Sraz SK
Moderátor: Elvis
Peto, tie zlte auta som sa snazil poslat prec vyhlásením do megafonu..nereagovali, krátko na to si minimalne ten seat prebehol a trat a potom som ho neregistroval....
co sa tyka inych aktivit pre navstevnikov, kolo som mal zhodene a prichystane na prezuvanie uz od 9:30, zial nikto neprejavil zaujem, mozno aj preto,lebo slubeny putac na disciplinu nebol.
Ja by som to uzavrel tak, ze niekto sa snazil urobit maximaum a moze byt spokojny....niekto mal urobit a neurobil, ale nekazme si tym dojem.
co sa tyka inych aktivit pre navstevnikov, kolo som mal zhodene a prichystane na prezuvanie uz od 9:30, zial nikto neprejavil zaujem, mozno aj preto,lebo slubeny putac na disciplinu nebol.
Ja by som to uzavrel tak, ze niekto sa snazil urobit maximaum a moze byt spokojny....niekto mal urobit a neurobil, ale nekazme si tym dojem.
Toyota Carina E, 96ka sedan, 2.0, 93 kW
Ja som obdivoval tvoje pneu a kola, myslel som si, ze si "putac" na vedla vystavovane pripravky a zamyslal som sa nad tym plechacom vzaduildo napísal:
kolo som mal zhodene a prichystane na prezuvanie uz od 9:30, zial nikto neprejavil zaujem, mozno aj preto,lebo slubeny putac na disciplinu nebol.
Carina E, SW 2.0 GLi, 3S-FE, T191
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
- Kontaktovať používateľa:
Vidis Ildo, takze uloha hlavneho komentatora bola odflaknuta a to konkretne Elvis mal behat s megafonom a nabadat ludi na jednotlive discipliny.. to mi velmi chybalo.. To ze rovnako si mohol ty okoloiducich povzbudzovat k tomu aby si zasutazili komentovat nemozem, lebo som ta nevidel, ako si k tomu pristupoval.
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
A mimochodom uz sa tesim na tie komenty ze " no vidis, treba sa ucit z chyb a napisat si to, aby sme tomu predisli buduci rok" a som zvedavy kto to hlavne zacne pisat...
Sweet and sexy..
naco to pisat? staci sa pred buducim zrazom (nechcem ani hovorit, ze to bude o rok ;) pozriet sem do fora, precitat prispevky, inspirovat sa. to moze byt velka pomoc.CelicaNR napísal:A mimochodom uz sa tesim na tie komenty ze " no vidis, treba sa ucit z chyb a napisat si to, aby sme tomu predisli buduci rok" a som zvedavy kto to hlavne zacne pisat...

Radšej mŕtvy ako druhý...
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Re: Sraz
a to je podstatne, boli tam chyby, vieme to, ale hlavne ze sa to ludom pacilo a nikto vyslovene nefrflal, teda okrem Ada, ale toho aj tak nikto nepocuvaPepa napísal:Zaznívá tady hodně kritiky , ale mně se sraz líbil.
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Re: Sraz
vynimocne ani Ado nefrflal. asi je chorywakkee napísal:a to je podstatne, boli tam chyby, vieme to, ale hlavne ze sa to ludom pacilo a nikto vyslovene nefrflal, teda okrem Ada, ale toho aj tak nikto nepocuvaPepa napísal:Zaznívá tady hodně kritiky , ale mně se sraz líbil.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
tak, tak, okrem ada a peta po tom co zistil ze mu niekto spravil defekt nepindal nikto
To ze som nebehal s megafonom malo prozaicku pricinu - neboli baterky, ale aj napriek tomu som sem tam zbehol dole s autom a vykrikoval tak ze som ho zapojil do zapalovaca, je to dane arealom ze s jednym megafonom to proste neozvucis, sam peto mi vravel ze ked som na prvom parkovisku hucal na plne gule tak ma uz na vstupe nepocul!!! snad do buduceho roka tam uz bude ten kompletny ozvuceny system...
MISON: to myslis vazne ze si nevidel stanok PPC team? ja uz fakt neviem kam ho teda umiestnit lebo viac do cesty sme ho uz asi dat ani nemohli...
MISON: to myslis vazne ze si nevidel stanok PPC team? ja uz fakt neviem kam ho teda umiestnit lebo viac do cesty sme ho uz asi dat ani nemohli...

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
POPROSIM VSETKYCH, KTORI MAJU FOTKY ALEBO NEJAKE VIDEA ZO ZRAZU, ABY MI ICH POSLALI NA MAIL zraz@toyotateam.sk ALEBO NAHRALI NA FTP SERVER A POSLALI MI LINKU ALEBO NAPALILI NA CD A NEJAK DOPRAVILI KU MNE.
JA ICH POTOM NAHRAM DO NASEJ FOTOGALERIE NA WEB.
DAKUJEM!
JA ICH POTOM NAHRAM DO NASEJ FOTOGALERIE NA WEB.
DAKUJEM!
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní