Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Štvrtok, 17. Mája 2007, 22:48

Gabo napísal:Dnes ma skoro jedna sialena zenska na cerpacej stanici, ked som uz dotankoval a isiel zaplatit zrazila :evil: Isla asi 40tkou a nechybalo vela a suchla by pravu zadnu stranu auta. Zastavila pred autoumyvarkou, predsa jej auto muselo byt rychlo ciste...
Ty Gabo - nebola to náhodou Yeska??? - tá chce mooc veľmi čistiť svoj caaar... :lol: - ako Yeska bez urážky... :wink:
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

yeska
začiatočník
Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 14:46
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yeska » Piatok, 18. Mája 2007, 08:24

Rasto? Vies co? Nemam ta rada.. :cry: :wink:

Chlapci, ak mam byt uprimna, vzdy ma hrkne po precitani vasich staznosti na vodicov. Patram v pamati, ci som sa tam nahodou nenachadzala.... No co uz. S detmi som zacinala skoro, s autom neskoro. Dajte mi meiac-dva a uvidite :twisted:

Fajn, pridam jeden postreh aj ja. Neznasam, ked sa mi auta lepia na zadok a uz vobec nie, ked nemaju zapnute svetla. Jasne, setria-ale co usetria, ked ja ho bez rozsvietenych svetiel takmer vobec nevidim? Staci, aby mi na zadnu foliu zasvietilo slnko a je nepriehladna. Aj dnes rano mi jeden favorit takto pekne liezol do kufra, tak som sa s nim pohrala. Jemnucko som sliapla na brzdu, nech mi zasvieti brzdove svetlo a takto som mu to musela zopakovat 4x, kym pochopil ze som magor :lol: a drzal sa v dostatocnej vzdialenosti.
...Toyota, rozhodne Toyota

Obrázok

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Piatok, 18. Mája 2007, 08:36

yeska napísal:Rasto? Vies co? Nemam ta rada.. :cry: :wink:

Chlapci, ak mam byt uprimna, vzdy ma hrkne po precitani vasich staznosti na vodicov. Patram v pamati, ci som sa tam nahodou nenachadzala.... No co uz. S detmi som zacinala skoro, s autom neskoro. Dajte mi meiac-dva a uvidite :twisted:

Fajn, pridam jeden postreh aj ja. Neznasam, ked sa mi auta lepia na zadok a uz vobec nie, ked nemaju zapnute svetla. Jasne, setria-ale co usetria, ked ja ho bez rozsvietenych svetiel takmer vobec nevidim? Staci, aby mi na zadnu foliu zasvietilo slnko a je nepriehladna. Aj dnes rano mi jeden favorit takto pekne liezol do kufra, tak som sa s nim pohrala. Jemnucko som sliapla na brzdu, nech mi zasvieti brzdove svetlo a takto som mu to musela zopakovat 4x, kym pochopil ze som magor :lol: a drzal sa v dostatocnej vzdialenosti.
Yeska, ale ja som sa na neho vôbec nelepil, to zásadne nerobím a neznášam, keď to robí niekto mne a riešim to podobne. To znamená, že ťuknem na brzdu, nech ten za mnou neblbne. Ale dupnúť v kolóne na brzdu, len preto, že niekto na teba blikne, že robíš volovinu, tak to sa mi zdá zvrhlé.
So svietením s tebou absolútne súhlasím. Ja svietim celý rok a že by som tomu finančne krvácal sa nedá povedať.
To, že ma nemáš rada, to už nejako rozchodím :wink:
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

yeska
začiatočník
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yeska » Piatok, 18. Mája 2007, 08:51

Hlavne klidek :wink:
Priznam sa, ze ja sa v aute nerozculujem nad nicim. Poviem si pako/debko/kreten-podla intenzity neohladuplnosti a tym to konci. Iste, neviem ako by som riesila, keby mi niekto nacal moje bejby.

Obrázok

Leňulka
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Marca 2005, 18:31
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Leňulka » Piatok, 18. Mája 2007, 09:14

Nebudu popisovat konkretni situace, pac u nas na Morave jsou statisticky nejhorsi ridici co se divoceni tyce, jen to shrnu, nejlepsi je kdyz mi nekdo udela nejakou pras.rnu a jeste si klepe na celo a ma vyraz ve tvari kterym mi rika "no jo zenska" to pritel pomalu vyskakuje z auta a vyhrnuje si rukavy. Nerikam ze jsem mega supr trupr ridic, rizeni mi bylo povolanim, konickem i relaxem, ale chyby delam jen zridka kdy a kdyz je udelam, stydim se ze jsem az na zadku cervena :oops: :lol: co me naucil dnesni provoz je, nikdy never ze kdyz mas zelenou a jeste zelenou rohovou sipku ze mas prednost a vsichni ostatni respektuji svoji cervenou, uz me to malem stalo cerstve namontovany naraznik, atd. ... :!:
Toyota Celica 2.0 Turbo All-Track 1991
Toyota 4Runner 2,4i 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1989
Ex: Toyota 4Runner 3.0 V6 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1988
Ex: Toyota Celica 2.0GTi 16V 1989
N.M.T. Engineering

T.Y.N.G.
panic
Dátum registrácie: Štvrtok, 4. Januára 2007, 13:30

Príspevok od používateľa T.Y.N.G. » Piatok, 18. Mája 2007, 12:55

yeska napísal: Neznasam, ked sa mi auta lepia na zadok
Na tohle je dobré si začít mejt okna :twisted: Funguje to docela dobře. Takhle jsem nedobrovolně sprchoval známého, když jsme někam společně jeli. Vždycky když jsem začal ostřikovat, tak se vzdálil tak na 50 metrů :twisted: a to se na mě nelepil.
Toyota Yaris NG 1.0 Base Cool

yeska
začiatočník
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yeska » Piatok, 18. Mája 2007, 13:03

T.Y.N.G. napísal: Vždycky když jsem začal ostřikovat, tak se vzdálil tak na 50 metrů :twisted: a to se na mě nelepil.
To je dobrééé...pripomenul si mi, ze mi skutocne pravy prud tecie daleko od okna. Zrejme ho povodny majitel pouzival ako kropiace auto...
:lol:

Obrázok

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Piatok, 18. Mája 2007, 13:07

Super. Nenásilné a účinné. Budem sa toho držať :D
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

T.Y.N.G.
panic
Dátum registrácie: Štvrtok, 4. Januára 2007, 13:30

Príspevok od používateľa T.Y.N.G. » Piatok, 18. Mája 2007, 13:11

A hlavně nikdo nemůže říct, že to děláte schválně 8)
Toyota Yaris NG 1.0 Base Cool

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Piatok, 18. Mája 2007, 22:21

Ked necham dlhsie ostrekovat predne sklo, aj vzadu na skle sa nieco najde :D ale to je zbytocne, pretoze aj vzadu je ostrekovac :P
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

Rasťo
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa Rasťo » Piatok, 22. Júna 2007, 19:25

Čo ma vie najviac naštvať? - to som si uvedomil až dnes po návrate domov...
Tak jednoznačne sú to malé prixebané decká...
Čo sa stalo? - No dnes asi nie je nič nenormálne, keď Vám detváky fotia a točia autá na mobily a digitály...popravde som bol aj kvapku ako hrdý, že aspoň tie decká to auto upútalo, keď už pipiny naň hádžu bobek... :? :lol:
No ale akosi sa nám situácia otočila, keď mi sestra - robí na vyšetrovačke na polícií oznámila, že fotky môjho auta boli pravdepodobne dôvodom pokusu o hromadnú krádež aut v našej štvrti - mladíkov z Ukrajiny chytili pri čorke susedovho X5 (má sat alarm priamo ďobnutý na SBS a tí zalarmovali Polišov a nie byť toho, tak toho pokradnú viac - už dve káry sa im pred tým X5 podarilo ukradnúť) a našli u nich fotky lepších aut z našej štvrte - polka z tých fotiek bola mojej MR-ky s detiskami od nás z ulice ukazujúcim svoje hovná v ponožkách (cháp svaly) pred mojou Eleanor... :shock: Hold detváky tie fotky zavesili niekam na web a niekto si tie krádeže objednal... Detiská z fotiek už vraj boli na výsluchoch a detto majitelia aut z fotiek - mňa to vraj čaká budúci týždeň...
Mno...a teraz fakt začínam váhať či som urobil kúpou toho auta dobre...aby mi ešte neprinieslo viac problémov ako potešenia... :( Ono vďaka tejto pixovine totiž môžem mať problém znovu dostať previerku (o dva roky ma čaká kolotoč previerok znova), keď začnú chlapi z NBÚ do toho rýpať...a môžem prísť o robotu... :(

johnC
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Piatok, 22. Júna 2007, 19:50

ked si cisty tak nevim coho sa bojis (jakej previerky?) inak nemam slov kolko aut sa kazdu noc ukradne http://www.bleskovky.sk/se/100107/Kradeze-aut/ a hlavne v tej nasej zasranej Nitre
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

Rasťo
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Piatok, 22. Júna 2007, 21:19

Je to zložitejšie - ak som raz ustanovený do pozície, kde sa zoznamujem s vecami, ktoré sú top secret, tak musím mať aj takú previerku a ak si ju chcem udržať, musím byť ako lalia a už výpoveď na polícií je problém... :? Viem, že Vám - civilom to asi veľa nehovorí, ale je to u nás kvapku zožitejšie, ako si myslíte...

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Piatok, 22. Júna 2007, 23:56

Rasťo napísal:Je to zložitejšie - ak som raz ustanovený do pozície, kde sa zoznamujem s vecami, ktoré sú top secret, tak musím mať aj takú previerku a ak si ju chcem udržať, musím byť ako lalia a už výpoveď na polícií je problém... :? Viem, že Vám - civilom to asi veľa nehovorí, ale je to u nás kvapku zožitejšie, ako si myslíte...
a taranie na diskusnych forach je za kolko minusovych bodov? 8)
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

Rasťo
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Sobota, 23. Júna 2007, 08:14

Zoznamy ľudí a k nim pridelené previerky sú voľne prístupné... :wink: A pokiaľ na fóre zo seba nevypustíš niečo utajované, tak je všetko OK...

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných