Tak som sa este ani nestihol vo Vasom klube zaregistrovat, a uz som od dnes cerstvym
byvalym majitelom novucickej Toyoty Corolla 1,4 D-4D kombi.
Kupena 29.9.2005 v Bratislave, minulu stredu obute fungl nove zimne GoodYear UltraGrip7, najazdenych 6 tisic km, dobre zabehnuta, platinova metaliza.
Takze hajzlovi co mi ju dnes v noci spred baraku na Sklenarovej ulici v Bratislave ukradol, prajem aby si vylomil krk na nejakom poriadnom stlpe. Asi nie v mojej byvalej Toyote, pretoze ta bola podla vsetkeho ukradnuta na objednavku a uz sa mozno rozobera, ale on urcite peso chodit na rozdiel odo mna nebude. Mozno sa hodila niekomu, kto mal na rovnakom aute vaznu buracku, nahradne diely sa zidu.
Mrzia ma osobne veci vo vnutri, tak aspon nech ma ten kreten co to ukradol prijemny umelecky zazitok z posluchu CD ktore boli v aute (ze som si debil neurobil kopie z originalov), ostatne veci osobnej potreby ako oblek, dioptricke okuliare, atd. mi moze niekedy cestou hodit pred vchod na Sklenarovu 36.
Tymto by som chcel poprosit kohokolvek, kto by vedel nieco o striebornej Toyote Corolla 1,4 D-4D kombi (BA-108NC), poznavacie znamenie iba ak kratke cierne plastove samolepiace listy na rohoch naraznikov - za informaciu veducu k najdeniu auta, alebo chyteniu pachatelov ponukam 50.- tisic Sk.
peterson@technologist.com