TOYOTA TEAM SLOVAKIA Meeting 2006
Moderátor: Elvis
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
- Kontaktovať používateľa:
len par postrehov:
1. budu nejake informacne letaky s instrukciami pre navstevnikov?
2. budu organizatori nejak odliseny od bezneho navstevnika v tts tricku?(napr. vysackou na krk)
3. mame zabezpeceny stanok, kde sa budu vybavovat registracie a ine administrativne ukony?
a snad mi este nieco napadne
1. budu nejake informacne letaky s instrukciami pre navstevnikov?
2. budu organizatori nejak odliseny od bezneho navstevnika v tts tricku?(napr. vysackou na krk)
3. mame zabezpeceny stanok, kde sa budu vybavovat registracie a ine administrativne ukony?
a snad mi este nieco napadne
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
Roman, ano myslel som aj na to, ale detaily musime dohodnut.
1. Letaky s detail.programom plus KVIZ na druhej strane dostanu navstevnici pri vstupe do ruky.
2.Bol by som rad, keby okrem TTS tricka mali na sebe aj reflexnu vestu z AUTA svojho.Detaily ale mozme domyslet.
3.Mame par lavic, kde sa to pri vstupe bude vybavovat, ale stanok by sa zisiel. Mas daky ?
1. Letaky s detail.programom plus KVIZ na druhej strane dostanu navstevnici pri vstupe do ruky.
2.Bol by som rad, keby okrem TTS tricka mali na sebe aj reflexnu vestu z AUTA svojho.Detaily ale mozme domyslet.
3.Mame par lavic, kde sa to pri vstupe bude vybavovat, ale stanok by sa zisiel. Mas daky ?
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
no relflexna vesta je dobry napad ale tipujem ze polovica ludi ma oranzovu a polovica zelenu, takze to nebude jednotne. Co by stali povedzme cervene tricka s napisom na chrbte organizator?CelicaNR napísal:2.Bol by som rad, keby okrem TTS tricka mali na sebe aj reflexnu vestu z AUTA svojho.Detaily ale mozme domyslet.
Stanok nemam ale viem, ze Tomas minuly rok zapoziciaval. Predsa len pocasie je vrtkave a hlavne na babe, takze ak mas nan cislo, skus ho kontaktovat. Ja sa tiez spytam chalanov ci niekto nema nieco.
- tomastrnava
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 7. Novembra 2005, 11:19
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
tomastrnava napísal:ide niekto z TT?
Tome, ja pôjdem určite cez TT, a asi aj s 2-3 dalšími. Tak sa môžme niekde na pumpách počkať.
p.s: "GPS" som už predal
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
určite viac ako reflexná vesta. A tú si kúpia len tí s nevyhovujúcou farbou...wakkee napísal:no relflexna vesta je dobry napad ale tipujem ze polovica ludi ma oranzovu a polovica zelenu, takze to nebude jednotne. Co by stali povedzme cervene tricka s napisom na chrbte organizator?
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
ktora je nevyhovujuca podla predpisov kua...ondrik napísal:určite viac ako reflexná vesta. A tú si kúpia len tí s nevyhovujúcou farbou...wakkee napísal:no relflexna vesta je dobry napad ale tipujem ze polovica ludi ma oranzovu a polovica zelenu, takze to nebude jednotne. Co by stali povedzme cervene tricka s napisom na chrbte organizator?
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní