Čo vás vie najviac naštvat ????
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
no chlapci pozor na take krky, je to sice lakava ponuka si zadarmo opravit auto ale nikdy neviete kdo je vtom druhom aute a co sa bude robit ked sa budete chciet dohodnut. Na kamarata raz vytiahol nejaky magor pistol niekde pri pristavnom moste lebo ho neskutocne blokoval nakoniec ho obehol a donutil zastavit, ako chalan vystupil zacal sa tam rozhadzovat s pistolou v ruke a chcel mu ju dat k hube len akosi mu neotvoril okienko ani nevystupil. Nadaval mu asi 5 minut potom sadol do auta a odfrcal prec, kamos vytrepany tak ze odstavil auto a pesky isiel domov!!! Nebolo mu malo 10 km domov na druhy koniec blavy ale aspon sa ukludnil a naucil sa jednu vec ze od takych ludi prec cim skor a dobre si rozmysliet ci si to zaplatit zo svojho alebo otravovat nejakeho hrubokrkeho
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
na mna sa vcera vecer nalepila dodavka, cize mi nadherne vypalovala sietnicu... pribrzdil som - nepochopil, blikol som smerovkami -nepochopil.... tak som ho pustil pred seba a najebal mu tam dialkove.... znacka BA...
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
Mi povedzte ktory chuj takto naprojektuje prechod!!! fungel nova cesta ofialne este neotvorena, neviem preco lebo v takomto stave je uz dobre 3 mesiace... Vo videu idem tu zakrutu pomaly na jednotke (tachometer riadne klame na konci ), normalne sa da prejst ovela rychlejsie....
video: http://dl.dropbox.com/u/15369988/MOV_0075.mp4

video: http://dl.dropbox.com/u/15369988/MOV_0075.mp4

Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
Scream nechapem, ze ako moze tachometer "klamat", ja tam vidim skoro 50km/h. A to si siel na jednotke?
Alebo mas zly tachometer?
Ten prechod je dost zly, to je pravda, ak ide niekto rychlejsie, nema sancu zbadat chodca, tak isto ani chodec auto...
Ten prechod je dost zly, to je pravda, ak ide niekto rychlejsie, nema sancu zbadat chodca, tak isto ani chodec auto...
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
- Goldak
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06
Gabo: Ale chodec má možnosť počuť pískot gúm
Teraz vážne ak by sa tam nedajbože niečo stalo vytiahnu starý známy argument že máš predvídať
Teraz vážne ak by sa tam nedajbože niečo stalo vytiahnu starý známy argument že máš predvídať
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
- sonnicek
- Toyota guru
co jaky prechod? muzika chalani muzika 
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
ja som na tom prechode predvcerom skoro sundal jedneho chlapca ked som sa vracal tak okolo 11 vecer domov... ano pocul piskat gumy tak odskocil a bol som rad, ze po mne nehodil prvy kamen co uvidel....
mne pride najviac smutne, ze dakto zhrabne za primitivny projekt velke peniaze a este aj ten dojebe... ostrovceky sa presuvali, rozkopavala sa uz hotova cesta koli vedeniu, prechod je ceresnicka na torte.....
no a moj tachometer ukazuje konstantne 14 km/h viac ako idem... cize tu zakrutu som siel tak 35km/h na jednotke, lebo som nemal cim preradit:)
mne pride najviac smutne, ze dakto zhrabne za primitivny projekt velke peniaze a este aj ten dojebe... ostrovceky sa presuvali, rozkopavala sa uz hotova cesta koli vedeniu, prechod je ceresnicka na torte.....
no a moj tachometer ukazuje konstantne 14 km/h viac ako idem... cize tu zakrutu som siel tak 35km/h na jednotke, lebo som nemal cim preradit:)
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
- sonnicek
- Toyota guru
da sa to vyriesit uplne jednoducho, osadi sa tam stop-ka ked to uz takto pokaslali
akoze v polke zakruty bude STOPka?:D
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
- sonnicek
- Toyota guru
nakonci?
Sonnicek, ak by mi toto nejaky HruKok spravil, tak v zavislosti od moznosti ,ktore by situacia poskytovala by som bud uplatnil §24 resp. §25 zákona 300 Z.z. a odkrágloval ho pri prvej prílezitosti alebo by som mu narobil cez známosti peklo zo zivota. Je mi jasne ake by to mohlo mat pre mna nasledky ,ale nedokazal by som nic nerobit. Zbran kretenom do ruky nepatri.sonnicek napísal:no chlapci pozor na take krky, je to sice lakava ponuka si zadarmo opravit auto ale nikdy neviete kdo je vtom druhom aute a co sa bude robit ked sa budete chciet dohodnut. Na kamarata raz vytiahol nejaky magor pistol niekde pri pristavnom moste lebo ho neskutocne blokoval nakoniec ho obehol a donutil zastavit, ako chalan vystupil zacal sa tam rozhadzovat s pistolou v ruke a chcel mu ju dat k hube len akosi mu neotvoril okienko ani nevystupil. Nadaval mu asi 5 minut potom sadol do auta a odfrcal prec, kamos vytrepany tak ze odstavil auto a pesky isiel domov!!! Nebolo mu malo 10 km domov na druhy koniec blavy ale aspon sa ukludnil a naucil sa jednu vec ze od takych ludi prec cim skor a dobre si rozmysliet ci si to zaplatit zo svojho alebo otravovat nejakeho hrubokrkeho
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
- sonnicek
- Toyota guru
max praveze to je to horsie ktory normalny clovek si dovoli na teba vytiahnu zbran? nikto a na policiu by som uz urcite nesiel to je jedna banda, cest vynimkam, a v konecnom dosledku by si dopadol
este horsie ....
este horsie ....
no ja by som im minimalne dal tip na nelegalne drzanie zbrane... zas mohol to byt obycajny plynak co ma kazdy druhy sopliak a zvazujem ci si ho do auta nefuknem aj ja na vecerne vylety....
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
- sonnicek
- Toyota guru
ako mi povedal jeden mudry clovek: ked mas zbran (plynak alebo normalna) vytiahnes ju iba vtedy ked budes na 100% strielat
Jop sonnicek, to je jedno z prikazani z biblie drzitela zbrane
A cim menej ludi vie ,ze nejaku mas tym lepsie. A na policiu by som urcite nesiel. Vravim ...toto by som riesil cez znameho. Mal by som zarucenu ochranu a anonymitu v pripade ,ze by to bolo potrebne. Ale rozhodne by som sa snazil dostat z ulic takehoto psychopata. Radsej sa vystavit nebezpecenstvu a zachranit mozno viac ludi ako by ma malo hryzt svedomie ,ze som nic nepsravil.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných