TTS Fight Club
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
Re: TTS Fight Club
nepubertaci to chapu uz asi viac, nez by mali.... muhehe

ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
ja to chapem viac ako si myslis, len som sa musel tvarit ze nechapem, aby si ty pochopil, ze hadzat vsetkych oktavkarov do jedneho vreca s napisom 'debili' je chyba. rozumieme si?sokce napísal:Drgi zjavne si naozaj nepochopil čo som chcel povedať a to ma mrzí![]()
škoda že vy "nepubertiaci" ste troška nechápaví....
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- drgi
- Vševed
to je dost, ze sa tu aj ukazes, ked ta slusne volaju.Gabriel Nagy napísal:nepubertaci to chapu uz asi viac, nez by mali.... muhehe![]()
![]()
vo vsetkych ostatnych temach pises offtopic a blbosti, ale ked mas prist sem a povedat nieco k veci, tak ta zrazu niet
- Gabriel Nagy
- Vševed
ved vravim, ze to chapes az prilis... tvoja prilis vysoka IKU potom medzi nami "normalnymi" precnieva a vyzera to blbo... S Albertom by si si rozumel lepsiedrgi napísal:ja to chapem viac ako si myslis, len som sa musel tvarit ze nechapem, aby si ty pochopil, ze hadzat vsetkych oktavkarov do jedneho vreca s napisom 'debili' je chyba. rozumieme si?sokce napísal:Drgi zjavne si naozaj nepochopil čo som chcel povedať a to ma mrzí![]()
škoda že vy "nepubertiaci" ste troška nechápaví....
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Gabriel Nagy
- Vševed
pre niekoho blbost, pre niekoho uzitocne... sorry, hovno uzitocne, ked to hned davas von a usudzujes to len ty, nik iny... sto ludi, sto chuti a sto uhlov pohladov, no ne, to nefunguje na TTS! tu je to STO LUDI, JEDEN DRGIdrgi napísal:to je dost, ze sa tu aj ukazes, ked ta slusne volaju.Gabriel Nagy napísal:nepubertaci to chapu uz asi viac, nez by mali.... muhehe![]()
![]()
vo vsetkych ostatnych temach pises offtopic a blbosti, ale ked mas prist sem a povedat nieco k veci, tak ta zrazu niet
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
-
ToyoCarE
sorry,,ale ja by som cely VW Group poslal do plynu,,, nejak davaju tie kuazy auta ludom asi viacej rozumu,, alebo nevie mcohjo,,, dovoluju si ovela viacej,,,, a vyhlasujem vojnu vsetkym, ktori sa ponahlaju,,,, a ja sa musim uhybat,,, konec stym,,, uz sa neuhnem,,, ja nepotrebujem riskovat zrazenie nejakehzo chodca,,, takze skodovkari mam vas v pazi.....
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
nene ja uz nemam streborny sip, jazdim uz len na zelenej ladedrgi napísal: wakkee: pozdravujem pana so striebornou fabiou. nechces sa pridat do klubu?
takze pekne si to uzivaj
- drgi
- Vševed
Gabo:
1. ze trepes zbytocnosti a blbosti nie je iba moj nazor, ale vidia to tak aj ini.
2. ked chces prispiet k urovni tohto fora, stale mas moznost stat sa moderatorom, fajry sa urcite potesi, ze sa najde niekto kto sa bude moct plne venovat napr. Celica sekcii. Uz si raz tuto moznost odmietol, snad tentokrat bude viac odvahy a menej reci.
1. ze trepes zbytocnosti a blbosti nie je iba moj nazor, ale vidia to tak aj ini.
2. ked chces prispiet k urovni tohto fora, stale mas moznost stat sa moderatorom, fajry sa urcite potesi, ze sa najde niekto kto sa bude moct plne venovat napr. Celica sekcii. Uz si raz tuto moznost odmietol, snad tentokrat bude viac odvahy a menej reci.
- Gabriel Nagy
- Vševed
vzivote som to neodmietol, priam som to Miskovi ponukol v SZ.... ale nereagoval na to, takze tak....
Ini su ty, fajry a yeska? to je max 5% z TTS
Ini su ty, fajry a yeska? to je max 5% z TTS
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- drgi
- Vševed
A dnes:Gabriel Nagy napísal: Napísal: Str Aug 01, 2007 9:57 pm
o moderovani Celica temy rozhodnut ja nechcem, to je vec inych a ani mi o to neide, proste len to som riesil, co si popisal, ten link a obcas jenake dolezite info... som nerad, ze sa to sem zvrhlo...
Gabriel Nagy napísal:vzivote som to neodmietol, priam som to Miskovi ponukol v SZ.... ale nereagoval na to, takze tak....
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Gabo: prave som si prezrel vsetky moje SZ, ale od Teba som tam nic take nenasiel ... mozno som to uz zmazal. Neviem, sorry. Skus napisat/poslat este raz.
Teraz k druhej veci. Uviedol si mna, drgiho a yesku. To neznamena, ze Tvoje prispevky vadia len ludom, ktori Ta otvorene skritizuju (a myslim si, ze velakrat opravnene). Mozno len my mame viac odvahy ako zvysok osadenstva. Diskusne forum je o stretavani sa ludi, o rieseni problemov, o vzajomnom si pisani, spoznavani sa (ziadne sexualne narazky si neprosim!!!) no najma je to o informaciach, ktore inym pomozu. Uz som to tu vysvetloval xkrat. Nie som za cenzuru, nie som za brutalne mazanie prispevkov, nie som za obmedzovanie pisatelov a navstevnikov fora. No ako administrator tu chcem mat aj poriadok. Navstevoval som viac diskusnych for, ktore boli na zaciatku velmi dobre a casom sa totalne pokazili. Za vsetky mozem uviest Tuning klub Slovensko. Toto forum sluzilo ako startovaci bod pre ludi, ktorych zaujimaju auta, tuning, technika, ludia sa tu poznali aj osobne, stretavali sa, robili spolocne akcie, ... Casom sa to vsak zmenilo na jeden velky bordel, kde bolo x prispevkov zbytocnych, ludia tam pisali blbosti, hadali sa medzi sebou. V inzercii sa predavalo vsetko mozne aj napriek tomu, ze s autami a tuningom to nemalo nic spolocne. Z toho fora sa stala stranka, kde sa uz v podstate nedalo nic najst. Bol to ako pokec na azete ... najma male deti sa tam zacali prejavovat. V poslednych mesiacoch sa to trosku meni, zriadil sa tam statut moderatorov, zacali sa mazat prispevky, ... pomalicky sa to stabilizuje, ale nikdy to uz nebude to co bolo.
Takemuto znehodnoteniu fora chcem zabranit. TTS forum by malo byt najma o Toyotach a Lexusoch. Pokial sa vyznas do problematiky, nech sa paci - napis. Vzdy sa potesim. Tu nejde o to, kto ma najviac prispevkoch, kto nieco napise do kazdej temy. Ide tu o to, aby si napisal co najhodnotnejsie, aby mali ludia v Tebe oporu a vedeli, ze vies fundovane poradit. Neskryvam sa za riadky, kludne o tejto teme podebatujem s kazdym - napriklad aj pri pive. Mozno nesuhlasite s mojim nazorom ... a prave v tomto TTS Fight clube sa mozete ukazat
Ak sa niekto chce stat moderatorom - ozvite sa mi. Moderatorskym postom sa vam neotvori cesta k mazaniu prispevkov, ale naopak, ziskate zodpovednost, aby ste si svoju kategoriu spravovali co najlepsie.
Gabo, proti Tebe nic nemam. Poznam Ta osobne, si fajn chalan a nemam absolutne ziadny problem s Tebou, ako osobou. Nechcem, aby si to bral zle. Tieto veci sa tazko vysvetluju cez riadky ... clovek si kazdu vetu vie vysvetlit inak.
Teraz k druhej veci. Uviedol si mna, drgiho a yesku. To neznamena, ze Tvoje prispevky vadia len ludom, ktori Ta otvorene skritizuju (a myslim si, ze velakrat opravnene). Mozno len my mame viac odvahy ako zvysok osadenstva. Diskusne forum je o stretavani sa ludi, o rieseni problemov, o vzajomnom si pisani, spoznavani sa (ziadne sexualne narazky si neprosim!!!) no najma je to o informaciach, ktore inym pomozu. Uz som to tu vysvetloval xkrat. Nie som za cenzuru, nie som za brutalne mazanie prispevkov, nie som za obmedzovanie pisatelov a navstevnikov fora. No ako administrator tu chcem mat aj poriadok. Navstevoval som viac diskusnych for, ktore boli na zaciatku velmi dobre a casom sa totalne pokazili. Za vsetky mozem uviest Tuning klub Slovensko. Toto forum sluzilo ako startovaci bod pre ludi, ktorych zaujimaju auta, tuning, technika, ludia sa tu poznali aj osobne, stretavali sa, robili spolocne akcie, ... Casom sa to vsak zmenilo na jeden velky bordel, kde bolo x prispevkov zbytocnych, ludia tam pisali blbosti, hadali sa medzi sebou. V inzercii sa predavalo vsetko mozne aj napriek tomu, ze s autami a tuningom to nemalo nic spolocne. Z toho fora sa stala stranka, kde sa uz v podstate nedalo nic najst. Bol to ako pokec na azete ... najma male deti sa tam zacali prejavovat. V poslednych mesiacoch sa to trosku meni, zriadil sa tam statut moderatorov, zacali sa mazat prispevky, ... pomalicky sa to stabilizuje, ale nikdy to uz nebude to co bolo.
Takemuto znehodnoteniu fora chcem zabranit. TTS forum by malo byt najma o Toyotach a Lexusoch. Pokial sa vyznas do problematiky, nech sa paci - napis. Vzdy sa potesim. Tu nejde o to, kto ma najviac prispevkoch, kto nieco napise do kazdej temy. Ide tu o to, aby si napisal co najhodnotnejsie, aby mali ludia v Tebe oporu a vedeli, ze vies fundovane poradit. Neskryvam sa za riadky, kludne o tejto teme podebatujem s kazdym - napriklad aj pri pive. Mozno nesuhlasite s mojim nazorom ... a prave v tomto TTS Fight clube sa mozete ukazat
Ak sa niekto chce stat moderatorom - ozvite sa mi. Moderatorskym postom sa vam neotvori cesta k mazaniu prispevkov, ale naopak, ziskate zodpovednost, aby ste si svoju kategoriu spravovali co najlepsie.
Gabo, proti Tebe nic nemam. Poznam Ta osobne, si fajn chalan a nemam absolutne ziadny problem s Tebou, ako osobou. Nechcem, aby si to bral zle. Tieto veci sa tazko vysvetluju cez riadky ... clovek si kazdu vetu vie vysvetlit inak.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- Gabriel Nagy
- Vševed
No neodmietol som to. Len som sa tam nechcel tlacit, a preto som SZ pisal Fajrymu.... A bolo to este pred tym, nez Lenulka dostala moznost moderovania, Odpoved od Fajryho neprisla a vzapati som si vsimol, ze to moderuje Lenulka, uz som to dalej ani neriesil...drgi napísal:A dnes:Gabriel Nagy napísal: Napísal: Str Aug 01, 2007 9:57 pm
o moderovani Celica temy rozhodnut ja nechcem, to je vec inych a ani mi o to neide, proste len to som riesil, co si popisal, ten link a obcas jenake dolezite info... som nerad, ze sa to sem zvrhlo...Gabriel Nagy napísal:vzivote som to neodmietol, priam som to Miskovi ponukol v SZ.... ale nereagoval na to, takze tak....
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Gabo, kazda tema moze mat viac moderatorov. Lenulka tam sice je uvedena, ale zatial na to cas nemala ...
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- Gabriel Nagy
- Vševed
fajry: okej, beriem, clovek sa uci do konca svojho zivota a mas viacej skusenosti, beriem aj to, ze mam castokrat OT uz mozno na OT. ale castokrat sa mi to nezda az tak vazne, usudite inak, beriem, ale nech dostanem odpoved na svoju otazku, nielen ze sa to zmaze a odpoved nikde... Moderovanie si predstavujem aj teda tak, ze ked sa nieco spytam, moderator vidi, ze je to OT, tak najprv mi napise odpoved do ss na moju otazku, ak vie, a nie ze mi to zmaze max s poznamkou do ss, ze to bolo ot a bla bla bla...
No budeme to musiet pri tom Pivku prebrat... ja fakt neviem, preco ta sz smizla, lebo fakt som to navrhol, sekciu CELICA, kedze ta mi je akosi najblizsie.
No budeme to musiet pri tom Pivku prebrat... ja fakt neviem, preco ta sz smizla, lebo fakt som to navrhol, sekciu CELICA, kedze ta mi je akosi najblizsie.
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- drgi
- Vševed
nie si male dieta aby si si to nevedel vyhladat na internete, alebo priamo v tomto fore.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných