Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
Bebo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júla 2009, 14:36

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa Bebo » Streda, 16. Mája 2012, 15:55

Casto krat su aj chodci magori a myslia si, ze mozu skocit na priechod vzdy a za akychkolvek okolnosti, najlepsie tak do dvoch metrov pred prichadzajuce auto :evil: . Na druhej strane za volantom sedi plno dementov, ktori nezastavia nikdy. Uz sa tomu ale ani moc necudujem - minuly tyzden som sa dost dlhy kus vliekol za nejakou autoskolou a ta presla cez niekolko priechodov kde cakali chodci, ale ani raz ich nepustila. Ked uz ich to ani v autoskole neucia, tak potom fakt neviem, kam to speje. A doteraz som nevidel ani jedno policajne auto, ze by zastalo ne priechode, to len tak mimochodom.
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Streda, 16. Mája 2012, 17:17

Vcera mi vbehli dvaja chodci do cesty, hlavne ze v oboch pripadoch som mal za sebou este jedno auto a potom uz v oboch smeroch dlhu dobu nic. Jeden sa ani nepozrel na moju stranu (asi prisiel z Anglicka, alebo co) a skocil mi 20m pred auto a potom sa este cudoval, ze som trubil, magor.

Na prechode chodcom vzdy v ramci moznosti zastavujem (pokial nemam za sebou s 0,5m odstupom dalsie auto...). Pokial vacsie skupinky ludi cakaju pri prechode, vtedy aj ostatni castejsie zastanu. Pokial je tam len jeden-dvaja, tak sa nacakaju - niektorym prasknu nervy a vkrocia aj ked ide rozbehnuty kamion a uz im to zostane.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Streda, 16. Mája 2012, 21:18

Dnes si tak stojím v kolóne do KNM a čo zrazu nevidím v späťáku??? Biele Porsche Cayenne s NR značkami, ako ide obiehať celú kolónu...vôbec ho netankovalo, že oproti idú autá a kamióny, ktoré sa mu museli vyhýbať....asi 200 metrovými prískokmi to postupne obiehal a vôbec ani nemal snahu sa zaradiť, normálne stál v opačnom pruhu a čakal na ďalšiu príležitost....proste obrko.ot najhrubšieho zrna....by som chcel vidieť ten jeho gerojský ksicht, keby niečo vyviedol...to by mal zrazu kopu času na vysvetľovanie policajtom...debil debilný debil :evil:
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

Bebo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júla 2009, 14:36

Príspevok od používateľa Bebo » Streda, 16. Mája 2012, 22:15

chmelo napísal:Dnes si tak stojím v kolóne do KNM a čo zrazu nevidím v späťáku??? Biele Porsche Cayenne s NR značkami, ako ide obiehať celú kolónu...vôbec ho netankovalo, že oproti idú autá a kamióny, ktoré sa mu museli vyhýbať....asi 200 metrovými prískokmi to postupne obiehal a vôbec ani nemal snahu sa zaradiť, normálne stál v opačnom pruhu a čakal na ďalšiu príležitost....proste obrko.ot najhrubšieho zrna....by som chcel vidieť ten jeho gerojský ksicht, keby niečo vyviedol...to by mal zrazu kopu času na vysvetľovanie policajtom...debil debilný debil :evil:
Ak sa takyto chuj zabije sam, srat nanho. Ak ale ublizi, pripadne zabije niekoho ineho, to su potom reci takychto gerojov ako im to je luto a ako nechceli. Inak dnes som mal asi stastie na debilov. Stojim na T krizovatke a davam prednost autam na hlavnej (to bola ta rovna). Zlava islo asi 6 aut a ked ma minalo to posledne, zprava tesne za nim si to nejaky magor na Micre svihol na vedlajsiu kde som stal, samozrejme bez smerovky. Cez tie auta, ktore mu isli oproti ma zrejme nevidel (napriek tomu, ze mam dost vysoky autobus), lebo tu zatacku velmi zrezal a isiel priamo na mna, a pomaly to nebolo ani nahodou. Ked ma zbadal, strhol to doprava a minul ma asi o pol metra. Pri rychlosti, ktoru mal mu to moc nevydalo a vyletel polovicou auta na chodnik (na jeho velke stastie chodnik s velmi nizkym obrubnikom, ale hlavne BEZ LUDI). V spataku som este videl ako po tom chodniku presiel par metrov, vratil sa na cestu a pokracoval dalej ako keby nic. Pri tomto kaskaderskom manevri som ani raz nevidel, ze by mu brzdove svetla co len preblikli. Inak ten chodnik ide popri mure jedneho stareho domu, skoda, ze si nevytunoval celu pravu stranu, mozno by nabuduce pri soferovani pouzil aj mozog ak nejaky vobec ma.
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Štvrtok, 17. Mája 2012, 10:09

Chmelo, nebolo to toto Porsche?

Obrázok
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

teer7
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Apríla 2008, 21:12

Príspevok od používateľa teer7 » Štvrtok, 17. Mája 2012, 10:57

Bebo napísal:
chmelo napísal:Dnes si tak stojím v kolóne do KNM a čo zrazu nevidím v späťáku??? Biele Porsche Cayenne s NR značkami, ako ide obiehať celú kolónu...vôbec ho netankovalo, že oproti idú autá a kamióny, ktoré sa mu museli vyhýbať....asi 200 metrovými prískokmi to postupne obiehal a vôbec ani nemal snahu sa zaradiť, normálne stál v opačnom pruhu a čakal na ďalšiu príležitost....proste obrko.ot najhrubšieho zrna....by som chcel vidieť ten jeho gerojský ksicht, keby niečo vyviedol...to by mal zrazu kopu času na vysvetľovanie policajtom...debil debilný debil :evil:
Ak sa takyto chuj zabije sam, srat nanho. Ak ale ublizi, pripadne zabije niekoho ineho, to su potom reci takychto gerojov ako im to je luto a ako nechceli. Inak dnes som mal asi stastie na debilov. Stojim na T krizovatke a davam prednost autam na hlavnej (to bola ta rovna). Zlava islo asi 6 aut a ked ma minalo to posledne, zprava tesne za nim si to nejaky magor na Micre svihol na vedlajsiu kde som stal, samozrejme bez smerovky. Cez tie auta, ktore mu isli oproti ma zrejme nevidel (napriek tomu, ze mam dost vysoky autobus), lebo tu zatacku velmi zrezal a isiel priamo na mna, a pomaly to nebolo ani nahodou. Ked ma zbadal, strhol to doprava a minul ma asi o pol metra. Pri rychlosti, ktoru mal mu to moc nevydalo a vyletel polovicou auta na chodnik (na jeho velke stastie chodnik s velmi nizkym obrubnikom, ale hlavne BEZ LUDI). V spataku som este videl ako po tom chodniku presiel par metrov, vratil sa na cestu a pokracoval dalej ako keby nic. Pri tomto kaskaderskom manevri som ani raz nevidel, ze by mu brzdove svetla co len preblikli. Inak ten chodnik ide popri mure jedneho stareho domu, skoda, ze si nevytunoval celu pravu stranu, mozno by nabuduce pri soferovani pouzil aj mozog ak nejaky vobec ma.
dnes je asi medzinarodny den k*k*t*v za volantom... krizovatka z dlhych dielov, z kuklovskej na karlovesku pri konecnej zastavke elektriciek, asi 7 aut stojime na cervenej s umyslom odbocit dolava smerom na juventu. bez akychkolvek skrupul nas obehne hovado na S8, na cervenu vojde do krizovatky, ani nepribrzdi a vlezie do cesty autam, v ktore isli na zelenu smerom do mesta, prejde cez elektrickove kolaje a zase ohrozi/obmedzi auta, ktore mali zelenu v smere do mesta... medzi autami, ktore spolu so mnou cakali na cervenej, bola aj policajna kia, ale chlapcom sa nejako nechcelo nic riesit. debilko za volantom tymto manevrom ziskal asi 30 sekund, kym sme sa pohli a presli krizovatkou a aj tak ho za juventou spomalili yaris v pravom pruhu a avia z malaciek v lavom, takze sme sa k nemu vcelku priblizili na dalsej krizovatke. tam cez chodnik obisiel auta stojace na cervenu a opat bez akychkolvek zabran presiel krizovatkou a auta, ktore mali zelenu, donutil zastat, aby mohol prejst. ziadny majak, ziadna diplomaticka znacka, len poriadne vymetena hlava, suverenetia majitela zemegule a prerastene ego neoficialneho majstra sveta :evil:
Lexus RX400h (2008)
Toyota Corolla Verso 1.6 VVTi (2003)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1997)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1995)

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Štvrtok, 17. Mája 2012, 15:04

teer pokial tam boli zelenaci a nehali ho tak to bol urcite nejaky dalsi zeleny v sluzobnom vykone vsak klasika, oni robia vsade sluzobny vykon len nerobia ho tam kde sa nieco deje :lol: pankovy poslat zaznam z dopravnem kamery (pokial tam nejaka je) a spravit si zneho kopiu pre istotu, ja v takomto pripade by som vyskocil z auta a hned by som sa domahal riesenia vzniknutej situacie, a keby pan organ nereagoval narobil by som mu tam stoho take stresy ze az keby som mal casu.... uz ma serie tento ****** system, nech si doma sedia na podpore ked zarabaju tak malo a nic neni ich kompetencia
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

chmelo
Toyota guru

Príspevok od používateľa chmelo » Štvrtok, 17. Mája 2012, 15:54

Gabo napísal:Chmelo, nebolo to toto Porsche?

Obrázok
Ruku za to do ohňa nedám, ale myslím, že áno...

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Štvrtok, 17. Mája 2012, 15:54

koky, kde to zijem, to mate ine zazitky :) Musim zaklopat, ale nastastie len velmi zriedkavo natrafim na podobnych debilov, no aby isiel niekto v style tej S8 apod, tak to sa mi hadam este nestalo..
Len bohuzial ked sa v tom zacneme vrtat tak skoncime kde? No zase pri politike a celom systeme - typek ide ako debil lebo:
1) ma znameho na policii alebo je sam pan organ
2) vie, ze vymozitelnost prava a spravodlivost v Slovakistane neexistuje
3) ma vela penazi a kludne si za tu "nevinu" zaplati
4) ho nikto nenaucil byt ohladuplnym k ostatnym ucastnikom cestnej premavky
5) nikto ho za taketo veci nepotresta --> suvisi s bodmi 1, 2 a 3
Kludne ma doplnte na co som zabudol, ale v skratke som to hadam vystihol.

chmelo
Toyota guru

Príspevok od používateľa chmelo » Štvrtok, 17. Mája 2012, 15:58

6. Má nasraté v lebke a ostatní si jeho demenciu zamieňajú za asertivitu....

teer7
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Apríla 2008, 21:12

Príspevok od používateľa teer7 » Štvrtok, 17. Mája 2012, 16:55

sonnicek napísal:teer pokial tam boli zelenaci a nehali ho tak to bol urcite nejaky dalsi zeleny v sluzobnom vykone vsak klasika, oni robia vsade sluzobny vykon len nerobia ho tam kde sa nieco deje :lol: pankovy poslat zaznam z dopravnem kamery (pokial tam nejaka je) a spravit si zneho kopiu pre istotu, ja v takomto pripade by som vyskocil z auta a hned by som sa domahal riesenia vzniknutej situacie, a keby pan organ nereagoval narobil by som mu tam stoho take stresy ze az keby som mal casu.... uz ma serie tento ****** system, nech si doma sedia na podpore ked zarabaju tak malo a nic neni ich kompetencia
no zeleni mali naozaj v trube a ten arogantny chuj bol taky obtlstnuty kravatak s cisto nahodnym trojcislim, len som si nestihol vsimnut, ci to bolo 333 alebo 888. nechali ho odist a na dalsej krizovatke, ktoru presiel na cervenu rovno, oni odbocovali dolava, maju tam okrsok. mozno si len povedali, ze co si budu kazit radost, ked su kusok od budovy, kde ich caka riedka kava z automatu a narocne pripravy pred sledovanim hokeja...
Lexus RX400h (2008)
Toyota Corolla Verso 1.6 VVTi (2003)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1997)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1995)

stenky
Toyota guru
Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08

Príspevok od používateľa stenky » Štvrtok, 17. Mája 2012, 23:06

este raz uvidim daky hokejovy status/clanok/comment na FB ktory sa bude tvarit, ze ktokolvek si prdne a bolo to pre Demitru, alebo za pomoci Demitru alebo ze je to naspozemske znamenie od Demitru tak mi bud po

a.) roz*ebe hlavu na 38 kuskov a bude to znamenie od Demitru, alebo po
b.) vymazem si ho z friendlistu lebo jeho inteligencia sa nekvalifikuje na ulohu "clovek"
Obrázok

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Piatok, 18. Mája 2012, 03:53

teer7 napísal:
sonnicek napísal:teer pokial tam boli zelenaci a nehali ho tak to bol urcite nejaky dalsi zeleny v sluzobnom vykone vsak klasika, oni robia vsade sluzobny vykon len nerobia ho tam kde sa nieco deje :lol: pankovy poslat zaznam z dopravnem kamery (pokial tam nejaka je) a spravit si zneho kopiu pre istotu, ja v takomto pripade by som vyskocil z auta a hned by som sa domahal riesenia vzniknutej situacie, a keby pan organ nereagoval narobil by som mu tam stoho take stresy ze az keby som mal casu.... uz ma serie tento ****** system, nech si doma sedia na podpore ked zarabaju tak malo a nic neni ich kompetencia
no zeleni mali naozaj v trube a ten arogantny chuj bol taky obtlstnuty kravatak s cisto nahodnym trojcislim, len som si nestihol vsimnut, ci to bolo 333 alebo 888. nechali ho odist a na dalsej krizovatke, ktoru presiel na cervenu rovno, oni odbocovali dolava, maju tam okrsok. mozno si len povedali, ze co si budu kazit radost, ked su kusok od budovy, kde ich caka riedka kava z automatu a narocne pripravy pred sledovanim hokeja...

teer a nebolo to cierne porsche cayenne gemballa edition? ked ano panka poznam a parkrat mi vedel tiez zatopit ked som robil na inchebe, akoze uber skatulu pichnut polkou do krizovatky a polkou na travu (vsak ajtak je rozbita a nic tam nerastie, vsak asi preco ked si toto kazdy povie) a ohanat sa sluzobnym preukazom organ, nieze by som vyslovene policajtov neznasal to nie ale ani sa ich nebojim a svoje pravo si viem obhajit aj keby to stalo co to stoji ajtak su tam povetsinou ober kokoci ktory nepoznaju co mozu a kedy
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

Jalan-Aajav
panic
Dátum registrácie: Streda, 14. Decembra 2011, 16:05

Príspevok od používateľa Jalan-Aajav » Piatok, 18. Mája 2012, 08:22

sonnicek napísal:
teer7 napísal:

teer a nebolo to cierne porsche cayenne gemballa edition? ked ano panka poznam a parkrat mi vedel tiez zatopit ked som robil na inchebe, akoze uber skatulu pichnut polkou do krizovatky a polkou na travu (vsak ajtak je rozbita a nic tam nerastie, vsak asi preco ked si toto kazdy povie) a ohanat sa sluzobnym preukazom organ, nieze by som vyslovene policajtov neznasal to nie ale ani sa ich nebojim a svoje pravo si viem obhajit aj keby to stalo co to stoji ajtak su tam povetsinou ober kokoci ktory nepoznaju co mozu a kedy
slusny policajt ma asi rovnaku pravdepodobnost ako slusny cigan :( poznam sice z oboch skupin takych jedincov, ale je ich mizivy podiel
hlavna zlozka oboch skupin stale iba caka na prielzitost niekoho niekde okradnut
Naposledy upravil/-a Jalan-Aajav v Piatok, 18. Mája 2012, 08:24, upravené celkom 1 krát.
Toyota Aygo 3D 1.0/50kW/68k 2011
Toyota Verso 2.0/92kW/123k 2014
Suzuki GS500U 38kW/51k 2006
Suzuki GSF650SA 65kW/85k 2010

chmelo
Toyota guru

Príspevok od používateľa chmelo » Piatok, 18. Mája 2012, 08:23

chmelo napísal:
Gabo napísal:Chmelo, nebolo to toto Porsche?

Obrázok
Ruku za to do ohňa nedám, ale myslím, že áno...
Som čakal nejaké neuveriteľné rozuzlenie :mrgreen:

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných