Ty Gabo - nebola to náhodou Yeska??? - tá chce mooc veľmi čistiť svoj caaar...Gabo napísal:Dnes ma skoro jedna sialena zenska na cerpacej stanici, ked som uz dotankoval a isiel zaplatit zrazilaIsla asi 40tkou a nechybalo vela a suchla by pravu zadnu stranu auta. Zastavila pred autoumyvarkou, predsa jej auto muselo byt rychlo ciste...
Čo vás vie najviac naštvat ????
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
- Kontaktovať používateľa:
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
- yeska
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 14:46
Rasto? Vies co? Nemam ta rada..
Chlapci, ak mam byt uprimna, vzdy ma hrkne po precitani vasich staznosti na vodicov. Patram v pamati, ci som sa tam nahodou nenachadzala.... No co uz. S detmi som zacinala skoro, s autom neskoro. Dajte mi meiac-dva a uvidite
Fajn, pridam jeden postreh aj ja. Neznasam, ked sa mi auta lepia na zadok a uz vobec nie, ked nemaju zapnute svetla. Jasne, setria-ale co usetria, ked ja ho bez rozsvietenych svetiel takmer vobec nevidim? Staci, aby mi na zadnu foliu zasvietilo slnko a je nepriehladna. Aj dnes rano mi jeden favorit takto pekne liezol do kufra, tak som sa s nim pohrala. Jemnucko som sliapla na brzdu, nech mi zasvieti brzdove svetlo a takto som mu to musela zopakovat 4x, kym pochopil ze som magor
a drzal sa v dostatocnej vzdialenosti.
Chlapci, ak mam byt uprimna, vzdy ma hrkne po precitani vasich staznosti na vodicov. Patram v pamati, ci som sa tam nahodou nenachadzala.... No co uz. S detmi som zacinala skoro, s autom neskoro. Dajte mi meiac-dva a uvidite
Fajn, pridam jeden postreh aj ja. Neznasam, ked sa mi auta lepia na zadok a uz vobec nie, ked nemaju zapnute svetla. Jasne, setria-ale co usetria, ked ja ho bez rozsvietenych svetiel takmer vobec nevidim? Staci, aby mi na zadnu foliu zasvietilo slnko a je nepriehladna. Aj dnes rano mi jeden favorit takto pekne liezol do kufra, tak som sa s nim pohrala. Jemnucko som sliapla na brzdu, nech mi zasvieti brzdove svetlo a takto som mu to musela zopakovat 4x, kym pochopil ze som magor
...Toyota, rozhodne Toyota

- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Yeska, ale ja som sa na neho vôbec nelepil, to zásadne nerobím a neznášam, keď to robí niekto mne a riešim to podobne. To znamená, že ťuknem na brzdu, nech ten za mnou neblbne. Ale dupnúť v kolóne na brzdu, len preto, že niekto na teba blikne, že robíš volovinu, tak to sa mi zdá zvrhlé.yeska napísal:Rasto? Vies co? Nemam ta rada..![]()
![]()
Chlapci, ak mam byt uprimna, vzdy ma hrkne po precitani vasich staznosti na vodicov. Patram v pamati, ci som sa tam nahodou nenachadzala.... No co uz. S detmi som zacinala skoro, s autom neskoro. Dajte mi meiac-dva a uvidite![]()
Fajn, pridam jeden postreh aj ja. Neznasam, ked sa mi auta lepia na zadok a uz vobec nie, ked nemaju zapnute svetla. Jasne, setria-ale co usetria, ked ja ho bez rozsvietenych svetiel takmer vobec nevidim? Staci, aby mi na zadnu foliu zasvietilo slnko a je nepriehladna. Aj dnes rano mi jeden favorit takto pekne liezol do kufra, tak som sa s nim pohrala. Jemnucko som sliapla na brzdu, nech mi zasvieti brzdove svetlo a takto som mu to musela zopakovat 4x, kym pochopil ze som magora drzal sa v dostatocnej vzdialenosti.
So svietením s tebou absolútne súhlasím. Ja svietim celý rok a že by som tomu finančne krvácal sa nedá povedať.
To, že ma nemáš rada, to už nejako rozchodím
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- Leňulka
- toyoťák
- Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Marca 2005, 18:31
Nebudu popisovat konkretni situace, pac u nas na Morave jsou statisticky nejhorsi ridici co se divoceni tyce, jen to shrnu, nejlepsi je kdyz mi nekdo udela nejakou pras.rnu a jeste si klepe na celo a ma vyraz ve tvari kterym mi rika "no jo zenska" to pritel pomalu vyskakuje z auta a vyhrnuje si rukavy. Nerikam ze jsem mega supr trupr ridic, rizeni mi bylo povolanim, konickem i relaxem, ale chyby delam jen zridka kdy a kdyz je udelam, stydim se ze jsem az na zadku cervena
co me naucil dnesni provoz je, nikdy never ze kdyz mas zelenou a jeste zelenou rohovou sipku ze mas prednost a vsichni ostatni respektuji svoji cervenou, uz me to malem stalo cerstve namontovany naraznik, atd. ... 
Toyota Celica 2.0 Turbo All-Track 1991
Toyota 4Runner 2,4i 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1989
Ex: Toyota 4Runner 3.0 V6 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1988
Ex: Toyota Celica 2.0GTi 16V 1989
N.M.T. Engineering
Toyota 4Runner 2,4i 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1989
Ex: Toyota 4Runner 3.0 V6 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1988
Ex: Toyota Celica 2.0GTi 16V 1989
N.M.T. Engineering
- T.Y.N.G.
- panic
- Dátum registrácie: Štvrtok, 4. Januára 2007, 13:30
Na tohle je dobré si začít mejt oknayeska napísal: Neznasam, ked sa mi auta lepia na zadok
Toyota Yaris NG 1.0 Base Cool
- Rasťo
- Vševed
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Čo ma vie najviac naštvať? - to som si uvedomil až dnes po návrate domov...
Tak jednoznačne sú to malé prixebané decká...
Čo sa stalo? - No dnes asi nie je nič nenormálne, keď Vám detváky fotia a točia autá na mobily a digitály...popravde som bol aj kvapku ako hrdý, že aspoň tie decká to auto upútalo, keď už pipiny naň hádžu bobek...
No ale akosi sa nám situácia otočila, keď mi sestra - robí na vyšetrovačke na polícií oznámila, že fotky môjho auta boli pravdepodobne dôvodom pokusu o hromadnú krádež aut v našej štvrti - mladíkov z Ukrajiny chytili pri čorke susedovho X5 (má sat alarm priamo ďobnutý na SBS a tí zalarmovali Polišov a nie byť toho, tak toho pokradnú viac - už dve káry sa im pred tým X5 podarilo ukradnúť) a našli u nich fotky lepších aut z našej štvrte - polka z tých fotiek bola mojej MR-ky s detiskami od nás z ulice ukazujúcim svoje hovná v ponožkách (cháp svaly) pred mojou Eleanor...
Hold detváky tie fotky zavesili niekam na web a niekto si tie krádeže objednal... Detiská z fotiek už vraj boli na výsluchoch a detto majitelia aut z fotiek - mňa to vraj čaká budúci týždeň...
Mno...a teraz fakt začínam váhať či som urobil kúpou toho auta dobre...aby mi ešte neprinieslo viac problémov ako potešenia...
Ono vďaka tejto pixovine totiž môžem mať problém znovu dostať previerku (o dva roky ma čaká kolotoč previerok znova), keď začnú chlapi z NBÚ do toho rýpať...a môžem prísť o robotu... 
Tak jednoznačne sú to malé prixebané decká...
Čo sa stalo? - No dnes asi nie je nič nenormálne, keď Vám detváky fotia a točia autá na mobily a digitály...popravde som bol aj kvapku ako hrdý, že aspoň tie decká to auto upútalo, keď už pipiny naň hádžu bobek...
No ale akosi sa nám situácia otočila, keď mi sestra - robí na vyšetrovačke na polícií oznámila, že fotky môjho auta boli pravdepodobne dôvodom pokusu o hromadnú krádež aut v našej štvrti - mladíkov z Ukrajiny chytili pri čorke susedovho X5 (má sat alarm priamo ďobnutý na SBS a tí zalarmovali Polišov a nie byť toho, tak toho pokradnú viac - už dve káry sa im pred tým X5 podarilo ukradnúť) a našli u nich fotky lepších aut z našej štvrte - polka z tých fotiek bola mojej MR-ky s detiskami od nás z ulice ukazujúcim svoje hovná v ponožkách (cháp svaly) pred mojou Eleanor...
Mno...a teraz fakt začínam váhať či som urobil kúpou toho auta dobre...aby mi ešte neprinieslo viac problémov ako potešenia...
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
ked si cisty tak nevim coho sa bojis (jakej previerky?) inak nemam slov kolko aut sa kazdu noc ukradne http://www.bleskovky.sk/se/100107/Kradeze-aut/ a hlavne v tej nasej zasranej Nitre
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- Rasťo
- Vševed
Je to zložitejšie - ak som raz ustanovený do pozície, kde sa zoznamujem s vecami, ktoré sú top secret, tak musím mať aj takú previerku a ak si ju chcem udržať, musím byť ako lalia a už výpoveď na polícií je problém...
Viem, že Vám - civilom to asi veľa nehovorí, ale je to u nás kvapku zožitejšie, ako si myslíte...
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
a taranie na diskusnych forach je za kolko minusovych bodov?Rasťo napísal:Je to zložitejšie - ak som raz ustanovený do pozície, kde sa zoznamujem s vecami, ktoré sú top secret, tak musím mať aj takú previerku a ak si ju chcem udržať, musím byť ako lalia a už výpoveď na polícií je problém...Viem, že Vám - civilom to asi veľa nehovorí, ale je to u nás kvapku zožitejšie, ako si myslíte...
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- Rasťo
- Vševed
Zoznamy ľudí a k nim pridelené previerky sú voľne prístupné...
A pokiaľ na fóre zo seba nevypustíš niečo utajované, tak je všetko OK...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných