Čo vás vie najviac naštvat ????
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
ale čo by to vyriešilo? v podstate nič, by nebol nasraný 1 človek na svete ale dvaja..
"An for an eye makes the whole world blind.."
"An for an eye makes the whole world blind.."
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
Text bol pisany v euforii pifka a krutim zmierenim s realitou ze lepsie to asi nebude, holt vytocil ma stym ze vlastne mam dodzigany cely naraznik ze nejaky skrabanec sa tam strati, fakt uz neviem ci to ludom j**e alebo ja som ten vadny? Fakt ze chute boli na kopacky z otocky, rychlopalne ruky a dokoncit ho aj s autom teleskopom...
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Sonnicek, ja si nervy nenicim. Som ochotny ohlasit na policiu aj ked mi nejaka zenska oprie dvere o auto a pri nakladani mi do laku smirgluje malu ciarku
Neda sa samozrejme cakat, ze sa z toho vzdy vydoluju nejake peniaze z poistky ale raz ked sa cosi nahlasi na policiu, policajti su povinni riesit aj uplnu blbost
A niekedy je fajn uz len ten pohlad ako nejakej pizde vlhnu nohavicky od strachu z prichodu policie
Ja som si naposledy nasiel odrbane listy na prednych aj zadnych dverach (od jedneho auta) takym stylom ako keby niekto celou silou otvoril dvere, pravdepodobne to ma na svedomi nejaka rodinka, ktora sa moc ponahlala z auta domov (sledovat primitivnu reality show) pozostavajuca z manzelov surodencov a deti splodenych s matkynim otcom ...ale uz sa nestresujem ... az bude casu listy zase pretrem opravnou sadou... vsak to je len plast.
Ja som si naposledy nasiel odrbane listy na prednych aj zadnych dverach (od jedneho auta) takym stylom ako keby niekto celou silou otvoril dvere, pravdepodobne to ma na svedomi nejaka rodinka, ktora sa moc ponahlala z auta domov (sledovat primitivnu reality show) pozostavajuca z manzelov surodencov a deti splodenych s matkynim otcom ...ale uz sa nestresujem ... az bude casu listy zase pretrem opravnou sadou... vsak to je len plast.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
- sonnicek
- Toyota guru
max fakt ja na take srandy nemam casu, zaoberat sa s cajtami alebo poistovnou kaslem na to aby mi prislo 10 eur na ucet za skrabanec alebo zo zasady,
inak ma vytocilo dnes ze som si nehal vonku auto na dve hodinky ze pojdem este prec a dojdem a vsade po aute pterodagtilie srackyyyy
inak ma vytocilo dnes ze som si nehal vonku auto na dve hodinky ze pojdem este prec a dojdem a vsade po aute pterodagtilie srackyyyy
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
sonnicek: tych " pterodagtilov" u nas by si mal vystrielat. a najradsej mam ked vidim ako ich niekto krmi.
vcera rano cca o 8.00 u nas na balkone nic. okolo 14.00 idem na balkon a tam uz tie dve lietajuce potkany si stavaju hniezdo. sto nervov do mna. asi ich zacnem "niecim zdravym" prikrmmovat.
pritom balkon obyvany s kvetmi a sarapatickami
vcera rano cca o 8.00 u nas na balkone nic. okolo 14.00 idem na balkon a tam uz tie dve lietajuce potkany si stavaju hniezdo. sto nervov do mna. asi ich zacnem "niecim zdravym" prikrmmovat.
pritom balkon obyvany s kvetmi a sarapatickami
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
Nápodobne...
Dnes rano, kompletka cele auto. To spolujazdcove okno je jediny kusok bez hovna. Nikomu pred barakom neseru na auto iba mne. Uz ma aj napadlo ci tam nejaky zavistlivec nechodi sypat zrno na auto...

Dnes rano, kompletka cele auto. To spolujazdcove okno je jediny kusok bez hovna. Nikomu pred barakom neseru na auto iba mne. Uz ma aj napadlo ci tam nejaky zavistlivec nechodi sypat zrno na auto...

Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
- Kontaktovať používateľa:
možno ich preháňa Tvoja farba ... 
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
No ja som kedysi davnejsie cital, ze vtactvo ma neaky reflex vyprazdnovat sa nad vodnymi plochami a ze auta im svojem leskom prave vodne plochy pripominaju.
Takze s tou farbou a vylestenim to nemusi byt az tak od veci myslienka.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
- sonnicek
- Toyota guru
kruteeeeeeeesmutok napísal:No ja som kedysi davnejsie cital, ze vtactvo ma neaky reflex vyprazdnovat sa nad vodnymi plochami a ze auta im svojem leskom prave vodne plochy pripominaju.
fuuu, este ze mam cierne
inak co k tomu povedat ondrik.. je to o hovne 
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
...ze neviem zohnat pouzite R18 5x114,3 v spravnej sirke, ktore by aj vyzerali a nechceli zane viac nez 500eur...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
-
tofak
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Júna 2008, 21:22
Dnes som prvy krat jedol tofu, bolo aj udene, ale na chuti mu to moc nepridalo.
co teraz s mojim nikom???

co teraz s mojim nikom???
0. od 24.11.2018 aj UFO - 1,8 i-Vtec 103kW
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE
- sonnicek
- Toyota guru
Dnes nasieracky, volal mi agent z DHL-ky ze ako si to zelam preclit ci to vybavia oni zadarmo alebo si to spravim ja, povedal som vporiadku spravte vy, na mail vam poslem informacie....
Do p**e vy****nej aj s bananovou republikou, jeden papier druhy papier a ktomu panko z DHL-ky chce odo mna kopiu obcianskeho preukazu?! Ja mam niekam posielat kopiu obcianskeho preukazu? Naco im je pri precleni potrebne udaje s OP? A najviac ma dozrala veta: Colna kontrola trva niekolko dni, zvycajne byvaju zasielky podliehajuce colnej kontrole uvolnene do 10-12 dni od poskytnutia podkladov. Tak ja si zaplatim expres ide to na lietadlo a oni mi to budu zadrziavat 10-12 dni?!
Do p**e vy****nej aj s bananovou republikou, jeden papier druhy papier a ktomu panko z DHL-ky chce odo mna kopiu obcianskeho preukazu?! Ja mam niekam posielat kopiu obcianskeho preukazu? Naco im je pri precleni potrebne udaje s OP? A najviac ma dozrala veta: Colna kontrola trva niekolko dni, zvycajne byvaju zasielky podliehajuce colnej kontrole uvolnene do 10-12 dni od poskytnutia podkladov. Tak ja si zaplatim expres ide to na lietadlo a oni mi to budu zadrziavat 10-12 dni?!
zalezi ako bolo pripravene.. ver, ze tofu ti prijme akukolvek chut (korenie) a teda zavisi cisto na priprave.. ak Ti nechutilo tak ho niekto nevedel pripravit podla tvojho gusta/jazyckatofak napísal:Dnes som prvy krat jedol tofu, bolo aj udene, ale na chuti mu to moc nepridalo.![]()
co teraz s mojim nikom???![]()
Nasralo ma, ze som pred chvilockou ako som sa vratil domov, skoro havaroval, kvoli jednej mladej, zrejme novovodicke... Ktora sa rozhodla zmenit jazdny pruh z laveho do praveho prave vo chvili, ked som vychadzal z vedlajsej do praveho pruhu, ani smerovku nezapla. Proste to bol presne ten bod, kedy uz si kapotou v jazdnom pruhu, vsetci krasne sa drzia v lavom a jedna sa rozhodne vojst do praveho, ktory bol volny. Este som poriadne pridal, aby ona nahodou nemusela velmi brzdit - ani moc nebrzdila, ale vratila sa naspat do laveho pruhu a potom nasledne este asi 5x !! nedala smerovku, kym neodbocila do jednej slepej ulicky. Asi si myslela, ze ju nahanam, ale mal som proste len rovnaku cestu. Ani SPZ som si nestihol vsimnut. A uz ani nehovorim o tom, ze tam, kam isla, ani sa nepotrebovala preradit do praveho pruhu, minimalne este dalsi 1km.
Bol to cerveny Renault Thalia.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných