mne to je jedno ja sa nahanat nemusim a ked uz tak z dakym japoncom nech si to obidvaja uzivamescream napísal:taki vacsinou sedia v mamkinej 316i... a tym by si natrhol prdel aj s tvojou 1.4 japan power:)sonnicek napísal:dneska ma nasrala moja vekova kategoria ''fracek" co na pozicanom bmw mi zacne nadavat ze japonci su na p**u spoza chrbta, normalne do mna vosli vsetky jedy 3000ale potom som si povedal ze kaslem nanho nebudem aj ja zo seba pacienta robit
Čo vás vie najviac naštvat ????
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
ze som po 1100km ostrejsej jazdy musel doliat 5deci oleja 
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
precitaj si pre istotu toto http://toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=18768
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
dakujem cital som... ono motor uz ma daco za sebou a je tam aktualne cerstvy olej...mne to zacalo zrat zjavne po precisteni motoru benzinom carrera 95:) ... 0,5 l na 1100km pri ostrejsej jazde nie je ziadna tragedia, pokial ta spotreba neporastie. Takze budem len dolievat ....ani v podstate nemam na vyber
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
1. vodic "akoze ponahlac" - mam na tach. 140, dobehne ma auto, uhnem sa, na 10 km ho dobehnem lebo debil telefonuje, o par km zas on mna (stale idem konstantne)
a potom o par km zas lebo tlaci rozok. chuj
2. vodic "uhni vole jedu" - neviem cim to je ale vacsina cechov jazdi u nas jak na divokom vychode (sam som povodom cech takze vynechajme zaujatost)
3. a nepustiiim - idem 140, dobehnem auto ktore viditelne dobieham uz dllho a zrazu zacne zrychlovat. tak sa zaradim do pomalsieho prohu a on spomali tiez. chcem zrychlit a on zrychli tiez. ma vytoci a obehnem ho 160 a je pokoj. dement jeden
4. vyblikavac a honibrk - uplne na vytaca ked vidim jak si dvaja pasatisti honia na dialnici na sebe nacapeny v min 160tke
a potom o par km zas lebo tlaci rozok. chuj
2. vodic "uhni vole jedu" - neviem cim to je ale vacsina cechov jazdi u nas jak na divokom vychode (sam som povodom cech takze vynechajme zaujatost)
3. a nepustiiim - idem 140, dobehnem auto ktore viditelne dobieham uz dllho a zrazu zacne zrychlovat. tak sa zaradim do pomalsieho prohu a on spomali tiez. chcem zrychlit a on zrychli tiez. ma vytoci a obehnem ho 160 a je pokoj. dement jeden
4. vyblikavac a honibrk - uplne na vytaca ked vidim jak si dvaja pasatisti honia na dialnici na sebe nacapeny v min 160tke
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
sice ma to nenastvalo ale skor pobavilo ale nadviazem. Dnes som siel po vypadovke do prace cca 100km/h (povolena 90tka). Potom som videl, ze ma dobieha nejake auto tak som pridal trosku lebo bol zuzeny pruh do jedneho, tak nech nebrzdim... Nalepilo sa na mna punto S prvej generacie (40kW) neprestalo ho to bavit ani pri 120 tak som sa ho hned pri rozsireni cesty do dvoch pruhov pustil... a spat som spomalil na svojich 100km/h potom som siel este chvilu aj v neutrale ... hadajte ake auto bolo 30 metrov predomnou po kilometri 
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
Ked sa konečne odhodlám opraviť pichnuté zadné koleso na biku a po 2 zalepeniach a 2hod drbania sa s nastavením zadnej prehadzovačky mi to prdne kdesi pri ventile!! vraždil by som..
este ze mame aj tie auta...spider207 napísal:Ked sa konečne odhodlám opraviť pichnuté zadné koleso na biku a po 2 zalepeniach a 2hod drbania sa s nastavením zadnej prehadzovačky mi to prdne kdesi pri ventile!! vraždil by som..
no ved hej, len ked bicykel menej penazi pyta
a zase treba sa aj po vonku prevetrat.. 
- sonnicek
- Toyota guru
[quote="spider207"]Ked sa konečne odhodlám opraviť pichnuté zadné koleso na biku a po 2 zalepeniach a 2hod drbania sa s nastavením zadnej prehadzovačky mi to prdne kdesi pri ventile!! vraždil by som..[/q
skus si s pilnikom alebo s brusnym papierom osmirglovat miesto kde ty vylieza ventil z duse do rafika a nasledne zalepit nejakou paskou tak aby sa tam zmestil ten ventil, a dusa sa neoplati lepit pokial nemas nejaku mega drahu napr. zjazdovu, normal dusa vpohodicke 3-5 euro a ovela lepsie riesenie ako lepenie lebo potom je to tam oslabene a nakoniec este su rozne vychytavky okolo riesenia duse a kolies ale to by som uz pisal na ine forum
skus si s pilnikom alebo s brusnym papierom osmirglovat miesto kde ty vylieza ventil z duse do rafika a nasledne zalepit nejakou paskou tak aby sa tam zmestil ten ventil, a dusa sa neoplati lepit pokial nemas nejaku mega drahu napr. zjazdovu, normal dusa vpohodicke 3-5 euro a ovela lepsie riesenie ako lepenie lebo potom je to tam oslabene a nakoniec este su rozne vychytavky okolo riesenia duse a kolies ale to by som uz pisal na ine forum
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
no ved tak či onak idem kupovať nový zadný plášť a aj dušu (jednu do rezervy), takže nejaké lepenie už neriešim.. s 2mi záplatami som už chodil a držalo to hooodne dlho (tuším skoro 2 roky), takže pokiaľ sa to spraví dobre tak tam by som problém nevidel.. celý môj problém prečo som pichol je, že zo zadného plášťa je už skoro slick, a to zrovna nie je to pravé-orechové na MTB
kúpime, vymeníme, nastavíme, pobikujeme 
- sonnicek
- Toyota guru
no tak biking je bol a je moj najvetsi konicek sorac toy-ka
takze keby bol problem ohladne biku kludne sa pytat poradime 
inak spider doma sa mi valaju nejake zjazdove plaste nevyuzite tak ci nechces dozadu nejaku tu 2.5
inak spider doma sa mi valaju nejake zjazdove plaste nevyuzite tak ci nechces dozadu nejaku tu 2.5
-
Francek
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 23. Júna 2009, 22:47
Jazdis zjazd sonnicek ? 
- sonnicek
- Toyota guru
no zjazd sa to zrovna neda nazvat ale v BA skor to enduro a nejaky ten freeride
ani kolo neni stavane na zjazd 160/160 predok/zadok
Je fajn ,ze sa tu najdu kolegovia bikeri
Tiez mam FR masinu, no uz som pussy a chodim posledne dva roky akurat tak na taku drsnejsiu turistiku ked je casu...
Kedysi som to bral velmi seriozne dlhe roky, no teraz na to uz zial nie je takmer vobec cas 
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní