TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 2009 - 27.6.2009 (Pezinská baba)
Moderátor: Elvis
Re: TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 2009 - 27.6.2009 (Pezinská baba)
Zdravim pani, bol som prvy krat na TTS zraze, ale musim povedat, ze fakt to stalo za to. Super organizacia, a hlavne ludia. Buduci rok pridem urcite ak sa mi bude dat.
- mirec12
- panic
- Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Apríla 2009, 23:57
žeby som mal obidva časy rovnaké? ved som v druhej jazde stratil orientáciu(kompas nevedel nájsť východ
)a musel som zastaviť....takže tie časy mi neprídu moc smerodajné
....ale inak v poho
- ALFkeeper
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 22. Augusta 2008, 23:11
- Kontaktovať používateľa:
budu aj nejake oficialne foto zo zrazu?? niekde na stranke??
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
myslim ze sa caka na chalanov Kre a Mariachi oni tam mali solidne vybavenie a slubili ze zavesia ...ALFkeeper napísal:budu aj nejake oficialne foto zo zrazu?? niekde na stranke??
ale ako ich poznam tak to nezavesia dokial s tym nebudu spokojni tak to este chvilku potrva ...
CaFte, super zraz, daleko lepsi ako Hondacky
vydarenejsi ako minuly rok napriek pocasiu, len ako obvykle kratky.
par foteciek z akcie
http://picasaweb.google.sk/gandzixxx/ToyotaMeeting2009#
par foteciek z akcie
http://picasaweb.google.sk/gandzixxx/ToyotaMeeting2009#
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
51.60 bol tak E11tkovy cas s 1.4- 1.6 a nie IVTEC hondumirec12 napísal:žeby som mal obidva časy rovnaké? ved som v druhej jazde stratil orientáciu(kompas nevedel nájsť východ)a musel som zastaviť....takže tie časy mi neprídu moc smerodajné
....ale inak v poho
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- mr.68
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 21. Novembra 2007, 22:17
!! ex.Corolla 1.4 e11 G6 r.v.98 !!
Celica 2,0 Gti 5.gen
Celica 2,0 Gti 5.gen
Tak uz sme dosli domov aj my. Noc pred zrazom som spal 3 hod. takze po zraze sme ostali spat v penzione Zlata Rybka (Tomasov). V nedelu sme chceli malemu ukazat Bratislavsky hrad, ale nebolo pocasie tak sme navstivili aspon dajake obchody
. Teraz k tomu co som chcel:
zraz-vydareny (kto mohol a chcel prisiel)
organizacia-vyborna s *. Casove sklzy su aj na svetovych podujatiach z toho by ma hlava nebolela
, keby to bolo dokonale tak o rok by nebolo co vylepsovat.
( 100% pochvala organizatorom aj dozoru za detsky kutik,fakt to vedia ocenit iba taky co tam dosli s detmi) Take nieco som ocakaval takze o rok sa vidime zas. Nelutujem tych 800 km. tam a spat. Slalomu som sa nezucastnil nie preto ze by som nechcel ale v piatok o 17,30 som obul nove gumy tak som ich lutoval. Som rad ze som stretol Gaba a prehodil par slov s Fajrym, Tofakom a este zopar ludmi vsak oni vedia kto.
Jeden postreh este. Dobre by bolo urobit nieco podobne ako na auta tie poznavacie stitky s nick-om aj pre zucastnenych, take tie vysacky, dost by to pomohlo pri orientacii napr. novych clenov a nemusis sa vypytovat kazdeho ze kto si co si. Nestoji kazdy pri svojom aute a necaka ze za nim dojde niekto si pokecat.
Mam aj ja zopar foto aj videjko tak niekde ho supnem.
Zostava len podakovat za pekny zazitok a den.
zraz-vydareny (kto mohol a chcel prisiel)
organizacia-vyborna s *. Casove sklzy su aj na svetovych podujatiach z toho by ma hlava nebolela
( 100% pochvala organizatorom aj dozoru za detsky kutik,fakt to vedia ocenit iba taky co tam dosli s detmi) Take nieco som ocakaval takze o rok sa vidime zas. Nelutujem tych 800 km. tam a spat. Slalomu som sa nezucastnil nie preto ze by som nechcel ale v piatok o 17,30 som obul nove gumy tak som ich lutoval. Som rad ze som stretol Gaba a prehodil par slov s Fajrym, Tofakom a este zopar ludmi vsak oni vedia kto.
Jeden postreh este. Dobre by bolo urobit nieco podobne ako na auta tie poznavacie stitky s nick-om aj pre zucastnenych, take tie vysacky, dost by to pomohlo pri orientacii napr. novych clenov a nemusis sa vypytovat kazdeho ze kto si co si. Nestoji kazdy pri svojom aute a necaka ze za nim dojde niekto si pokecat.
Mam aj ja zopar foto aj videjko tak niekde ho supnem.
Zostava len podakovat za pekny zazitok a den.
Honda Accord 1.8i F18B3
Toyota Corolla 1.4 4E-FE
ex:Honda Accord 2.0 EX A20A1
-
saboter
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 19. Januára 2009, 21:33
Lak prežil ?
ex: Corolla LB E11 Terra (vykuchaná), 1.4 4E-FE
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Čo som to videl zblízka, tak na smejka to zrovna nebolo...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
a keďže som neprišiel s Toyotou, aj určitá dávka tolerancie. Témy na rozhovor sa našli aj na základe rozdielnych
značiek áut a keď budem môcť, rád by som sa zúčastnil aj budúci rok.
- Martin E11
- panic
- Dátum registrácie: Štvrtok, 20. Septembra 2007, 12:34
mr.68 ty sikulak jazdis jak besny 
Corolla Verso
corolla E11 Combi
favo black line
s105
corolla E11 Combi
favo black line
s105
- sokce
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Júna 2007, 09:39
Je mi cťou že i tento rok som mohol byť v organizačnom výbore a aspoň troška prispieť niečím čo viem dobre robiť na taký fantastický zraz ako je TTS meeting
Troška ma mrzí že som nemal možnosť si užiť už dostavanú trať, keďže v piatok som potreboval sa ísť vyspať a v sobotu moc času nebolo keďže som DJoval, ale to je s tým späté
Bol som príjemne prekvapený z účasti, toľko toyot pokope som asi ešte nevidel
Veľmi musím pochváliť bufet, naozaj dobré čerstvé žemle a prepečené mäsko, mňami
Myslím že aj pán majiteľ paddocku bol príjemný a ústretový
ďakujem za pomoc Grexovi pri stavaní rozkladaní techniky, Fajrymu, Andymu a Grexovej Zuzke pri občerstvovaní a nosení obživy
a v neposlednom rade všetkým čo niečo organizovali, stavali, alebo upravovali. Vrátane detského kútika, aj tým dámam čo sa venovali
Na margo tých čo sa núdili, alebo sa im nepáčilo, môžem povedať len toľko, aby napísali nejaký konštruktívny návrh čo zlepšiť podľa nich a potom sa uvidí či sa tým vôbec zapodievať. V prvom rade treba pochopiť že toto je zraz skôr rodinného charakteru a nie rivalského kde sa každý preteká kto má lepšiu vec, kto je väčší gangsta. Ide skôr o to že sa porozprávajú ľudia, povedia si nejaké to know how a tak
A teraz sumárum: Už aby tu bol ďalší rok, určite sa oplatí robiť aj ďalší ročník !!!
Ešte raz vďaka
Na margo tých čo sa núdili, alebo sa im nepáčilo, môžem povedať len toľko, aby napísali nejaký konštruktívny návrh čo zlepšiť podľa nich a potom sa uvidí či sa tým vôbec zapodievať. V prvom rade treba pochopiť že toto je zraz skôr rodinného charakteru a nie rivalského kde sa každý preteká kto má lepšiu vec, kto je väčší gangsta. Ide skôr o to že sa porozprávajú ľudia, povedia si nejaké to know how a tak
A teraz sumárum: Už aby tu bol ďalší rok, určite sa oplatí robiť aj ďalší ročník !!!
Ešte raz vďaka
Toyota Celica T20 1,8
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Takže som sa trošku prespal, a tak chcem aj ja zhodnotiť a poďakovať:
- myslím, že účasť bola lepšia a pestrejšia ako po minulé roky. Som rád, že ľudia aj napriek všade spomínanej kríze prišli. Som rád, že počasie nám vyšlo presne na minútu. Pri upratovaní areálu nám už statočne pršalo, ale ďakujem chalanom, ktorí pomáhali, že zostali do konca. Chválim bufet. Bol oveľa lepší ako v minulosti. Obsluha tiež stála za to
Po prečítaní niekoľkých vašich názorov som šťastný, že sa zraz podaril a že sa páčil. Až teraz mi padol kameň zo srdca.
Chcem sa poďakovať spoluorganizátorom: Sezu, Tina, Mimo, AndyGTP, Sokce, Mochovec, ale samozrejme aj ďalším ľuďom, ktorí pomáhali: Brano, JohnC, Drgi, Ganczi, Grexos, ... Ak som na niekoho zabudol, ospravedlňujem sa!
Tak isto firmám: Delphia, Helios Slovakia, Kofola a PPC Team Plus.
Zároveň prosím všetkých, ktorí majú nejaké fotky, videá zo zrazu, aby mi ich niekde zavesili na stiahnutie (spakované v ZIPe alebo RARe) a poslali mi linky cez SS. Ja to všetko dám dokopy a nahodím do našej novej fotogalérie na web stránke. Nech je to všetko pekne pokope. Ak by mal niekto problém s nahrávaním, rád pomôžem.
Ešte raz ďakujem a mám len jeden odkaz na záver: 26. júna 2010 !
- myslím, že účasť bola lepšia a pestrejšia ako po minulé roky. Som rád, že ľudia aj napriek všade spomínanej kríze prišli. Som rád, že počasie nám vyšlo presne na minútu. Pri upratovaní areálu nám už statočne pršalo, ale ďakujem chalanom, ktorí pomáhali, že zostali do konca. Chválim bufet. Bol oveľa lepší ako v minulosti. Obsluha tiež stála za to
Chcem sa poďakovať spoluorganizátorom: Sezu, Tina, Mimo, AndyGTP, Sokce, Mochovec, ale samozrejme aj ďalším ľuďom, ktorí pomáhali: Brano, JohnC, Drgi, Ganczi, Grexos, ... Ak som na niekoho zabudol, ospravedlňujem sa!
Tak isto firmám: Delphia, Helios Slovakia, Kofola a PPC Team Plus.
Zároveň prosím všetkých, ktorí majú nejaké fotky, videá zo zrazu, aby mi ich niekde zavesili na stiahnutie (spakované v ZIPe alebo RARe) a poslali mi linky cez SS. Ja to všetko dám dokopy a nahodím do našej novej fotogalérie na web stránke. Nech je to všetko pekne pokope. Ak by mal niekto problém s nahrávaním, rád pomôžem.
Ešte raz ďakujem a mám len jeden odkaz na záver: 26. júna 2010 !
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Jsem rád, že jsem se mohl podruhé zúčastnit TTS srazu na Pezinské Babě a stejně jako minulý rok to byl výborný relax pro duši toyoťáka. Zvláštní a velké poděkování patří Fajrymu, který ještě v pátek večer po postavení trati obětoval svůj čas a umožnil mi zaparkovat auto na bezpečné místo. Ukázalo se totiž, že by před barákem v Blavě asi nepřežilo do rána, protože nás po příjezdu uvítal hned nějaký magor shnilým citrónem hozeným z okna a večer jsem objevil na softopu zase dva opravdu "libové" chrchly. Pohnutky některých lidí by byly vhodné pro psychologickou studii (nebo na zlámaní rukou, když bych je u toho chytil)
. Atmosféra srazu dala ale na tyto nepřijemnosti zapomenout a jen škoda, že bylo tak málo času a sraz utekl tak rychle, že jsem nestihnul s nikým skoro ani pořádně pokecat. Opravdu velmi rád jsem viděl na místě tolik aut všech možných dat výroby se znakem "kovbojského klobouku na přední kapotě".
Takže abych to shrnul: Díky všem organizátorům a dobrovolníkům za to, že pořádájí tento sraz. Je jedinečný svojí atmosférou a je naprosto odlišný od tuctových srazů alá různá tunning party a proto na něj přijedeme velmi rádi i příští rok.
Takže abych to shrnul: Díky všem organizátorům a dobrovolníkům za to, že pořádájí tento sraz. Je jedinečný svojí atmosférou a je naprosto odlišný od tuctových srazů alá různá tunning party a proto na něj přijedeme velmi rádi i příští rok.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní