TTS Fight Club
-
ToyoCarE
Re: TTS Fight Club
to fajry: aj ja som kedysi fungoval na Tuning klube,, a potvr´dzjem, ze je to tam hrozne,,, som rad, ze to tu riadia ludia,,ktori sa snazia zabranit takemu koncu klubu,, aj ked sa to tam stabilizuje,,,
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
to iste mozes napisat ako odpoved kazdemu, kto sa tu nieco pyta, kedze vsetko je na vebe...drgi napísal:nie si male dieta aby si si to nevedel vyhladat na internete, alebo priamo v tomto fore.
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
-
ToyoCarE
nehovorim, ze niesom druhy najvacsi OT prispievatel,,, ale Gabo,, keby si bol moderator,, ,ako by si postupoval pri svojich OT pripevkoch ?????????????????
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
- Kontaktovať používateľa:
zase nevim co tu riesite, musim sa asi vyhybat ochcanicam lebo znich namna lezie debilita
inak predpovedal som a aj predpovedam ze octavie 1 skoncia presne tak isto ako 120 a keby ich vyrabali este 15rokov duplom tak skoncia. Nepitajte sa ma ako domyslite si.
inak predpovedal som a aj predpovedam ze octavie 1 skoncia presne tak isto ako 120 a keby ich vyrabali este 15rokov duplom tak skoncia. Nepitajte sa ma ako domyslite si.
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- Gabriel Nagy
- Vševed
ty to neries radsejToyoCarE napísal:nehovorim, ze niesom druhy najvacsi OT prispievatel,,, ale Gabo,, keby si bol moderator,, ,ako by si postupoval pri svojich OT pripevkoch ?????????????????
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- sokce
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Júna 2007, 09:39
Ďakujem academic za príspevok, tento prípad je tento týždeň už druhý čo sa týka toho fuckera... Asi majú malé ehm... veď si prečítaj moju podobnú skúsenosť... a vidíte, zase a zase a zase a zase a zase a zas je to oktávia.... 
Toyota Celica T20 1,8
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
www.androidzone.sk
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
keby na mna niekto dva krat za tyzden ukazal fuckera, asi by som sa zamyslel nad stylom svojej jazdy 
- sokce
- začiatočník
Zase nechápajúi človek... jedného fuckera som dostal ja a druhého ademic, a ja jazdím tak ako jazdím, slušne, v rámci predpisov a to že je niekto chorý a potrebuje ísť o 5 km/h rýchlejšie je jeho vec.. Neviem prečo sa ľudia dodržiavajúci predpisypovažujú za neviemčo...za típkov... 
To Academic: Sa tu zakladalo nejaké združenie na ochranu ochtafkárov, academic, založme si antiochtafkárske združenie
To Academic: Sa tu zakladalo nejaké združenie na ochranu ochtafkárov, academic, založme si antiochtafkárske združenie
Toyota Celica T20 1,8
www.androidzone.sk
www.androidzone.sk
- academic
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39
Nie,nic nebudeme zakladat. Ja som sa dost tvrdo vyjadroval a potom som sa verejne ospravedlnil Alfovi a slubil mu, ze nebudem o tej znacke viac pisat. Navyse je tu na to tema: "co vas vie nastvat" cize ak niekoho nasrala oktavka, nech o nej napise, preco nie. Netvrdim, ze vsetci su zli....ale vacsina! Ze je ich vela, to mi je jasne. Nikoho som (z fora ) neoznacil, tak nechapem tu vztahovacnost. Ak ste si vsimli, dokonca sa vzdy zastavam Bratislavcanov, pretoze viem, ze nejazdia agresivne (aspon tych co poznam) a velakrat som sa presvedcil, ze za volantom BA bol clovek z vychodu, severu, juhu, stredu .........takze ak aj v nejakom meste (ZV) preleti znacka BA a vsetci okolo zacnu nadavat ....ja im vysvetlujem, ze to urcite nebol rodeny .....ale CP.
Neviem preco sa tak urazate? Trosku menej jesitnosti, vztahovacnosti, tolerancie.....a bude fajn. Nikoho nechcem nazyvat nejako (ako nazvali mna), lebo nikoho osobne nepoznam. Uz som pisal, ze pisana veta a poveda mozu mat niekolko odlisnych vyznamov. Urcite su tu skveli ludia a som dost smutny z toho, ze sa do mna obuli niektori. Ale este stale si ich vazim, nenadavam, nezatracujem ich. Mozno su super ludia. Ked ich spoznam osobne, potom si utvorim nazor.
Asi bude lepsie nepisat o Oktavkach (a to pre vsetkych) ale potom sa vraciame o 20 rokov dozadu
Ja som mal tiez Oktavku a vnimal som reakcie okolia a kecy typu: "to musi byt kkt, lebo ma octaviu" .........a preto som jazdil predpisovo. Po case moje okolie tvrdilo, ze som svetla vynimka a ze idem prikladom. Zeby navod pre inych
Neviem preco sa tak urazate? Trosku menej jesitnosti, vztahovacnosti, tolerancie.....a bude fajn. Nikoho nechcem nazyvat nejako (ako nazvali mna), lebo nikoho osobne nepoznam. Uz som pisal, ze pisana veta a poveda mozu mat niekolko odlisnych vyznamov. Urcite su tu skveli ludia a som dost smutny z toho, ze sa do mna obuli niektori. Ale este stale si ich vazim, nenadavam, nezatracujem ich. Mozno su super ludia. Ked ich spoznam osobne, potom si utvorim nazor.
Asi bude lepsie nepisat o Oktavkach (a to pre vsetkych) ale potom sa vraciame o 20 rokov dozadu
Ja som mal tiez Oktavku a vnimal som reakcie okolia a kecy typu: "to musi byt kkt, lebo ma octaviu" .........a preto som jazdil predpisovo. Po case moje okolie tvrdilo, ze som svetla vynimka a ze idem prikladom. Zeby navod pre inych

- sokce
- začiatočník
Academic, si môj človek, asi jediný z prispievajúcich na môj príspevok si to pochopil. Ja si myslím že to tu ďalej nemusím rozpitvávať, lebo aj tak si bude každý zastávať tú svoju stranu a bude to stále o tom istom... Každý vyjadril svoj názor, je demokracia... howk
PS. aj moj nadriadený ma octafku, ale jazdí pekne, nikoho neohrozuje a haluz je, že je menšej postavy, tak je tam taký skrytý za tým volantom
PS. aj moj nadriadený ma octafku, ale jazdí pekne, nikoho neohrozuje a haluz je, že je menšej postavy, tak je tam taký skrytý za tým volantom
Toyota Celica T20 1,8
www.androidzone.sk
www.androidzone.sk
- academic
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39
...este zdoraznim: NEJDE O ZNACKU A TYP! Ale o sposob jazdenia a hlavne BEZPECNOST!
mal som kamarata, pred Nitrou sa na neho zavesil bavorak a cakal na predbiehanie. Kedze bol blizko, tak do neho tukol. Samozrejme, ze naraz zo zadu ho hned otocil a v protismere ho trafil prichadzajuci kamion. Neprezil
Preco? Lebo vyholeny pako v tuzovanom BMW sa hral na BOHA! Kamos bol fesak, sportovec, dobrak a velmi,velmi oblubeny clovek (nielen u bab
) Nikoho neurazil, neposkodil.......proste clovek s velkym Č !
Kaslite na EGO, na znacku, na motor ......dojdite hlavne zdravo do ciela!
mal som kamarata, pred Nitrou sa na neho zavesil bavorak a cakal na predbiehanie. Kedze bol blizko, tak do neho tukol. Samozrejme, ze naraz zo zadu ho hned otocil a v protismere ho trafil prichadzajuci kamion. Neprezil
Preco? Lebo vyholeny pako v tuzovanom BMW sa hral na BOHA! Kamos bol fesak, sportovec, dobrak a velmi,velmi oblubeny clovek (nielen u bab
Kaslite na EGO, na znacku, na motor ......dojdite hlavne zdravo do ciela!

- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
no a mame to objasnene, kedze je mensi, tak ten stiesneny interier ho netlaci na nespravnych partiachsokce napísal:PS. aj moj nadriadený ma octafku, ale jazdí pekne, nikoho neohrozuje a haluz je, že je menšej postavy, tak je tam taký skrytý za tým volantom
- Gabriel Nagy
- Vševed
pridam do ohna predsa len, Ochcafkara poznam len jedneho, je to k.k.t na En-tu, ale blizsie ste si mohli precitat v cekcii celica, tema odomna celda vs ochcafka...
ale netvrdim, ze 100% je ich cocotov, to nie, ale ja poznam len jedneho, takze tak...
rozhodne je to tym, ze je to velmi caste auto. ale zerem ich jedna radost na ranajky, ak mam chut

rozhodne je to tym, ze je to velmi caste auto. ale zerem ich jedna radost na ranajky, ak mam chut
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Co sa tu hadate, ked sa mozte opluvat.
Naco nadavat niekomu do k____ov, ked prave ten k___ je uz roky vas najlepsi kamarat a mate s nim najsamlepsie zazitky. Sak mu vlastne nadavate do malych kamaratoch. Ja vam nerozumiem
Naco nadavat niekomu do k____ov, ked prave ten k___ je uz roky vas najlepsi kamarat a mate s nim najsamlepsie zazitky. Sak mu vlastne nadavate do malych kamaratoch. Ja vam nerozumiem
Lexus IS 200 1G-FE
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní