Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
smutok
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa smutok » Pondelok, 4. Júla 2011, 15:06

Podla zakona denne svietenie nesmie byt zapnute so ziadnym inym osvetlenim vozidla, je to strasna tupost vodicov ktory vobec nerozmyslaju a ani si neuvedomuju ake svetla maju zapnute a ake by sa hodili.
Druhy extrem su hmlovkari, co zapinaju vsetky hlovky uz len pri naznaku dazda. Mna dost rozculuju zadne hmlovky v sere alebo v noci. A strasne sa bavim na expertoch, co cez den zapne predne hmlovky, lebo prsi a tym padom tie hmlovky moze zapnut.
Proste ako som pisal, ludia nerozmyslaju, bohuzial to plati aj mimo aut.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT

Max11
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Novembra 2010, 23:59

Príspevok od používateľa Max11 » Pondelok, 4. Júla 2011, 15:13

Ja som si vsimol ,ze sa velmi casto pouzivaju na starsich autach LEN klasicke hmlovky bez zapnutych hlavnych svetiel ako nahrada denneho svietenia. Umoznuje to vobec zakon ? Podla mna nie.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)

smutok
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa smutok » Pondelok, 4. Júla 2011, 15:25

Pokial su umiestnene podla stanovenych rozmerov a pokial tie hmlovku su schvalene ako denne svietla, tak to mozu pouzivat.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Pondelok, 4. Júla 2011, 18:13

Max: ano, ti s LEDkami su uplne uchvatni, neviem co za blbca to vymyslelo ale toho by som zavesil za vajcia do prievanu.. vodici su ozaj tupi a vobec logicky nerozmyslaju.. resp sa asi ani nesnazia a su strasni sebci - hlavne aby videli oni pripadne aby vyzerali cool.. to ze mozu oslepovat inych alebo naopak, ze ich nie je vobec vidno polovicu vobec netrapi a druhu polovicu to ani nenapadne..
inak minule tiez jeden "inteligent" predbehol vecer bracha a zaradil sa tesne pred neho, bola tma a on zapnutu zadnu hmlovku.. a vobec mu to nedochadzalo, az ked mu tam bracho natvrdo hodil do spetakov dialkove tak sa po chvili chlapec uvedomil..
a inak dost neprijemne je aj cakanie v noci za autom co stoji na brzdovom pedali, 1min a ma clovek dost (teda jeho oci)..

scream
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Marca 2011, 09:28

Príspevok od používateľa scream » Pondelok, 4. Júla 2011, 19:40

No mna tie svetla trapia jedine ak ma oslepuje niekto oproti... kedze so svetlami na 6g je na ceste tma, ten cas kym sa sietnica spamata z toho silneho ziarenia a prisposobi lampasikom na aute je kriticky.

2. Prijebane zeny, co sa budu jebat s prepacenim hore rovnym kompcom 40km/h .... dam ruku do ohna ze tam dusia pri tom motor stvrtym rychlostnym stupnom a ja aby som siel na dvojke 2 minuty.... (preto je spotreba v meste aka je)

3. Debkovia, co musia ist mimo mesta nalepeni na sebe tak, ze sa nedaju predbiehat auta po jednom ale musi sa zobrat rovno kolona 2-3 aut, tym padom to trva o hoodne dlhsie....
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999

Goldak
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06

Príspevok od používateľa Goldak » Pondelok, 4. Júla 2011, 20:33

scream. Nad tým sa ani netreba rozčulovať už ...
Ide 30 po meste strihneš ho ... Mrd si arogantné hovedo za volantom... vlečie sa hore kopcom "40" strihneš ho mrd si arogantné hovedo za volantom ... Ideš mimo obce ide drbo 70 strihneš ho si neviem aký ch*j že si si ho dovolil predbehnuť vlezieš do dediny ideš 50 a ten chu* ti začne vyblikovať že mu brániš pri jeho jazde v 70km rýchlosti ...

Máš červené auto si hovedo máš žlté auto si hovedo máš strieborne auto si hovedo ...
Milujem tie pohľady starých báb čo idú ráno z kostola keď si to šiniem do práce zo studeným autom po sídlisku neskutočných 40km za hodinu a ukazujú či mi nešibe :mrgreen:
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182

Max11
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Novembra 2010, 23:59

Príspevok od používateľa Max11 » Pondelok, 4. Júla 2011, 20:46

Goldak to si vystihol s tymi autami, co idu po okreske 70 a v dedine pomaly vytrubuju ,ze co ides tak pomaly zrazu ked ides predpisovou 50tkou :D Mne sa to stava casto a neznasam ked mi to davaju najavo tym ,ze mi nalepia svoje celne sklo pomaly na moj kufor. Niekedy mam fakt chut silnejsie pribrzdit a dat si konecne spravit poskrabany zadny naraznik :lol:
A skoro som zabudol ... po tom spominanom poslednom tripe ma uz nikdy nikto nepresvedci ,ze soferi VW passat nie su pi*uzi. A pripadna vynimka len potvrdzuje pravidlo... komentar k tomu hadam nebude treba :lol:
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)

scream
toyoťák

Príspevok od používateľa scream » Pondelok, 4. Júla 2011, 22:35

Goldak 100bodov :) ... dediny aj ja davam 50 a obieham niekedy aj tych, co idu 90 lebo idem rychlejsie. V dedine zas oni idu 60... Uz len vidim ako to hromzi v spataku... Ale co, ja pustam kazdeho, co ide rychlejsie ako ja este mu aj spomalim a bliknem.

Ale akurat som ale videl blbecka na oranzovej novej ibize... zastali sme vedla seba na semafore, boli sme asi sieste auta v poradi, lebo boli 2 pruhy, predomnou oktavka.... no chlapik taku mysicku fukol pred tu oktavku, ze keby to spravil predomnu tak za nim idem az domov a rovno mu dam 3 po pysku. Dovod? aby sa v tej kolone vliekol dalej, len o 10 metrov viac v predu...
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Pondelok, 4. Júla 2011, 22:51

chlapciii stary trik ked sa na vas niekto nalepy trepa si lavou nohout opatrne nasliapnut brzdovy pedal tak aby si rozsvietili brzdove svetla a potom tomu uje**t plny pekac a uvidite ako debilko za vami len chyta navnadu :mrgreen: milujem ten pocit
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

scream
toyoťák

Príspevok od používateľa scream » Utorok, 5. Júla 2011, 00:32

ja dakedy len zapnem zadne hmlovky.... moment prekvapenia je najdolezitejsi :)
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8

Goldak
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06

Príspevok od používateľa Goldak » Utorok, 5. Júla 2011, 01:02

Max11 napísal: ze soferi VW passat nie su pi*uzi.
Neviem ako u vás ale u nás stači vidieť neaký ten VWgroup výtvor s tjuning svetlami alebo super extrem výfuckom ala Rámus-hukotu po .... Tak vieš že tam sedi neaký čurák ala CHYBOU GUMY PRIŠIEL NA SVET,CHYBOU GUMY ZÍDE ZO SVETA... :lol:
scream napísal: Ale akurat som ale videl blbecka na oranzovej novej ibize
Ako mesto nekompromis 50,Dedina 50 ešte zvyšky zdravého rozumu mi ostali :lol:
Výpadovky a podobne už tomu kapnem kus.. mimo mesta 90pravdu povediac moc nedodržujem vždy je tam 100vec alebo viac/samozrejme záleží či cestu poznám či nie/ Doslova milujem takých vychádzaš zo SL smer Sabinov je tam "priemyselná" alebo aká časť je tam 70tka strihne ťa v das 120tke zelená ochcáfka...áá ďalší zakomplexovanec ... vídeš von krásna rovná cesta páru malinkých zákrut naladíš 160 a zrazu čo ? Ten športovec na ochcáfke pred tebou ide 100 hneď jak ťa uvidí po strede cesty /cesta široká na 3 autá / a doslova blokuje aby si ho neobehol, páru zákrut takých na cca 120 on tam 70 rovinka podradiť za 3 a davaj ho... stojíš v ľubotíne na parkovisku, čo to tu máme?? Zelenu ochcáfku vystúpil z nej posledný sedlák ešte kus tak mu slama z poza ucha trčí biele botasečky sivé teplačky flanelová košielka a ide si riešiť účty somnou že si koledujem o pár na p*ču že jak si ho dovoľujem tak jazdiť a obehnuť ho peste zovreté prežíval to hrozne ..vypočul som si s úsmevom monolog a šiel som preč som len čakal kedy sa o zem hodí že som ho obehol, jak zle by som na tom musel byť aj tak by som to neurobil dodnes nechápem o čo tam vôbec šlo. Keď nevie psychicky uniesť že ho niekto obehol tak je nebezpečný pre ostatných a nemá čo na ceste robiť :?

Hmlovky moc ee.... lepí sa bliknem výstažnými nepomôže? posvietim mu brzdou nepomôže? tak na ňu jednoducho dupnem potom vidíš ako sa "robí" odstup
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Utorok, 5. Júla 2011, 01:08

Babenka na novom X3 zrychlenie z krizovatky 0-60km/h 20 sekund...
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

scream
toyoťák

Príspevok od používateľa scream » Utorok, 5. Júla 2011, 21:46

...ze som dnes nestihal fabii combi trosku viac rozbehnutej:) ... darmo, raz kupim ten dvojliter:)
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Utorok, 5. Júla 2011, 21:49

ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

scream
toyoťák

Príspevok od používateľa scream » Utorok, 5. Júla 2011, 21:54

este musim posetrit a potom najst niekoho kto si vezme moju za nejaku rozumnu cenu:) ... ale sa asi obesim, kebyze kupim tu 1 litrovu corsu, co som mal povodne v umysle:D
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný