Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
Avensis
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 10. Marca 2009, 15:22
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa Avensis » Pondelok, 23. Mája 2011, 18:23

Dnes ma nas.al sused ktorý kosil pri Cecil a oškrel lak lietajúcimi kamienkami :evil:
Lexus LS 430 President pack
ex.Lexus GS 300
ex.Celica GT 94 LSD SS II + chladič prevodovky
ex.Corolla GT-i AE92 89"

Yamaha WR
Yamaha XS veterán :-)
ex.Yamaha XT
ex. Carina E 2,0 TD

ex. Toyota Avensis D4D 2,0 T22

Francek
panic
Dátum registrácie: Utorok, 23. Júna 2009, 22:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek » Pondelok, 23. Mája 2011, 18:28

Treba mi disky s pneumatikami a uzivatel z KE "zebo" neodpoveda. Mate nanho niekto telefonicky kontakt ? (SS) ...Dakujem.

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Pondelok, 23. Mája 2011, 19:01

Nasralo ma, ale neskutocne, ked pipenka na Passate na kruhovom objazde mala zapnutu smerovku doprava a sla rovno... Uz uz som chcel vojst, ale nakoniec som to zadupol. A este ona nechapala, ze co to robim...
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

scream
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Marca 2011, 09:28

Príspevok od používateľa scream » Pondelok, 23. Mája 2011, 19:26

Max11 napísal:Scream, nechcem nikoho urazit ale ked vidim vw starsieho passata automaticky pocitam s tym ze ho soferuje k**** alebo p*** ... prave kvoli opakovanym situaciam ako si opisal ty.
akoze siel som "len" 55 aj ked je to dlha rovinka cez 2 mosty a vyslovene tam davam pozor, pokial nesu prazdne cesty lebo niekedy tazko odhadnut kedy sa da ist z vedlajsej a kedy nie... je to na konci mosta cize vo vyhlade brani zabradlie, lampy, zvodidla, trosku horizont ... na tej krizovatke je zrkadlo dokonca, to hovori za vsetko... keby siel dakto kilo po moste ako je bezne, tak VR6tka by mala nalozeny dalsi motor na jeho sedadle vodica....
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999

Max11
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Novembra 2010, 23:59

Príspevok od používateľa Max11 » Utorok, 24. Mája 2011, 12:52

sonnicek napísal:zase nemozete hadzat vsetkych do jedneho vreca, bohuzial koncern WV je najrozsirenejsi a preto tym umerne stupa moznost nizsieho IQ za volantom, a potom to uz je len ako dat zbran decku :?
Sonnicek, mas pravdu. No Dalsi faktor ,ktory beriem do uvahy ,je ten co sa tu spominal davnejsie ,tusim ked komusi vletel passat do boku Aurisa. A to jest ,ze starsieho passata, zvlast kombi s ciernymi foliami pomaly aj na prednom okne si kupuju zvlast mlady zasrani z dedin, ktori chcu mat dojem ,ze maju panske auto za malo penazi.

To mi pripomina ...strasne ma se*ie ked ma niekto oblepenu velku kraksnu foliami, na krizovatke sme subezne vedla seba a ja cez tie jeho blbe folie nemam absolutne vyhlad na jednu stranu. Mozno aj preto su zakazane folie na prednych bocnych oknach.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Utorok, 24. Mája 2011, 14:10

max11 sorac neber to ze sa chcem hadat ale vyslovene neznasam hadzanie ludi do jedneho vreca. Kvoli tomu ze som mlady zasran z bratislavy a to mam len toyotu mam auto cca.1 rok a od kupi ho mam cele doskrkane, preliaceniny na vsetkych moznych miestach dokonca mi olupali antenu z gumy ako banan! (na to som vysostne hrdy pretoze to len dokazuje ze niekomu na sidlisku vadim a to ma nikdo nebude presviedcat o opaku). Ked si niekto zarobi a ma na to preco by si nemohol dopriat bohuzial vzdy zalezi na konkretnom clovekovi ako sa na ceste bude spravat. Aj ja si niekedy rad na to sliapnem ale davam ohlad na druhych ludi a nesnazim sa niekoho vytlacit z cesty (opacne jedine vtedy ak mi niekto robi velmi naschval). Ja som sa naucil zvladat tieto veci s usmevom a odmavanim a nerobit si ztoho tazku hlavu inak by som sa uz liecil na srdce :mrgreen: a co sa tyka folii to je kazdeho vec pre, mne osobne ide o to aby v tom aute nebol taky vypek a mohol si echavat veci zastrcene za zadnou sedackou ked len vybehnem a nie zakazdym do kufra

peace vsetkym toyotakom :D
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

Max11
toyoťák

Príspevok od používateľa Max11 » Utorok, 24. Mája 2011, 14:27

Sonnicek, neboj beriem to v pohode :lol: Len mam stastie na zlych vodicov v passatoch tak to trocha zvelicujem aby som si aspon kdesi mohol vyliat nervy a tu zlobu ,ktoru mi sposobuju :mrgreen: Urcite, nebudem tvrdit ,ze kazdy je zly len preto ,ze mam zlu skusenost s urcitou skupinou ludi, neboj ;-)
A nemam nic proti mladym ani proti foliam pokial su len tam kde maju byt.

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Utorok, 24. Mája 2011, 14:53

hehe.. mlady zasran.. do jedneho vreca.. mam 25 a kupil som si IS200.. dalej radsej nepisem :D

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Utorok, 24. Mája 2011, 15:15

tu ale hovorime o inej skupine,, to su taki, co maju 18+ do cca 25,, vtedy uz clovek ma viacej rozumu,, aj mne sa stava, ze vidim chalana, ktory vcera mal 18 a dnes sa prevaza na bavoraku,, alebo na prasate,, a pritom jazdi ako keby on bol nesmrtelny,, a vsetci ostatni boli jemu podriadeni,, a to nehovorim aky bordel bude ked uzakonia ze sa moze soferovat od 17,,, moja osobna skusenost je taka, ze som zacal jazdit v 13 rokoch na Avii,, ktora nemala posilnovac brzd,, riadenie islo tak, ze volant sa mohol tocit pol otacky na jednu aj druhu stranu aj tak to islo stale rovnako,, na tom som sa naucil,, a ked prisliel 18 rok,, tak som vedel o jazdeni a skusenostiach v krizovych situaciach viac ako ktorykolvek z tych co teraz jazdia,, takze ja hovorim, ze ked vidim mladeho chalana s nausnicami mnozstva takeho, ze keby sa topil, tak ho to stiahne ku dnu,, tak sa radsej uhnem,, ako by som mal potom riesit, ze bez toho aby sa pozrel do zrkadla mi chce prejst stredom auta...

scream
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Marca 2011, 09:28

Príspevok od používateľa scream » Utorok, 24. Mája 2011, 16:01

ono clovek pozrie uz len na auto a vie odhadnut kto v nom ide a ako ide.

Ja dakedy uz z kilometra viem, ze tam proste sedi zena a malokedy sa pomylim. (nehadzem vsetkych do jedneho vreca :) ) . Tiez z oplastovanej skody rapid nebude cihat standardny vodic. Tiez stare passaty , ktore vyzeraju ako vrak len folie maju novucke neoplyvaju nejakym talentom za volantom. S golfatkami radu 2-3-4 s velkymi starymi diskami, svetlami na cierno a vypeckovanou hudbou tiez nemam najlepsie skusenosti. Stare BMW+ xenon... tam sa radsej uhnem , lebo ked ma niekto okolo 200koni a zadny nahon alebo len ten zadny nahon, tak snad tam su aj nejake soferske skusenosti a nebudem zavadzat:)

Co sa tyka novsich aut, tak tam si vacsinou vazia ludia to auto viac lebo ich nestalo 2 vyplaty. Okrem toho ja tiez niesom ukazkovy vodic... snazim sa jazdit ohladuplne, tak aby som nikoho neohrozil, rychlejsich pustam ale na kazdom prechode zas nestojim a nejazdim vacsinou ani 50 po meste... a ked sa ponahlam, tak su aj mysicky medzi autami ale aspon s blinkrami...
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999

Max11
toyoťák

Príspevok od používateľa Max11 » Utorok, 24. Mája 2011, 16:16

No ... zhrnuli ste v podstate to co som mal na mysli ja :mrgreen: Najsmutnejsie je ,ze aspon v mojom okoli plati pravidlo ,ze cim je lepsi vodic a cim viac sa stara o svoje auto, tym viac pritahuje idiotov, ktori mu ho obuchaju svojou vinou aby mu nebolo nahodou luto, ze ma krasne udrziavane auto :mrgreen:

sonnicek
Toyota guru

Príspevok od používateľa sonnicek » Utorok, 24. Mája 2011, 18:11

ajtak najlepsie je to ze ked ta obehne passat alebo bavo tak kyvnes rukou ze zase hrubokrky bez mozgu ale ked obehnes niekoho na toyote ten musi mat ale nervy :mrgreen:
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Streda, 25. Mája 2011, 07:29

heh.. najhoršie skúsenosti jednoznačne koncern VW (beriem, že to bude tým, že ich autá sú u nás najrozšírenejšie) a tiež Audi.. baworáci sú kapitola sama o sebe, v podstate nemám s nimi nejako extra negatívne skúsenosti, len majú proste trošku živší štýl jazdy (aspoň čo sa týka starších bmw, ktoré šoférujú mladí chalani), tým radšej uhýbam.. aj preto som zobral Lexus keď bola možnosť - skvelé jazdné zážitky, ale v očiach druhých nie som zasran čo si kúpil bmw a machruje na každej druhej križovatke.. takto som len zasran čo si kúpil Lex a susedom išlo žily potrhať keď to videli :lol: :mrgreen:
inak s maxom súhlas - čím máš krajšie auto tým viac priťahuje a just sa nájde nejaký inteligent čo sa naň podpíše... :(

sonnicek
Toyota guru

Príspevok od používateľa sonnicek » Streda, 25. Mája 2011, 08:51

zasrani :mrgreen: v tom pripade si budem na auto kazdy den pred panelakom davam plachtu s najvatsim napisom Skoda Rapid 120 1986 :lol:

ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Príspevok od používateľa ondrik » Streda, 25. Mája 2011, 11:27

jj, okrem skrabanca cez vodicove dvere a cez cely kufor mi pribudol fajne odrbany lavy zadny bok, lem blatnika, blatnik, naraznik...
ja uz neviem co mam robit, kde parkovat alebo co...
sused si prenajal garaz, aby mu neskrabali afto pred barakom, a po 2 mesiacoch sa mu do nej vlamali a narobili daleko vacsiu skodu...

...na zraze mozme vyhlasit sutaz o najviac odrbane afto :D
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných