Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa ondrik » Utorok, 10. Januára 2012, 15:15

JJ, ti etopaci to doebali s tymi celicami T20... Ale co sa cudujeme, vsak? Kym mi tam robil kamos som sa nerozhybal, tak teraz uz fakt neviem... Budem chodit cez STKcky ako chuj s š120-kovym hnilym crepom...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

scream
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Marca 2011, 09:28

Príspevok od používateľa scream » Utorok, 10. Januára 2012, 16:55

ja tak chodim aj teraz...koli kontrolke airbagu a spotrebe oleja... a neserie ma to... je to sice raz take drahe ale EM/STK je pre mna formalita pri ktorej sa nerozculujem a nemusim nikam behat, objednavat sa a cakat rady...
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Utorok, 10. Januára 2012, 19:29

akoze, ja sa tiez priznam, ze pokial sa da tak si to (=STK/EK) "pozichrujem" cez nejakeho znameho.. nestoji mi to za tie nervy, auto samozrejme necham dobre prehliadnut a keby cosi tak to dam dokopy, ale nemam zaujem aby ma doje..eeehm...kaslavali za to, ze mi nesvieti napr svetielko v interieri.. takuto buzeraciu jednoducho odmietam.. bohuzial tu v Slovekistane je to fakt tak, ze tu vladne par ludi a tak niektori su si rovnejsi..

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Utorok, 10. Januára 2012, 20:32

stefan-celica napísal:Neviem ci ma to nastvalo ci skor prekvapilo. S poistovne mi prisla vyzva dolozit: "predfakturu na opravu vozidla (vycislenie predbezneho nakladu na opravu), nakolko sa dany typ vozidla nenechadza v nasej databaze" to by vsak este nic nebolo v Toyote-PO mi to vraj vedia spravit, cenu zatial neurcili, ale uz cakam tyzden a nic, tak som v nadeji ze to vystavia skor v Toyote-PP volal tam, povedali ze oni vystavia takyto doklad(20eur) len ak sa bude vozidlo opravovat u nich. Tak som zavolal len tak do Peugeotu-PO kde mi pred 5rokmi takuto fakturu vpohode vystavili zadarmo,dnes za to chcu 50 eur a aj tak sa im to zdalo nezmyselne. Nic nove pokial na tom nezarobia, neurobia nic aby niekomu nezistne(20eur za 15-30min prace) vyhoveli...

Dalej ma prekvapilo ze pneutop skor ETOP firma ktora ma od statu opravnenie vydavat certifikaty s alternativnymi pneu na dane vozidlo nema v databaze moju T20 len najnovsiu T23(pracovnik pneuboxu mi povedal ze mam osobne oslovit ETOP a poziadat ich aby T20 zaradili do databazi, pritom minuly rok tam este bola) takze ostatne modely by sa uz asi mali zosrotovat, alebo si mame kupit 2 krat taku drahu pneu, ako by stala rovnako kvalitna alternativna v inom rozmere a potom ze je tu korupcia, co ine ostava ked bez podplatenia a znamosti nic nevybavis...

aspon ze likvidator dviha telefon :)

Rovnako je to terazky u nás s kolegovou Prevkou....nemajú ju vraj v tabuľkách...kalkulácia však nemusí byť od autorizovaného servisu...to som už preveroval, akurát sa musia dodržať výrobné postupy a origo náhr. diely...
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

Max11
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Novembra 2010, 23:59

Príspevok od používateľa Max11 » Nedeľa, 15. Januára 2012, 18:41

Vie ma celkom nakrknut prehnana teritorialita niektorych dedincanov. V Terchovej som uplne seriozne 30 minut jazdil aby som si nasiel parkovacie miesto, pretoze ma odvsadial vyhanali domaci. Schvalne som si napriklad vybral pri bytovkach parkovacie miesto, ktore vyzeralo najmenej udrziavane aby som nezneuzival niekoho pracu, kto si to tam odhrabal od snehu, prebrodil som auto snehom a zacal na mna jacat sedlak z okna, ze ci tam byvam. Krvny tlak mi dvihlo uz len to, ze mi tykal hoci vyzeral, ze vzdelanim mi nesiaha ani po clenky a spraval sa ku mne ako ku zasranovi. Ani jedno z miest, kde som zaparkoval NEBOLO oznacene ako sukromny majetok a zvycajne bolo vedla X dalsich parkovacich miest, takze som nijakemu domacemu ani nemohol zavadzat aby si zaparkoval svoje auto na ine, vedlajsie miesto.
Keby som sa nebal, ze mi nejaky jesitak rozmlati spataky alebo, ze mi obide auto klucom, tak by som sa zastavil kdekolvek, kde to nie je jasne oznacene ako sukromny pozemok. :evil:
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)

ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Príspevok od používateľa ondrik » Nedeľa, 15. Januára 2012, 22:08

Max11 napísal:Vie ma celkom nakrknut prehnana teritorialita niektorych dedincanov. V Terchovej som uplne seriozne 30 minut jazdil aby som si nasiel parkovacie miesto, pretoze ma odvsadial vyhanali domaci. Schvalne som si napriklad vybral pri bytovkach parkovacie miesto, ktore vyzeralo najmenej udrziavane aby som nezneuzival niekoho pracu, kto si to tam odhrabal od snehu, prebrodil som auto snehom a zacal na mna jacat sedlak z okna, ze ci tam byvam. Krvny tlak mi dvihlo uz len to, ze mi tykal hoci vyzeral, ze vzdelanim mi nesiaha ani po clenky a spraval sa ku mne ako ku zasranovi. Ani jedno z miest, kde som zaparkoval NEBOLO oznacene ako sukromny majetok a zvycajne bolo vedla X dalsich parkovacich miest, takze som nijakemu domacemu ani nemohol zavadzat aby si zaparkoval svoje auto na ine, vedlajsie miesto.
Keby som sa nebal, ze mi nejaky jesitak rozmlati spataky alebo, ze mi obide auto klucom, tak by som sa zastavil kdekolvek, kde to nie je jasne oznacene ako sukromny pozemok. :evil:
:mrgreen: :mrgreen: no este raz navrhni stretko v terchovej!!! :mrgreen:
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Pondelok, 16. Januára 2012, 10:16

pixi max momentalne riesim tu istu situaciu, parkujem kusok od baraku pri inom nie uplne v koser parkovacom mieste ale parkuje sa tam bezne cez den ked neni kde parkovat, vsetci vedia ze tam parkujem aj napriek tomu ked mam volno rovno pod barakom, navyse hned je tam aj lampa a s balkona si vidim krasne na auto a nikdo vedla mna na 2 metre nemoze parkovat proste vyspekulovane :-), vcera som prisiel k autu nasadam a taky pan sa do mna zacal obuvat ze akoze tam parkujem to je sukromny pozemok ktory patri k bytovke a je to priatupova cesta.pre zachranne zlozky ze zavola mestkych policajtou da ma odtiahnut, papucu a ja mu na to pane nastudujte si zakon a potom sa tu do mna mozete obuvat ked budete mat pravdu dakujem dovidenia, a ked ho sedlaka uvidim robit zlobu okolo auta tak uvidi, mam 100 chuti kupit kameru a hodit ju na balkon nech mam dokazovy material :-D
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

stefan-celica
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07

Príspevok od používateľa stefan-celica » Pondelok, 16. Januára 2012, 19:04

zima je celkom fajn takmer kazda ostra zakruta rucna, jedine co mi vadi je ta zieravina NaCl...

akurat by uz mohol byt celodenny mraz, aby sa dalo korculovat a trosku hokejku oprasit :)
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson :) 376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Pondelok, 16. Januára 2012, 19:31

ondrik napísal: :mrgreen: :mrgreen: no este raz navrhni stretko v terchovej!!! :mrgreen:
ten bol dobry :mrgreen: :lol:
stefan-celica napísal:zima je celkom fajn takmer kazda ostra zakruta rucna, jedine co mi vadi je ta zieravina NaCl...
akurat by uz mohol byt celodenny mraz, aby sa dalo korculovat a trosku hokejku oprasit :)
stevo, myslim ze sa pomaly aj dockas.. teraz to vyzera na par celkom peknych mrazivych dni :)

stenky
Toyota guru
Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08

Príspevok od používateľa stenky » Nedeľa, 22. Januára 2012, 17:46

cely tyzden mi volaju z dakych kktin a ponukaju mi katalogy, stretnutia a predvadzacie akcie. ale ked mi zavolaju v nedelu o pol siestej to uz je moc. lutujem cloveka co to na mna skusi najblizsie :twisted:
Obrázok

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Nedeľa, 22. Januára 2012, 21:58

Stenky takym hned poviem "dakujem, nemam zaujem" a zlozim. 15 sekundovy telefonat ;)
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

Max11
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Novembra 2010, 23:59

Príspevok od používateľa Max11 » Nedeľa, 22. Januára 2012, 22:18

Mna naposledy slecinka telefonistka presviedcala, ze mam isto volny cas, hoci som jej vysvetlil, ze mi vola do prace a mam v kancelarii klienta. Vsak ona to hadam vie lepsie ako ja nie ? :lol: Ja to beriem tak, ze su to zvycajne studentky alebo mamicky na materskej a robia co mozu aby si zarobili, kedze su platene zvycajne aj od uspesnosti hovorov. Ale aj u mna si niekedy vypocuju ako vyzeraju pocuchane nervy :D
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)

stenky
Toyota guru
Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08

Príspevok od používateľa stenky » Nedeľa, 22. Januára 2012, 23:30

Ja som si uz davno povedal ze im budem skladat hned ako zacujem je je to SPAM ale vzhladom na to ze takmer stale mam daku zasielku zo zahranicia na ceste, vzdy naivne dufam ze nezname cislo je kurier.... no kym sa henti vymacknu ze co su vlastne zac a co chcu, 5 minut v kybli.
Obrázok

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Pondelok, 23. Januára 2012, 00:24

Ja vzdy prepocujem, aku firmu to vlastne propaguju, bud to maju tak nacvicene, aby tomu nerozumel nikto, alebo neviem :)
Len by ma zaujimalo, ze odkial maju moje cislo...
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

scream
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Marca 2011, 09:28

Príspevok od používateľa scream » Pondelok, 23. Januára 2012, 09:03

hehe odkial maju cislo.... "z verejne dostupnych zdrojov" :) ...tak nam kazali hovorit. Kde je dopyt, tam je ponuka, cize ak chce kupit niekto databazu cisle, tak predajca sa najde:)
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných