Čo vás vie najviac naštvat ????
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
akurat rozmyslam, ci odkliknem objednavku na OCZ agility 3 alebo odlozim na folie:)
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
-
tofak
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Júna 2008, 21:22
Folie su blbost, teplo tak ci tak a to cuuuvanie ked nic nevidis (ok podla zrkadiel) ale v krizovatke v noci a este ked prsi budes cakat aj na osvetleny bicykel lebo nebudes vidiet co sa ruti. A to boli 2ky.
0. od 24.11.2018 aj UFO - 1,8 i-Vtec 103kW
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
ty cuvas v krizovatke??tofak napísal:Folie su blbost, teplo tak ci tak a to cuuuvanie ked nic nevidis (ok podla zrkadiel) ale v krizovatke v noci a este ked prsi budes cakat aj na osvetleny bicykel lebo nebudes vidiet co sa ruti. A to boli 2ky.
na folie je vela nazorov, takze oponovat ti nejdem. Maju svoje pre a proti...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
ja si ich rozhodne idem dat, to je peklo uz...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
Nom Tofak budem ty oponovat, cuvanie sa da uplne sprehladom cez zrkadla ak nie si nejaka pubertalna blondinka ktora potrebuje aj stredne zrkadlo, ja ho moc nevyuzivam najradsej by som ho dal prec kvoli lepsiemu vyhladu
cez den vidim uplne excelentne (folie bruxafol) a momentalne mam folie vzadu (za 4 odtienov 3 najtmavsi) a prednedavnom som si spravil bezpecnostne do predu, a rozdiel ked mam auticko zaparkovane smerom foliami k slnku sa neda porovnat, predtym bolo vnutri neznesitelne a vsetko palilo kdez to teraz neni take strasne peklo, sice je stale teplo ale k peklu tomu este riadny kus chyba a vobec sa nemozem stazovat, cez noc je viditelnost slabsia ale svetla za sebou vidis ak sa do toho stredneho spatneho budes kukat a co viac potrebujes vediet ze za tebou niekdo ide? skontrolovat a soferovat sa da cez bocne spataky uplne s prehladom
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
-
tofak
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Júna 2008, 21:22
Jasne ze necuvam z krizovatky, skoro denne a aj nocne som chodil cez jednu Y krizovatku a tak som kukal len cez zadne okienko Cariny 2 a veru ked prsalo tak som moc toho nevidel. A to cuvanie bolo zle asi preto, ze som nemal vela najazdene a ked bolo treba cuvat v neznamom prostredi a cuvacie svetlo tam bolo len jedno a to moc neosvetlilo.
0. od 24.11.2018 aj UFO - 1,8 i-Vtec 103kW
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
no ja ked tak folie jedine koli teplu lebo nemam klimu a po meste ju zapinat by sa aj tak neoplatilo, jebacka na zadnych sedadlach nehrozi a veci pri kosickych corkaroch nemozem nechat na sedadle ani s foliami... len tiez sa trochu bojim tej viditelnosti, v KE v spicke su aj 3 zrkadla malo ak ostatni nepouzivaju ani jedno.
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
-
Jalan-Aajav
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 14. Decembra 2011, 16:05
folie maju svoje tieniste stranky, urcite typy osobnosti (napr. ja) ta kvoli nim nepustia zaradit sa pred seba
Toyota Aygo 3D 1.0/50kW/68k 2011
Toyota Verso 2.0/92kW/123k 2014
Suzuki GS500U 38kW/51k 2006
Suzuki GSF650SA 65kW/85k 2010
Toyota Verso 2.0/92kW/123k 2014
Suzuki GS500U 38kW/51k 2006
Suzuki GSF650SA 65kW/85k 2010
keď vam nejaky čurak rozbije už druhe auto,asi som magnet na blbečkov.
Cozeee? Hadam nie Tvojho Lexa
to by ma skutocne nastvalo 
Presne tak,odnieslo si to cele zadne čelo,narazník aj Ľ.nosník a oblasť rezervy.Nieje to až tak vážne,ale ťa to vie riadne nasrať.Šťastie že si to odniesla len plecharina-bol som pre istotu na geometrii a všetko je v poriadku,takže nieje nikde nič pohnuté-to by asi istil infarkt:)
Kokoooos, tak to ale nastve.. hlavne, ze su to len plechy, sice aj tie nieco stoja, ale keby boli aj nosniky pohnute.. mame teraz pekne dvojicky tak ma to nasr ze sa niekto trafil do tvojho.. vrrrr
Dnes pri mojom panelaku (mimochodom tam kde mi minuly rok naburali odstavene auto) som videl parkovat dalsie dve pi*e. Jedna cuvanim skratila zozadu susedoveho golfa (vcelku pekna supa) samozrejme vystupila blondava pizda asi okolo 27 rokov, auto nechala uprostred cesty bez vystraznych isla zalamentovat nad skodou, ktoru sposobila a potom si sla hladat do kufra dazdnicek. Medzitym som bol zazvonit susedovi. O nejaku pol az tristvrte hodku dalsia pi*a chcela zaparkovat svojho swifta pozdlzne medzi dve auta, kam by sa zmestila aj mensia dodavka a asi jej bolo malo toho miesta lebo sa musela asi 5x opret o ostatne auta kym to vzdala a nechala ho zaparkovane tak, ze trcalo pol auta do cesty. Nastastie uz parkujem na parkovisku priecne, takze mam odrbane dvere z kazdej strany koko*mi co si musia opierat pri nastupovani dvere o vedlajsie auto ale nemusim aspon riesit vymenu naraznikov.
Prisam'vacku este raz budem citat, ze chcu zase obmedzovat majitelov strelnych zbrani a nasackujem sa do politiky len preto aby som mohol cez media spravit skandalny prejav o tom, ze koko*i a pi*e za volantom sposobia viac skody na zdravi a majetku ako legalni drzitelia zbrani, co je vlastne absolutne skalopevny fakt platny takmer na celom svete. Naozaj by som bral pravidelne preskusanie vodicov aspon raz za 5 rokov. Stat by si aspon mal na com nahrabat a nemuseli by vymyslat blbosti napriklad so sprogresivnenim uz beztak progresivnej dane z prijmu.
PS: Sorry ale potreboval som to zo seba dostat
Prisam'vacku este raz budem citat, ze chcu zase obmedzovat majitelov strelnych zbrani a nasackujem sa do politiky len preto aby som mohol cez media spravit skandalny prejav o tom, ze koko*i a pi*e za volantom sposobia viac skody na zdravi a majetku ako legalni drzitelia zbrani, co je vlastne absolutne skalopevny fakt platny takmer na celom svete. Naozaj by som bral pravidelne preskusanie vodicov aspon raz za 5 rokov. Stat by si aspon mal na com nahrabat a nemuseli by vymyslat blbosti napriklad so sprogresivnenim uz beztak progresivnej dane z prijmu.
PS: Sorry ale potreboval som to zo seba dostat
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
Ja teda neviem kde parkujes (kua, vlastne viem
), ale pred "mojim" barakom v ZA som taketo nieco moc nevidaval.. vacsinou vodici, a tym myslim aj baby, zaparkovali v pohode, max tam isli na 2-3x, ale ved to sa stane kazdemu (aj mne). Musis byt asi naozaj obklopeny uplnymi cocotnacmi a suskami lebo to co popisujes som dlho nezazil. Mal by si radsej menej vysedavat doma, potom si ako ti stari dochodcovia co nemaju co robit a len spehuju z okna co sa deje vonku 
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
Max11 : mlatit tie slepice obuskami, az kym sa nezacnu spravat ako ludia. ja si tak minule vykracujem od smetiakov po chodniku domov, a skoro ma zrazila podobna blondava stetka na fiate500, lebo vsak preco by mala brzdit pri vchadzani na chodnik, nejaky smiesny fakt ze tam za tym SUVeckom mozu byt deti, dospely alebo pes, tym sa nebude auparkova stetka s vytrtkanym fiatom zatazovat. btw asi za vela nestoji, ked ma iba fiat, skutocne majsterky maju Cayenne a pod.
jedna stara krava u nas ma nejake slapacie auto, mensie od Tica, a s tym dokaze zablokovat dve parkovacie miesta, ja by som takym bral aj rodne listy, nie iba vodicaky.
jedna stara krava u nas ma nejake slapacie auto, mensie od Tica, a s tym dokaze zablokovat dve parkovacie miesta, ja by som takym bral aj rodne listy, nie iba vodicaky.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných