Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Ado
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 27. Júla 2005, 09:10

Príspevok od používateľa Ado » Streda, 19. Apríla 2006, 10:30

To je jasne že štatu ide najviac ale oni tvrdili že keby znížili dan tak slovnaft by aj tak neznížil cenu.To im tak budeme veriť hajzlom :(
Lexus RX 400h,2008
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Ex:Celica AT200,r.v.96
1.8,85kw
Ex:Celica AT180,r.v.92
1.6Sti,74kw

Používateľov profilový obrázok
Sokol
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sokol » Streda, 19. Apríla 2006, 11:39

Je to na prd vsetko toto... :(
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96

cahir
MX-5 guru s malým zmrdom
Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39

Príspevok od používateľa cahir » Streda, 19. Apríla 2006, 12:19

mna dnes totalne nastvali blbci co sa tlacia do krizovatky a potom tam ostanu stat. . . a ja mam zelenu a cakam na kokotov kym odtial zmiznu. . dnes som uz mal dost. .
ex: Corolla E12 1.4VVTi
ex: Mazda Miata Obrázok
Lexus IS200 Obrázok
Honda PCX

Voloďa
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 12. Septembra 2005, 14:10

Príspevok od používateľa Voloďa » Streda, 19. Apríla 2006, 12:36

Elvis napísal: To ze sa Iran vyhraza, no nebral by som to vazne, oni tiez nie su jebnuti, z coho by asi tak zili? z turistickeho ruchu? z krasy ich zien? :-)))
Aby sme sa necudovali - pred nejakym casom som postrehol analyzy, podla ktorych v najbohatsich arabskych krajinach - tzv. ropnych - tvoria zisky z predaja ropy len nejakych 30% celkovych prijmov - ostatok je z investicii po celom svete :wink:
a zial musime porovnavat ceny benzinu s cenami v zahranici - nechce sa mi totiz jazdit kazdy den 50km do roboty na bicykli. a to by nastalo, keby sme mali benzin prilis lacny. preco myslite, ze by ho zapadniari nevykupili - z tolerancie k slovenskemu narodu?
ten nas statik a jeho dane je samozrejme dalsia kapitola sama o sebe...
Toyota Celica GT 2,0 16V - ST202 3S-GE
r.v.1997

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Streda, 19. Apríla 2006, 13:06

wakkee napísal: fajry cena benzinu sa nezvysuje preto, ze slovnaft setri na letnu dovolenku pre vsetkych zamestnancov, ale koli krize na blizkom vychode, kde iran si povedal, ako treti najvacsi producent ropy, ze mam vas v <> a ked sa mi budete srat do obohacovania uranu, ani kapku vam neprodam. A to sa len vyhraza a co to spravilo s cenou za barell ropy. Dalsi tahac cien su amerika, ktora si vycerpala zasoby a nakupuje v europe a taktiez cina, ktora objavila automobil a ten nieco zerie a kedze tam maju ekonomicky zazrak o akom sa u nas ani mikimu nesniva, tak je proste nedostatok ropy na trhu. Ja byt na mieste slovnaftu tiez zvysujem ceny, pokial mi dodavatel zvysi nakupnu cenu preco by som ja nezvysil spotrebnu. Pozri ceny inde v EU a zaplaces.
praveze USA maju vybornu energeticku strategiu, oni si totiz obrovske vlastne zasoby setria. nie su sice tak velke ako na blizkom vychode, ale su ZNACNE. maju aj aliasku, aj pristup k oceanom a ked sa objavia technologie na cerpanie ropy spod 5000km vody..bude to fajn. a Cina by nas mala trapit vsetkych. Rastu uzasnym sosobom, geometricky s ich hospodarskym rastom rastie aj spotreba energii a podla mna cina predstavuje realne nebezpecie, lebo globalne zvysuju svojim dopytom ceny surovin na svetovych trhoch. a dalsi prioblem je naozaj iran ktory sa zacina hrat na hegemona vo svojom okoli, tak ako saddamov irak kedysi. cize mozeme cakat dalsie vymyslene zamienky a utok na iran /mozno, ale to im neprejde asi, cize budeme cvakat tych 70 sk za liter/ a ak vdaka rastucim cenam ropy SK vlada jedneho dna vdaka velkym prijmom do kasy znizi spotrebnu dan, mozno to klesne na 60 :))

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

johnC
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Streda, 19. Apríla 2006, 15:46

smrt všetkým naklaďákom a hlavne tatrovkam 148 !!!
Obrázok

TDi motori od r.96 majú jedno obrovské + jazdia takmer na všetko teda aj na čistú bionaftu (preto som pôvodne chcel A4) a už dávno mohola byť ropa zbitočná na PHM keby sa chcelo......
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Streda, 19. Apríla 2006, 16:22

johnC napísal:TDi motori od r.96 majú jedno obrovské + jazdia takmer na všetko teda aj na čistú bionaftu (preto som pôvodne chcel A4) a už dávno mohola byť ropa zbitočná na PHM keby sa chcelo......
a skusil si si aj zistit, ako sa vyraba bionafta, a preco by sme repku olejnu museli pestovat este aj na lomnickom stite? :-)
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

johnC
toyoťák
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Streda, 19. Apríla 2006, 23:26

jasné teraz som to mal vediet na skúške a vlastne by som mal vediet všetko o bionafte :D ved chodím na SPU v Nitre
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

johnC
toyoťák
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Piatok, 2. Júna 2006, 22:52

beriem všetko zlé čo som povedal o BA vodičoch späť, vodičom z NR značkou sa nikto nevyrovná.... to mi verte sú to čistý turbok* tak bacha naních !!!
.... ideal for mňa !

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Sobota, 3. Júna 2006, 01:05

johnC napísal:beriem všetko zlé čo som povedal o BA vodičoch späť, vodičom z NR značkou sa nikto nevyrovná.... to mi verte sú to čistý turbok* tak bacha naních !!!
a coze?

btw, v nitre ta nikto nepusti vyjst z vedlajsej, aj ked je zapcha vsade kde sa len da. ak ta niekto pusti, budem to ja alebo daky bratislavcan :-)

btw, tu v bratislave su najkokotnejsi tito soferi: MAlacky, DunajskaStreda, PezinoK, mafiani a ich kurvy zo SenCa...
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

johnC
toyoťák
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Sobota, 3. Júna 2006, 01:22

a co ja?????????? :evil: ja ešte aj smerovky ukazujem na malých kruhákoch,Ople púšťam tiež... inak hlavne pozor keď som sam :)
.... ideal for mňa !

ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Príspevok od používateľa ondrik » Sobota, 3. Júna 2006, 08:48

Ja včera v BA, som pustil jedného z vedlajšej, a další za ním toho využili, dobehli ho, a najebali sa tam tiež. Tak som stál v strede hlavnej cesty 5 minút, za mnou kolóna vytrubovala, proste paráda. :lol:
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Sobota, 3. Júna 2006, 12:42

Johnny, to o NR suhlasim...je to pravda. Avsak drgi, pri tvojom vtipnom a trefnom vymenuvani si zabudol na pritaz slovenskej republiky: GA, cize golontä. To su echt madari, nevedia jazdit a este su aj mafianski drzi. Inac drgi, akoze blavacko-senecko-novozbohatlicka kurvomafia je hrozna, ale zabudas na vystahovalcov na normalnych autach, ktori su tu ako doma. Musim povedat ze SC a PK ako takmer blavacke okresy tu robia menej bordelu nez nedelni dedinski vodici na vybavovackach v hlavnom meste

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

tomastrnava
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Novembra 2005, 11:19
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomastrnava » Sobota, 3. Júna 2006, 17:03

kašlite na to! hádzať ludí do jedného mecha či sú PK, SC, BA, GA...
niekto by si to mohol zobrať osobne
corolla E9 1991 hatchback
Obrázok

wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Sobota, 3. Júna 2006, 17:38

tomastrnava napísal:kašlite na to! hádzať ludí do jedného mecha či sú PK, SC, BA, GA...
niekto by si to mohol zobrať osobne
mas pravdu, aj tak su najvacsi grazli v BA, je jedno ci to je pravda alebo nie, ale mysli si to zvysok Slovenska :lol:
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný