ZRAZ NA MOTOKARACH V BA
Moderátor: Elvis
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
to je parada, tekze dufam ze sa tam stretneme. Btw, Elvis Presley, napis, kolko to vlastne vyjde, prosim, nech viem ci mam banku vykradnut.
fajry, alebo hocikto kto chcete, mozme si dat meeting point. Ja sosobne neviem kde to je presne. Ale do ivanky trafim cheche
fajry, alebo hocikto kto chcete, mozme si dat meeting point. Ja sosobne neviem kde to je presne. Ale do ivanky trafim cheche
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
- Kontaktovať používateľa:
stoji to 180Skk jedna jazda, garantujem ze ste este nikdy tak dobre 180 Skk neinvestovali 
Ivanka je jasna, smer senec stara cesta, ci metro, ako pisal jj, ides furt rovno, po pravej strane metro, furt rovno a ked budes uz schadzat z toho kopceka dole tak prava odbocka v pravo a potom hned na lavo je ten areal. A kto nepride tak plati seckym
Ivanka je jasna, smer senec stara cesta, ci metro, ako pisal jj, ides furt rovno, po pravej strane metro, furt rovno a ked budes uz schadzat z toho kopceka dole tak prava odbocka v pravo a potom hned na lavo je ten areal. A kto nepride tak plati seckym

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
dik presley, 180 investujem ale JayJAy pise o 300sk na polhodku, to by som este urval z penazenky. Dik za upresnenie, do ivanky bych trafil, ale dik za tu halu. takze stvrtok 21h? no nevim sa dockat. Cahir doletis? zoberem fotak a nahram si zvuk toho tvojho TTE zazraku.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
- Kontaktovať používateľa:
Caute hosani, ja sa asi nezucastnim.. asi = urcite.
Tak si to tam prijemne uzite a dufam, ze si zapametate vysledky, lebo ich mozeme veselo doplnit do poslednej listiny, ktoru sme v ivanke dali dokopy. Takze jazdite veselo!
Tak si to tam prijemne uzite a dufam, ze si zapametate vysledky, lebo ich mozeme veselo doplnit do poslednej listiny, ktoru sme v ivanke dali dokopy. Takze jazdite veselo!
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní