Stretko 23.3.2006 Bratislava
Moderátor: Elvis
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
- Kontaktovať používateľa:
Osobne si myslím že sa zdržíme asi 2 hod. t.j. do 18.00h,takže kto bude chcieť nech príde
Ešte ma napadlo že kde by sme sa stretli keby pršalo alebo niečo podobné?
v prievoze pod dialnicou?? alebo niekde,kde?????????????
Bol by som rád keby sa určil aspoň približný dátum letného TTS zrazu,nie že leto
viem že viac vás ide na zraz do čiech a dúfam že sa tým zrazy neskončia
myslím si že niečo podobné by sa dalo urobiť aj u nás,ved nás je dosť či nie????????,
Ešte ma napadlo že kde by sme sa stretli keby pršalo alebo niečo podobné?
v prievoze pod dialnicou?? alebo niekde,kde?????????????
Bol by som rád keby sa určil aspoň približný dátum letného TTS zrazu,nie že leto
viem že viac vás ide na zraz do čiech a dúfam že sa tým zrazy neskončia
myslím si že niečo podobné by sa dalo urobiť aj u nás,ved nás je dosť či nie????????,
Naposledy upravil/-a mimo v Utorok, 7. Marca 2006, 11:40, upravené celkom 1 krát.
- kuro
- toyoťák
- Dátum registrácie: Piatok, 27. Januára 2006, 16:12
ahojte, tak je to presne o tom, ze kto moze, pride, kto nemoze nepride, ako mimo napisal, nie je to nic oficialne - proste sa len chceme spoznat
a ja budem v blave prave onen stvrtok - a do blavy to mam cez celu republiku, takze nemozem len tak, hocikedy. a ako mimo napisal, urcite take dve hodinky budeme na mieste, takze kludne dojdite aj neskor, kto moze...
- kuro
- toyoťák
- Dátum registrácie: Piatok, 27. Januára 2006, 16:12
...aaaaa btw, mimo na slovensku je od utorka dalsia carina SW rocnik 96, 1.8 GLi. Moj bracho je cerstvym majitelom ciernej krasavice vo full vybave, dokonca s tymi okruhlymi tuning. svetlami
aj ja chcem takeeeee
ale neviem, ci to auto na stretku bude, lebo este je na nemeckych znackach a asi to nestihne dat na slovenske...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný