Elektrika v T22

všetko o tomto modeli
Používateľov profilový obrázok
Sokol
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Kontaktovať používateľa:

Re: Elektrika v T22

Príspevok od používateľa Sokol » Sobota, 21. Mája 2011, 12:58

Ked zamykam bliknu smerovky dvakrat za sebou a ked odomykam,tak raz.Svetlo v interieri sa rozsvieti az pri otvoreni dveri.Dialkovym vypnutim alarmu sa otvoria vsetky dvere a zadny kufor.
Mas taky rurkovity,asi 1,5 cm dlhy klucik na vypinanie alarmu?
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96

jozinko
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 28. Novembra 2010, 20:08

Príspevok od používateľa jozinko » Sobota, 21. Mája 2011, 14:08

Ano, myslel som si, ze by malo nieco "blikat" - takze to priamo suvisi s alarmom, lebo mne pri odomykani a zamykani neblika nic. Predpokladam, ze pri odomknuti ide z riadiacej jednotky alarmu signal do smeroviek (alebo do nejakeho relatka?) a tie potom bliknu. Takze by som mohol tento signal zuzitkovat, a spojit ho cez rele so stropnym svetlom, takze by sa mohlo rozsvietit uz pri odomknuti. Ale na to musim najprv spojazdnit ten alarm- a problem je v tom, ze ziaden trubkovity klucik nemam... :( ale dufam, ze sa to bude dat odomknut aj bez neho :arrow: v najhorsom pripade to rozoberiem :roll: Myslis ze to pojde aj bez klucika?

Používateľov profilový obrázok
Sokol
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sokol » Streda, 25. Mája 2011, 23:24

Snad po rozobrati ano.A ako ho teda vypli?Nepytal si sa?
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96

jozinko
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 28. Novembra 2010, 20:08

Príspevok od používateľa jozinko » Štvrtok, 26. Mája 2011, 00:04

Nuz, ked som auto kupoval, len mi povedal, ze alarm museli vypnut (lebo to blblo), a ze niekde tam je (tvaril sa ze niekde vpredu medzi kabinou a motorom... :) ). Potom dodal, ze je medzi klucami kluc na alarm. (totiz dal mi taky zvazok - okrem hlavneho kluca ktory bol zvlast - a na tom zvazku bol este 1 nahradny dialkovy, dalej jeden ORIGO kvoli planzete (bez dialkoveho), potom tam bol ten pasik s kodom (kvoli imobilizeru) a este taky zvlastny "utvar" - vyzera to ako trojlistok (alebo grecky kriz) a ma to taku stvorcovu stopku. Ja som povodne myslel, ze toto bude od alarmu, ale ked hovoris ze trubkovity, tak to bude asi iba privesok... :lol:
musim niekedy uz mrknut k tomu spolujazdcovi, ze co tam pod nohami skryva.....

jo

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní