"toyoty sa nekradnú!"

Fórum o všetkom, čo vás zaujíma ...

Moderátor: Elvis

Používateľov profilový obrázok
ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

"toyoty sa nekradnú!"

Príspevok od používateľa ondrik » Sobota, 5. Novembra 2005, 21:43

Tak páni, a predsa sa kradnú. Dva dni dozadu som nechal auto 10 minut na parkovisku, a nejaké dve čierne kurvy cigánske mi ho chceli šlohnúť. A ako s ním zdrhali z parkoviska, nacúvali pod korbu kamióna. Zadné sklo v prdeli, kufer vtlačený dovnútra. Cigoši sa zlakli a zdrhli, a páni policajti ich samozrejme nenašli/nechytili.
Obrázok

Obrázok
Dvere sú už trochu vyrovnané na obrázku, aby som ich zavrel a došiel domov.
Pocity neopísateľné....
:evil: :evil: :mad: :mad: :oops: :oops: :cry: :cry:
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

CS
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CS » Sobota, 5. Novembra 2005, 22:36

ach to slovensko...
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Nedeľa, 6. Novembra 2005, 11:04

ondrik BIG uprimnu sustrast. Smrt tym ciganom. Otrasne, ja by som im ruky odpilil s vidlickou, pekne pomaly, umucil by som ich po dvoch tyzdnoch na smrt, taka haved to nema pravo na zivot. Ospravedlnujem sa za svoj hnusne xenofobny prispevok, ale to sa vztahuje na vsetych hajzlov zlodejskych.

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

CelicaNR
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CelicaNR » Nedeľa, 6. Novembra 2005, 11:34

Ondrik, sucitime vsetci s tebou!!!

Keby som tych ciganov videl, a nahodou by sa mi dostali do ruk, neprezili by to asi.. vsetkych takychto ludi by som postavil do radu k muru a bicoval, pokial by im ruky odpadli..

Nechapem, ako mozu niektori ludia mat zlutovanie s ciganmi. Je to hnusna haved (cest vynimkam), co iba kradnu a prizivuju sa na tejto spolocnosti. Vyviezol by som ich do indie, skade prisli, vsetkych do jedneho, pripadne ich sterilizoval, nech vyhynu sami! Vyrastal som v skole s ciganmi, viem co to je, miestami si myslim, ze tie zaplavy na vychode mali viac zasiahnut tie ciganske osady..
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph

ondrik
Toyota guru

Príspevok od používateľa ondrik » Nedeľa, 6. Novembra 2005, 12:41

Možno som mal aj šťastie, že drbli pod kamión a zdrhli, lebo v palubnej skrinke som mal digifoto za 10 patykov, komplet peňaženku s dokladmi(debil), a v zadu v kufri firemný notebook za 60 patykov. Naštastie to nestihli vzať a notebooku sa nič nestalo. Na počudovanie. :?

Kua, dúfam, že mi teraz znova vykradnú auto, keď si to prečítajú... :evil:
Celica 96 2,0 GT 3S-GE

CS
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CS » Nedeľa, 6. Novembra 2005, 12:42

petko...
vyklubal sa z teba nejaky rasista... nehadz vsetkych do jedneho vreca, najdes este horsich slovakov a nebude ich malo... tak potom sterilizujme vsetkych... ved ja uz babo mam :wink:
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D

CelicaNR
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CelicaNR » Nedeľa, 6. Novembra 2005, 13:24

Dano: .. je to hrozne.. mozno to mam ako neduh z detstva.. neviem, ale nemam v laske vsetkych tych ciganov, co sa prizivuju iba na socialnom systeme a z nicnerobenia tazia... ;-(
System funguje zle. Ludia by sa mali sami pricinit o svoje blaho, a aj ti, co fyzicky nemozu by mali mat dobre odovodnenu neschopnost. Na slovensku vsak, je to tak, to poznas, ze takmer kazdy.. nie len cigani, sa snazia oklamat alebo vytazit zo vsetkeho co najviac. A potom ludia sa stavaju hyenami a necestnymi. Kde su cestni ludia z minuleho storocia? Svet sa meni.. ale mne sa zda, ako keby slovensko slo dolu vodou.. myslim povahu ludi :-(

Ale samozrejme su super ludia, ktorych sa to netyka, no je ich len cim dalej tym menej :-((

Ale rozpravajme sa o niecom pozitivnom !! Napr. ake je super stastie, ze ondrik ma vsetko v poriadku, a ze neprisiel o tie dolezite veci co boli v aute!!
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph

CS
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CS » Nedeľa, 6. Novembra 2005, 21:28

... mozno tych bielych prizivnikov je viac ako ciernych... len sa vedialepsie maskovat aby sa na nich neprislo... a robia to vo vacsom...
ale inac s tebou suhlasim
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D

cahir
MX-5 guru s malým zmrdom
Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39

Príspevok od používateľa cahir » Pondelok, 7. Novembra 2005, 07:54

no ja nemam slov. ondrik sucitim s tebou. nic s tym neurobis a o to je to horsi pocit. ale aspon ze si neprisiel o tie veci :?
ex: Corolla E12 1.4VVTi
ex: Mazda Miata Obrázok
Lexus IS200 Obrázok
Honda PCX

Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný » Pondelok, 7. Novembra 2005, 09:07

čo k tomu dodať,škoda že ich nechytili,ale dobre že ti nič nezobrali

ondrik
Toyota guru

Príspevok od používateľa ondrik » Streda, 9. Novembra 2005, 23:57

už viem ako na to......
:lol:

Obrázok
Celica 96 2,0 GT 3S-GE

AlfGordon

"Nekradnu", ku*wy

Príspevok od používateľa AlfGordon » Pondelok, 21. Novembra 2005, 16:23

Tak som sa este ani nestihol vo Vasom klube zaregistrovat, a uz som od dnes cerstvym byvalym majitelom novucickej Toyoty Corolla 1,4 D-4D kombi.
Kupena 29.9.2005 v Bratislave, minulu stredu obute fungl nove zimne GoodYear UltraGrip7, najazdenych 6 tisic km, dobre zabehnuta, platinova metaliza.
Takze hajzlovi co mi ju dnes v noci spred baraku na Sklenarovej ulici v Bratislave ukradol, prajem aby si vylomil krk na nejakom poriadnom stlpe. Asi nie v mojej byvalej Toyote, pretoze ta bola podla vsetkeho ukradnuta na objednavku a uz sa mozno rozobera, ale on urcite peso chodit na rozdiel odo mna nebude. Mozno sa hodila niekomu, kto mal na rovnakom aute vaznu buracku, nahradne diely sa zidu.
Mrzia ma osobne veci vo vnutri, tak aspon nech ma ten kreten co to ukradol prijemny umelecky zazitok z posluchu CD ktore boli v aute (ze som si debil neurobil kopie z originalov), ostatne veci osobnej potreby ako oblek, dioptricke okuliare, atd. mi moze niekedy cestou hodit pred vchod na Sklenarovu 36.

Tymto by som chcel poprosit kohokolvek, kto by vedel nieco o striebornej Toyote Corolla 1,4 D-4D kombi (BA-108NC), poznavacie znamenie iba ak kratke cierne plastove samolepiace listy na rohoch naraznikov - za informaciu veducu k najdeniu auta, alebo chyteniu pachatelov ponukam 50.- tisic Sk.

peterson@technologist.com

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Pondelok, 21. Novembra 2005, 17:25

mily alf, k sokujucemu prispevku dodavam iba uprimnu sustrast a zelam ti aby si jedneho dna mohol s vreckovym nozikom /pekne, pomaly a bolestivo, samozrejme/ odkrajat prsty tomu kto ti ju ukradol.

fakt nechapem jak uplne nove auto mohlo zmiznut...

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Pondelok, 21. Novembra 2005, 18:06

AndyGTP napísal: fakt nechapem jak uplne nove auto mohlo zmiznut...
skus si tipnut, kolkym technikom presla ta Toyota pod rukami, ked ju priviezli, ked jej menili pneu, a pod.

AlfGordon,
kde si si daval menit pneu, a kde si ju kupoval?

drgi
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

AlfGordon
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 21. Novembra 2005, 16:31

drgi chces ma este viac nastvat? ;-)

Príspevok od používateľa AlfGordon » Pondelok, 21. Novembra 2005, 19:16

Pre dalsiu si asi pojdem rovno do montaznej haly :-( Az sa z toho financne spamatam. Inac ma pristup k osobnym udajom mnozstvo ludi od predajcu cez leasingovku po poistovnu, etc., ale to sa celkom eliminovat neda.
Predajcu som neuviedol zamerne, v Bratislave ich zase nie je az tak vela, ale neviem ci by to bolo voci tomu konkretnemu ferove.
Pneu som daval menit v A.R.S. pneu a to menovat mozem, pretoze oni su z obliga, kluce som z ruky nedal a cely cas som bol pri aute. Inac tam maju sklenenu stenu, takze celu akciu vidis.
DefendLock montovali v servise u predajcu este pred tym, nez som auto prevzal, takze okruh zainteresovanych je relativne riadne uzky.

Dakujem vsekym za ucast, pre zlodeja by bolo najlepsie keby ostal neznamy alebo v anonymite.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných