Ildo, to si prave nemusel, chcel som aby aferka s Kelly ostala medzi namiildo napísal:Vies Kuro, Alf mal problemi s Kelly, a Donna ma poprosila ci nepokecam s Rovakom....treba riesit ked je v "parte" problem))))))
xty minizraz
Moderátor: Elvis
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
taky minizraz?
navrhujem stredu 20/9 o 18oo pod starym mostom.
budeme vitat 8rocne dievcatko, ktore sa vratilo z anglicka (kde rozbilo svoju milovanu corollu, aby malo zamienku na pozicanie si cervenej ST182
)
mozno pride aj predseda Elvisa (ak pride), nekorunovany kral driftu, pretekov do vrchu a silnych reci
mna sa mozete spytat, ci si motor montujem do corolly cez vyfuk, ze mi to tak dlho trva a dokedy este budem chodit pesi
cahir pride ukazat svoju 'novu' Corollu TS, a ze mu TTE kridlo este neodpadlo.
ak budete dobri, ukazem vam par fotiek z tohtovikendovej Pezinskej Baby.
navrhujem stredu 20/9 o 18oo pod starym mostom.
budeme vitat 8rocne dievcatko, ktore sa vratilo z anglicka (kde rozbilo svoju milovanu corollu, aby malo zamienku na pozicanie si cervenej ST182
mozno pride aj predseda Elvisa (ak pride), nekorunovany kral driftu, pretekov do vrchu a silnych reci
mna sa mozete spytat, ci si motor montujem do corolly cez vyfuk, ze mi to tak dlho trva a dokedy este budem chodit pesi
cahir pride ukazat svoju 'novu' Corollu TS, a ze mu TTE kridlo este neodpadlo.
ak budete dobri, ukazem vam par fotiek z tohtovikendovej Pezinskej Baby.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
bravo, krasne, vyrecne a vystizne napisane. Tesim sa na to 8 rocne dievcatko, snad ho (ma) nebudete sodomizovat
na elvisa som dnes pobavene myslel ked som si spomenul na uzavretu babu /na vinobrani sa o tom bavili ludia a frflali ze sa tade neda jazdit/.
drgi-ani som nevedel ze chodis pesi a ze mas /pravdepodobne/ rozpitvane obe auta
drgi-ani som nevedel ze chodis pesi a ze mas /pravdepodobne/ rozpitvane obe auta
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
rozpitvane mam iba jedno auto (zdrojove), cielove auto je stale pojazdne, iba dostalo oddychovy cas.AndyGTP napísal:bravo, krasne, vyrecne a vystizne napisane. Tesim sa na to 8 rocne dievcatko, snad ho (ma) nebudete sodomizovatna elvisa som dnes pobavene myslel ked som si spomenul na uzavretu babu /na vinobrani sa o tom bavili ludia a frflali ze sa tade neda jazdit/.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
dobre tak prídem a spýtam sa aj maťacahir napísal:tak sa na vas tesim aj na toho nasho 'krala')
a donesiem fotak, tak si urobte 'hairstyle' nech ste vsetci fesi
ado: a ty to slovicko ASI pekne vynechaj a dotiahni aj Mata s focusom!
Lexus RX 400h,2008
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Ex:Celica AT200,r.v.96
1.8,85kw
Ex:Celica AT180,r.v.92
1.6Sti,74kw
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Ex:Celica AT200,r.v.96
1.8,85kw
Ex:Celica AT180,r.v.92
1.6Sti,74kw
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní