Inak v sobotu som sa bavil s jednym SEATom. Dlha rovinka - okreska z dialnice smer Hrnciarovce pred TT. V polke tej rovinky som este bol na ceste sam. Pred vjazdom do Hrnciaroviec uz som mal na zadku nalepeny SEAT. Celu dedinu ma tlacil, mojich tahometrovych 55km/h mu bolo evidentne primalo. V Hrnciarovciach je tak jedna dost ostra zakruta, tak som spravil moju olubenu vec. Isiel som stale 55 a aj do tej zakruty som vosiel 55 a presiel ju bez zmeny rychlosti. Kukam spatak. SEAT sa objavil dobrych 20 metrov za mnou. A hned podho ma dobiehat. Az sme vysli za dedinu, SEAT uz zase nalepeny na mne, chvilku to vyzeralo, ze sa ide na hlavny tah do TT pripojit cezomna. Pridupli sme plyn cca narovnako. Zas len bezmocne mizol a ja som sa chechtal. Ale po vjzade do TT mi to natrel. Tam ma velavazene obehol tak 80kou....napriek vysokemu tempu ma cosi dobieha. Ta predna maska sa neda s nicim pomylit. Blizi sa fest rychlo, ide tak o 30 km/h viac, ako ja. V priebehu sekund ju mam za zadkom. Oktavia RS bratm! (modra, kombi)
Normalne som sa v duchu zacal smiat. Vzdy som tuzil narazit na nejakeho premotivovaneho RSkara a skusit, ako mu auto a soferovanie idu. A tu ho mame, konecne sa mi plni mini sen. Som v aute sam, bude sranda. Oktavka sa ma par sekund drzi a samozrejme vystrkuje tretinu auta do protismeru na naznak toho, ze ju neskutocne obmedzujem. Dobiehame akesi auto. S oktavkou sa vyradujeme do protismeru synchronizovanejsie ako akvabely. Jediny rozdiel je, ze ja blikam smerovkou, on nie.
Mam tam uz v tom case 4-ku a drtim pedal. Predbiehane auto mizne, Oktavka RS mizne tiez. Nahlas sa smejem. Je mi jedno, ci isiel naplno alebo nie. Zrazu nevie najst dovod, preco by som ho brzdil. Nasadzujem svoje tempo a cakam, co bude. Oktavka ma dobieha. Drzi sa ma a ja cakam. Chcem aby ma zacal predbiehat. Ak bude cesta prazdna, skusim ho troska prevetrat. Ak nebude, nech ide predo mna a zacneme hrat tienovaciu mini hru. Asi je jasne, ze v tychto fazach cesty som si uz auto aj jazdu neskutocne uzival.
Cesta sa uplne vyprazdnila, pred nami dlha rovina a sme tam len my. Nic. To, co ma pred chvilkou dobehlo za par sekund a tlacilo pred sebou sa teraz drzi v uctivej vzdialenosti. Neverim! Oktavia RS, ktora sa nederie cez vsetkych a vsetko! Som zlomyselny, na Oktavie RS (teda vlastne ich soferov) mam spadeno uz dlho. A tak pribrzdujem. Pod povolenu rychlost! Nic. Oktavia brzdi so mnou, drzi si odstup. Nechapem. Vobec sa nechce hrat. Asi vytusil pascu
Čo vás vie najviac potešiť ???
Re: Čo vás vie najviac potešiť ???
stefan, tusim su za ich volantom vzdy rovnaki ludia. Toto je kusok vytrhnuty z jedneho mojho zazitku z leta:

auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
kuki to čo popisuješ sa aj mne stáva, tiež chodím podobne ako Ty - konštantne.. len milujem takých čo ma obehnú 80kou v dedine alebo 130 na okreske a keď prídu k zákrutám tak majú nas...né aj v gaťoch, nielen v hlave.. ja idem konštantne - tachometrickou 100kou a potom takéhoto blbca mám v horšom prípade za 2 zákruty pred očami, v lepšom prípade ďaleko za sebou.. a to zďaleka nechodím nejako agresívne alebo na hrane, auto by teda zvládlo omnoho viac..
A inak ma dosť potešili praktické veci čo som dostal na meniny a čo som si dávnejšie objednal.. sa mi to akosi nakopilo a mal som teraz dozvuky Vianoc
A inak ma dosť potešili praktické veci čo som dostal na meniny a čo som si dávnejšie objednal.. sa mi to akosi nakopilo a mal som teraz dozvuky Vianoc
Naposledy upravil/-a spider207 v Utorok, 12. Marca 2013, 16:17, upravené celkom 1 krát.
- tomtoylc
- panic
- Dátum registrácie: Sobota, 9. Marca 2013, 09:45
Čo vás vie najviac potešiť ???
... ked je pekné počasíčko a môžem si isť zajazdiť do terénu a pokochať sa prírodou
... ked je pekné počasíčko a môžem si isť zajazdiť do terénu a pokochať sa prírodou
Naposledy upravil/-a tomtoylc v Utorok, 12. Marca 2013, 21:23, upravené celkom 1 krát.
Land Cruiser family
: EX: HJ60 , KZJ 70 VX , KZJ 70 LX ,HDJ 80 VX ,KDJ 150 Executive , EX: LJ70 LX

Ze som sa skoro zabil
Nie niesom blazon vysvetlim: mal som moznost prudko brzdit IS sportcross s Black Diamond brzdami. Dnes sa mi stala situacia ked som musel brzdit IS sedan o 200kg lahsi a trdho OEM brzdy su na nic... Teda az teraz mi doslo co dokazu BD 
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
uzivatelom AndyHTP a drgimu sa to paci 
takze sup sup, uz aby si mal aj tie tvoje nahodene
takze sup sup, uz aby si mal aj tie tvoje nahodene
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Noo mna potesilo, ze po dlhsej (planovanej) pauzicke ma hned prijali do novej prace
... Mozem dalej tlacit peniaze do auta 
Inak BDP brzdi fakt dobre, skusal som ten "chemicky zabeh" a aj ked som zabrzdil zo 160-170 na 80 asi 7x po sebe tak to vadnutie bolo ozaj minimalne a dalo sa s tym brzdit bezpecne dalej, kdezto "seriovky" mali dost po troch zabrzdeniach zo 140 na 70 ... ale na prvy pohlad brzdia rovnako, nie su to ziadne hryzadla, len pokracuju tam kde seriovky koncia.
Inak BDP brzdi fakt dobre, skusal som ten "chemicky zabeh" a aj ked som zabrzdil zo 160-170 na 80 asi 7x po sebe tak to vadnutie bolo ozaj minimalne a dalo sa s tym brzdit bezpecne dalej, kdezto "seriovky" mali dost po troch zabrzdeniach zo 140 na 70 ... ale na prvy pohlad brzdia rovnako, nie su to ziadne hryzadla, len pokracuju tam kde seriovky koncia.
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
No mna dnes extremne potesilo, ze sa mi neplanovane podarilo zohnat nejake outdoorove vecicky, najma zimne aj letne nohavice na turistiku a pod, na moju "kulturisticku" postavu je to celkom problem
Takze radost o to vacsia, navyse to bolo v peknych zlavach a este som ukecal aj nieco naviac 
- Srandista
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46
Cesta Brno-Bratislava po okreskach s priemernou rychlostou 70km/h a priemernou spotrebou 6l/100km 
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena
Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
no hanbi sa... nechaj ts-ku doma a chod na bicykli nabuduce...Srandista napísal:Cesta Brno-Bratislava po okreskach s priemernou rychlostou 70km/h a priemernou spotrebou 6l/100km
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
6l? nekeca palubak trosku?
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
- Srandista
- Toyota guru
Hej, palubak trocha keca, asi o 3 dcl.
Kazdopadne dnes ma straste potesila jazda v hodne potentnom Focuse ST!
Kazdopadne dnes ma straste potesila jazda v hodne potentnom Focuse ST!

A mne zas dost dlho potrva, kym predycham jazdu v TSke. Samotna jazda ma naramne potesila. Uzasne auto, po prvom prejazde "rychlostnej skusky" som mal zimomriavky na chrbte. Skutocne. TS ka je skvela, zvuk neskutocne mechanicky a hlucny (hlasnejsi ako u mna). Tah motora velmi dobry a hlavne tu liftovu zonu clovek pociti dost vyrazne a fakt to dava tomu autu uzasny rozmer. Presne tam, kde mne definitivne zdochne turbo sa v TSke este len zacne party. No a podvozok je tiez skvely. Nepochybujem o tom, ze TSka znesie v zakrute viac ako ST. Sice je daleko menej hrava, ale zas o kus efektivnejsia. Navyse je cela velmi mechanicka, je z nej citit dobu vzniku (v dobrom slova zmysle). ST pri nej posobi civilne, makko az babsky
Az dodnes som nesoferoval ziadne auto, ktore by ma bavilo viac ako moje ST. Celkom vazne. A ze ich bolo. TSka to zmenila a tym ma strasne nasrala. Je to uplne ine auto ako to moje. Uplne iny svet. A velmi dobry svet. Prvy raz pochybujem, ci som si kupil to spravne auto. Klobuk dolu Toyota.
Az dodnes som nesoferoval ziadne auto, ktore by ma bavilo viac ako moje ST. Celkom vazne. A ze ich bolo. TSka to zmenila a tym ma strasne nasrala. Je to uplne ine auto ako to moje. Uplne iny svet. A velmi dobry svet. Prvy raz pochybujem, ci som si kupil to spravne auto. Klobuk dolu Toyota.
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
- Srandista
- Toyota guru
Nabuduce ju ale budes musiet pod krkom chytit este trocha silnejsie, preradovanie "len" v 7500 otackach z dvojky na trojku jej moc nesvedci (vypadava z liftovej zony). Ja moje dojmy z ST este rozvediem, len si ich musim trocha poupratovat, po tych jazdach som bol tak prekypujuci adrenalinom, ze som asi moc zmyselne vety do eteru nehadzal... A aj teraz, ked si na tie jazdy spomeniem, tak sa mi jezia chlpy na tele...

- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
uf chalani... nenahribovali ste sa u vodniaka? nic zle proti E12, srandista ma asi ukamenuje, ale kebyze to auto nepoznam trochu, tak si len mastim brucho.. ale tuto silne pochybujem. Ford ma ovela prepracovanejsiu zadnu napravu, E12 ma tuhu napravu a celkovo mi E12 pride podvozkovo mdlejsia nez E11, ak neratam ten fantasticky motor. O tom sa prosim nebavme. Cisto len o tom, ze Focus je generacne, nakladmi na vyvoj a technologicky niekde uplne inde, tak neviem ako ste na tom jazdili hosi, ale s tymto musim silno nesuhlasit. Focus je znamy najma prekracovanim limitov v zakrute oproti "beznym" autam, kam E12 sa urcite radi (podvozkovo).kuki napísal:No a podvozok je tiez skvely. Nepochybujem o tom, ze TSka znesie v zakrute viac ako ST. Sice je daleko menej hrava, ale zas o kus efektivnejsia
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
A nemá náhodou TS vzadu multilink nápravu na rozdíl od normální e12? Já mám pocit že jo.
corolla ae92gti
celica ra61
celica ra61
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných