Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Max11
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Novembra 2010, 23:59

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa Max11 » Streda, 24. Augusta 2011, 08:58

No ja som ich sklapal celkom casto ked som este hudobnicil. Gitarovy aparat bol vacsi ako ja :lol: Ale zide sa to aj na ine veci... ked sklopim sedacky tak mam z toho vzadu celkom fajnu postel.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)

Používateľov profilový obrázok
sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Streda, 24. Augusta 2011, 11:04

max ty kurevnik :mrgreen: no musim vyskusat co to da :D
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

Max11
toyoťák

Príspevok od používateľa Max11 » Streda, 24. Augusta 2011, 17:28

Joj kdeee... ja uz som pod papucou celkom seriozne. Nechcem predbiehat udalosti ale o chvilu si ma uz ta moja aj okruzkuje ako holuba :mrgreen:

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Streda, 24. Augusta 2011, 19:37

Max11 napísal:Joj kdeee... ja uz som pod papucou celkom seriozne. Nechcem predbiehat udalosti ale o chvilu si ma uz ta moja aj okruzkuje ako holuba :mrgreen:
drsneee prirovnanie :mrgreen: :mrgreen:
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Štvrtok, 25. Augusta 2011, 16:03

tak to sme na tom podobne, ale v mojom pripade budem kruzkovat ja! :D

Max11
toyoťák

Príspevok od používateľa Max11 » Štvrtok, 25. Augusta 2011, 16:37

Vsak aj u mna to tak bude, len si z toho srandu robim :lol: Vsak dostanem na holu az mi na to pride, ze tu takto vtipkujem :mrgreen:

Max11
toyoťák

Príspevok od používateľa Max11 » Piatok, 26. Augusta 2011, 12:32

Stale si neviem zvyknut, ze na veducich poziciach su v mojom okoli zvycajne ludia, ktori mi nesiahaju svojimi schopnostami a zodpovednostou ani po clenky.

A zvlast ma stve ,ked na zaklade zlych rozhodnuti riadiacich clenov potom trpi firma aj zamestnanci, hoci sa vzdy naplnia moje slova a prognozy, ktore vzdy vedeniu prezentujem velmi ..."aktivne" vopred :evil:

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Piatok, 26. Augusta 2011, 17:44

no, bohuzial to vacsinou tak je :roll: ja sa teda nejako stazovat nemozem, moj priamy nadriadeny je maximalne ustretovy clovek a (z mojho pohladu) velmi dobry a chapavy nadriadeny, aj ked samozrejme nad nim ten "najvyssi" aneb konatel ma svoje muchy.. teda najma svoje roky a to sa zakonite uz musi niekde prejavit.. ale aj tak 3x klopem na drevo :) neostava Ti nic ine iba sa ich vzdy na to snazit upozornit, ze ake to moze mat nasledky.. a dufat, ze sa jedneho dna nieco zmeni :) aspon budes mat ciste svedomie, ze si urobil co bolo v Tvojich silach..

grexos
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa grexos » Piatok, 26. Augusta 2011, 18:35

Dnes si tak ide od Rybnicnej na obchvat do Podd. Biskupic. Asi polke medzi Rubnicnou a Vajnorami (skoro stale plna ciara)
vidim za sebou Fooobiu predbiehat kazdeho koho sa da. Ja v kufri polku maminych veci co som stahoval vratane zrkadla cez cely kufor. Chlapik sa natlaci na prdel ale nie a nie ma obehnut a to dokonca ani na obchvate Vajnor samotnych kde je prerusovana ciara a prehladny usek. Auto neslo ziadne oproti takze nechapem. Nakoniec sme dosli k Nay kde je semafor ja v lavom pruhu, ktory ide stale rovno a on sa postavil do praveho, (ktory je akoby docasny lebo sa zas zlieva s mojim), s umyslom ma akoze predbehnut, turuje motor stoji na spojke a hojda sa a ja vyradena rychlost. Nestihol :) co ho ale dost rozladilo lebo zacal zamou saskovat z jednaj strany na druhu a chcel to zavrsit dalsim porusenim predpisov a v momente ked sa cesta pripaja k tej co ide od zlatych to fukol cez plnu, lenze to uz ja som mal davno blinker a prechadzal som slusne cez prerusovanu ciaru. (Ano zacal manever neskor ako ja) Uplny idiot! este aj funkcnost svojho klaksona otestoval (tazko sa to opisuje to clovek musi zazit) No nejakto to nevydrzal s nervami a na dialnici ma chcel strasne vytrestat tak cez celu ciaru prebehol cez dva pruhy do rychleho aby obysiel dalsie auto a pichol sa predomna a zacal akoze silno brzdit ale mal smolu lebo som vytusil jeho kretenizmus a uz som mal 4ku zaradenu takze som len slapol na plyn a preradil sa. Povedzte mi kto to pusta na cesty ?
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Piatok, 26. Augusta 2011, 19:56

Grexos na to sa da odpovedat len tak - peniaze hybu svetom. A tu sa skoro kazdy necha ulakomit pre prasule. Preto je tolko idiotov na cestach.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Piatok, 26. Augusta 2011, 20:12

grexos, suhlasim, ze je to kreten, ale dajme si cisteho vina - na co ho este zbytocne provokujes (semafor)? takych cocotnacov ked mam za sebou tak este viac spomalujem a snazim sa aby ma co najskor predbehol a tahal kade lahsie. Potom to akurat moze vyustit do niecoho velmi nepekneho, dnes si sice predvidal a vyslo Ti to, ale zajtra uz nemusi.

grexos
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa grexos » Piatok, 26. Augusta 2011, 20:28

V tom mas asi pravdu ale chalanisko ked uz chcel ist akoze rychlo a mal zaradene tak mal ist a nie tam cucat. Vsak s tym nakladom sa mi nedalo robit neviem aky drag race + pustena klima na 4AFE motore :roll:
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Piatok, 26. Augusta 2011, 21:23

no ved hej.. to ja len tak, ze takych by som zbytocne neprovokoval minimalne kvoli vlastnej bezpecnosti...

Max11
toyoťák

Príspevok od používateľa Max11 » Piatok, 26. Augusta 2011, 21:27

Mne dnes skoro chuj v pomaly pohybujucej sa kolone zo ZA smerom na MT naparkoval do kufra. Vykecaval sa naramne so svojou babenkou a spamatal sa ked som mu uz videl len celne sklo v spetaku a dupol na brzdy. Ale skoda ... zadny naraznik by sa mi sikol prestriekat. A stale nie a nie ... vzdy si to schyta predny :lol: Ked bude viacej casu tak prudsie pribrzdim nejakemu blbeckovi ,co sa mi vo svojom fuhrerwagen bude nervozne lepit v obci na chrbat ked pojdem predpisovou 50tkou :D

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Piatok, 26. Augusta 2011, 22:21

Max11 napísal:Mne dnes skoro chuj v pomaly pohybujucej sa kolone zo ZA smerom na MT naparkoval do kufra. Vykecaval sa naramne so svojou babenkou a spamatal sa ked som mu uz videl len celne sklo v spetaku a dupol na brzdy. Ale skoda ... zadny naraznik by sa mi sikol prestriekat. A stale nie a nie ... vzdy si to schyta predny :lol: Ked bude viacej casu tak prudsie pribrzdim nejakemu blbeckovi ,co sa mi vo svojom fuhrerwagen bude nervozne lepit v obci na chrbat ked pojdem predpisovou 50tkou :D
Aj ja mam niekedy nutkavy pocit to poriadne "zadupnut" (samozrejme vo vhodnej situacii, kedy by to bola jednoznacne jeho vina) nejakemu oberkretenovi v Cayenne, X5, alebo inej drahej znacky, ktory sa na teba lepi na centimetre a mysli si o sebe, ze je pomaly panboh a co tam zavadziam s tym malym starym autom... Ale zdravost Toyotky je mi prednejsi, ako rozbity Cayenne :)
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných