fajry napísal:Cez vikend mi nejaky idiot vytrhol vlozku zamku, ukradol komplet naradie, co som tam mal a asi chcel tahat aj benzin, kedze viko nadrze som nasiel vedla zadneho kolesa. Samozrejme, ze dvere nechal otvorene a ked prsalo, tak mam v aute bazen :-(
Preto sa pytam, co odporucate na zabezpecenie auta? Aky typ alarmu, ... Nemam tam ani central, takze by som to chcel riesit asi takto: central na dialkove + alarm. Samozrejme zlodej sa do auta dostane vzdy, ale aspon mu to chcem trosku stazit.
No najviac ma trapi to ukradnute naradie :-(( By som mu odtal prsty!!!
bud rad, ze tam nemas motor, to by si uz bol bez auta :-)
neviem, ale naozaj vyzera ta celica tak dobre, ze laka zlodejov? myslim ze su dva typy - jedni, co kradnu drahe a luxusne auta na objednavku (ti nas netrapia :-) a mladi fagani, vacsinou najebani co si ukradnu sportove auto, trosku si na nom zajazdia a nechaju tak, pripadne naburaju a podpalia :-\
alarm asi podla toho, co chces chranit - narkoman ti rozbije okno a vytrhne radio -> radio bez panelu
ak chces aby auto ostalo na mieste, okrem alarmu si kup imobilizer - hocijaka blbost, co bez spravneho kodu, kluca nezapne zapalovanie, palivoce cerpadlo, a pod.
a samozrejme, parkuj vedla krajsich aut. ja sa vzdy na parkovisku snazim nast daku toyotu - jednak rodina musi drzat pokope :-)
drgi
ps: tu je novy construct na Toyotu :-)