uvedomit, ze toyota vyraba auta pre masy a preto sa k tomu aj tak stavia. Na druhu stranu pre vynimocnych tu ma Lexus 
- CS
- Toyota guru
suhlas...
L je mojmu srdcu velmo blizke, ale cakm kym trochu rozsiria ponuku.... uz som mal zamierene na kompletnu ponuku okrem SC ... ale najskor mi chybalo trochu $ na IS. ked uz boli $ uz my chybal spravny motor v IS... GS ma spravny motor, ale teraz by sa mi hodilo RX tam cakam na nastupcu uz dost dlho a LS... na to som este dost mlady...
L ma dokonale auta, ale chcelo by to trochu vacsi vyber, co sa samozrejme neudeje za par rokov, ale smerovanie maju jasne a verim, ze tato znacka ma bude sprevadzat zivotom
a ze je drahy... to si vobec nemyslim, na EU pomery dostanete za svoje bubaky viac ako u konkurencie...
problkem je, ze EU je draha... z naseho pohladu je v US vsetko super lacne ... nielen L... dokonca aj B
priklad.
X6 Xdrive50i v plnej palbe:
US... 1,6 mega
EU... 3,5 mega
no comment
vamos a la playa (US playa
L je mojmu srdcu velmo blizke, ale cakm kym trochu rozsiria ponuku.... uz som mal zamierene na kompletnu ponuku okrem SC ... ale najskor mi chybalo trochu $ na IS. ked uz boli $ uz my chybal spravny motor v IS... GS ma spravny motor, ale teraz by sa mi hodilo RX tam cakam na nastupcu uz dost dlho a LS... na to som este dost mlady...
L ma dokonale auta, ale chcelo by to trochu vacsi vyber, co sa samozrejme neudeje za par rokov, ale smerovanie maju jasne a verim, ze tato znacka ma bude sprevadzat zivotom
a ze je drahy... to si vobec nemyslim, na EU pomery dostanete za svoje bubaky viac ako u konkurencie...
problkem je, ze EU je draha... z naseho pohladu je v US vsetko super lacne ... nielen L... dokonca aj B
priklad.
X6 Xdrive50i v plnej palbe:
US... 1,6 mega
EU... 3,5 mega
no comment
vamos a la playa (US playa
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
- Bruni
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 17. Augusta 2004, 13:29
po dlhom case aj ja niecim prispejem.
s corollou som bol nadmieru spokojny,ale dostal som sa do stadia ked som potreboval novsie a vacsie auto,ktore bude mat aj "gule".to mi avensis nevedel ponuknut,preto som siel do Primery GT.bolo to uzasne auto,aj priestranne,bezpecne,prakticke,dynamicke a dokonca aj malo zralo.ale teraz som v stadiu ze chcem novsie auto,ktore mi ponukne to iste,ale na dlhsiu dobu.uz ma nebavi menit auto kazde 2roky.
uz som vyrastol s pretekania po meste a na semaforoch,chcem sa niekam dostat v klude a mozno aj rychlejsie,pohodlnejsie.preto som zacal zvazovat aj SUV.
RAV4 je horucim kandidatom.vzdy sa mi pacila a je pre mna dostupna.a mozno si vystacim aj avensisom aj ked je "bezpohlavny"
s corollou som bol nadmieru spokojny,ale dostal som sa do stadia ked som potreboval novsie a vacsie auto,ktore bude mat aj "gule".to mi avensis nevedel ponuknut,preto som siel do Primery GT.bolo to uzasne auto,aj priestranne,bezpecne,prakticke,dynamicke a dokonca aj malo zralo.ale teraz som v stadiu ze chcem novsie auto,ktore mi ponukne to iste,ale na dlhsiu dobu.uz ma nebavi menit auto kazde 2roky.
uz som vyrastol s pretekania po meste a na semaforoch,chcem sa niekam dostat v klude a mozno aj rychlejsie,pohodlnejsie.preto som zacal zvazovat aj SUV.
RAV4 je horucim kandidatom.vzdy sa mi pacila a je pre mna dostupna.a mozno si vystacim aj avensisom aj ked je "bezpohlavny"
ex NISSAN PRIMERA GT
ex TOYOTA COROLLA E10
ex TOYOTA COROLLA E10
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
Mili moji, ja som to nezakladal len-tak, ved to viete. Pretoze ja sa tiez vozim aj v inych autach, nielen tej svojej Celice. A prave aj preto, presne ako pisete, kacirsky rozmyslam o inom dalsom svojom aute, nie Toyote.
Jedine, co ma bude zas trapit je servis a skusenosti s uplne inou znackou (dokonca nejaponskou). Mam rovnake pocity ako vy, to co by som chcel, mi toyota vobec nevie ponuknut. A dokonca ani Lex.
Jedine, co ma bude zas trapit je servis a skusenosti s uplne inou znackou (dokonca nejaponskou). Mam rovnake pocity ako vy, to co by som chcel, mi toyota vobec nevie ponuknut. A dokonca ani Lex.
Sweet and sexy..
- CS
- Toyota guru
a kto ti to ponukne........ BMW?
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
nad BMW som rozmyslal aj ja, ale nove je mimo mojej financnej ochoty a stare je zase pomerne problematicke, kedze vacsina ludi sa k tomu stava ako k zavodaku ale servis taky nedopraju. Ale take GS, by nebolo zle
Len menej prakticke.
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
nakoniec aj tak vsetci skoncite u Mazdy 

'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
-
C3rn0
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 20. Marca 2007, 09:30
drgi, ved jasne ze skoncime mozno niekde inde... .
Zase vzdy je hranica, kde konci zdravy ruzom a zacina laska k znacke. Vsetci ju mame inde a myslim ze sa lisi pripad od pripadu.
Ja toyotku riesim najma kvoli komunite (mnozstvo ludi mi tu vie poradit, poslat ma za vhodnymi ludmi, atd). Toto ti vsak pri novom aute velmi netreba a preferencie sa trosku menia. Kedze aj dalsie moje auto bude jazdenka, zameriavam sa stale na toyotu. Pre ludi, pre servis (vlasta) a pre jej spolahlivost a velmi vyvazene vlastnosti.
Hej, mazda 6 je uzasne auto a cesta ktoru sa vybrala mazda od uvedenie 2jky mi je velmi syimpaticka.
Zase vzdy je hranica, kde konci zdravy ruzom a zacina laska k znacke. Vsetci ju mame inde a myslim ze sa lisi pripad od pripadu.
Ja toyotku riesim najma kvoli komunite (mnozstvo ludi mi tu vie poradit, poslat ma za vhodnymi ludmi, atd). Toto ti vsak pri novom aute velmi netreba a preferencie sa trosku menia. Kedze aj dalsie moje auto bude jazdenka, zameriavam sa stale na toyotu. Pre ludi, pre servis (vlasta) a pre jej spolahlivost a velmi vyvazene vlastnosti.
Hej, mazda 6 je uzasne auto a cesta ktoru sa vybrala mazda od uvedenie 2jky mi je velmi syimpaticka.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných