po niekolko mesacnom cakani som konecne zapadol do sportovej sedacky a otocil klucom.... ozval sa nadherny zvuk a ja som sa vybral na zahrievacie kolo...po zahriati motora na pracovnu teplotu sa zacalo testovanie, zoslapol som plyn a auto vyrazilo vpred s brutalitou silou divokeho selmy, turbo svistalo a bov si odfukoval ako rozzureny byk, necelych 300konikov mi patricne zdvihlo hladinu adrenalinu...
... na krizovatke cervena tak zacinam postupne spomalovat az uplne zastanem.... ale okrem auta zastal aj motor, otocim klucom a motor toci a toci ale ani naznak ze by chcel naskocit.... odtlacim ho na bok otvorim kapotu a studujem v com je problem.... benzinu dost, sviecky iskria, poistky v pohode, error kody ziadne.....
volam odtahovku (celicaNR).... a uz sedim zase v sportovej sedacke, v rukach sportovy volant, ale na sportovu jazdu to nevyzera, ale ta celica co ma taha tiez nevyzera zle
.... v servise sa v ten vecer na nic noveho neprislo, vsetko je ok, len motor nechce naskocit, ani naznak, iba ho toci a toci.... palivosys ok, elektrina ok, relatka ok, rozvody ok....
na druhy den mi zvoni telefon a diagnoza znie.... zmizli tlaky na vsetkych valcoch... 0,3-0,4 .... zeby maly zazrak, vsade v jednom momente.... nikto nevie co..... asi tesnenie pod hlavou islo po dlhom odpocinku do kitek......
6000km dozadu bolo auto v toyote vo swaici na komletnej technickej prehliadke.... po technickej stranke v perfektnom stave....
..... potom mi v jednom tyzdni odisla spojka aj turbo a teraz aj tlaky