Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa ondrik » Utorok, 27. Novembra 2012, 20:36

mne sa v piatok vecer zubrienky, v sobotu vecer zabky, a inak same ropuchy... :mrgreen:
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

stefan-celica
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07

Príspevok od používateľa stefan-celica » Utorok, 27. Novembra 2012, 20:52

spider207 napísal:Kde? Ja som zatial nemal cest (nastastie).. Zvery vacsinou vyliezaju v zimnom obdobi ak je vela snehu, zle sa im cez tu pokryvku chodi tak hladaju lepsie miesta, co su vacsinou chodniky alebo napriklad aj upravena cestna komunikacia..
hmm tak to ze zvery viliezaju vacsinou v zimnom obdobi som nepocul, co ja viem je to vecer a rano za sera (ked sa idu nazrat) pripadne nejake zbludile v noci
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson :) 376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Štvrtok, 29. Novembra 2012, 11:30

chmelo napísal:Ráno ma skoro vystrelo, keď som išiel dať skontrolovať VIN pri prepise vozíka (vyrobeného v 1996)...policajt ma poslal do prďáku, lebo výrobné číslo na štítku bolo trojmiestne a v techničáku myslím 17 miestne, ale to ani tak nevadilo ako fakt, že nebolo vyrazené okrem štítku nikde inde....vraj musí byť aj na konštrukcii....už som podobné onanie prežil u Palculienky, ktorá číslo tiež nemala (ale je napísané na každom plechovom diele aj pod oknom) a musel som to riešiť dosť radikálne....a pomerne draho. Dobre, ale kua u vozíka za pár šupov, ktorý tu behá už 16+ rokov a nikdy nebol problém???
Terazky mi policajt normálne naznačil, kam si mám to číslo naraziť, aby to bolo OK....a vraj niesom prvý ani posledný. Normálne mám chuť to vyraziť sám nech to vyzerá akokoľvek... :evil:
Kua, nech mi ktosi vysvetlí, ktorý xoxot vymyslí takú pixovinu, a neberie do úvahy, že tu behá X plus plná riť áut, vozíkov a neviem čoho, ktoré proste výrobné číslo vyrazené na kasni nemajú a doteraz s tým problém nemali....ako vozík tak aj Palculienka boli štandardne evidované a tieto masturbačné cvičenia nastali aj teraz....ja viem, že ten policajt nemôže, ale kurevsky ma to nasralo a idem napísať nejakému masturbantovi na ministerstvo alebo kde, nech mám aspoň lepší pocit...aj keď nevidím dôvod, aby sa tým nejaký z nich zaoberal :evil:
Potom nech sa čudujú, že sa každý normálny človek snaží tento štát odrbať na daniach, administratívnych postupoch a tak podobne....sami ich k tomu navádzajú, vytvárajú podmienky pre korupciu a to že mi policajt s podfúznym úsmevom ukáže, kde si mám čo vyraziť, tak to je teda káva....a vôbec sa mu nečudujem....načo by sa mal tváriť, že to tak má byť, keď ani sám tomu neverí, že je to tak správne...konieckoncov je to len človek a pokiaľ mu ten karfiól funguje, tak ma ani nebude presviedčať o opaku...
Bodaj by hentí byrokrati dostali sračku a do rána oryšaveli...hovada jalové :evil:
Co na to napisat... Chapem tvoje rozhorcenie. Tento stat je jeden absurdistan a lepsie to snad nebude nikdy.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

Bebo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júla 2009, 14:36

Príspevok od používateľa Bebo » Štvrtok, 29. Novembra 2012, 15:18

Nepochopim debila, ktory sa z vedlajsej cesty vopcha na hlavnu vtedy, ked som par metrov od neho a musim ist dost na brzdy, aby som si "nevytunoval" predok o jeho 15 rocnu francuzsku rit. Za mnou pritom uz nesiel nikto a ten magor asi po 30 metroch zase odbocoval z hlavnej prec :twisted: .
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL

Jalan-Aajav
panic
Dátum registrácie: Streda, 14. Decembra 2011, 16:05

Príspevok od používateľa Jalan-Aajav » Štvrtok, 29. Novembra 2012, 16:30

nic si z toho nerob, debil je od prirody nepochopitelny
Toyota Aygo 3D 1.0/50kW/68k 2011
Toyota Verso 2.0/92kW/123k 2014
Suzuki GS500U 38kW/51k 2006
Suzuki GSF650SA 65kW/85k 2010

scream
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Marca 2011, 09:28

Príspevok od používateľa scream » Štvrtok, 29. Novembra 2012, 16:49

No... poviem jak je... nevadi mi ak niekto chodi na oranzovocervenu ale seru ma kokoti, co si dovolia prejst na dvojsekundovu cervenu, ze ja musim zastat v strede krizovatky a pozerat, ci sa mi to sniva alebo sa ozaj nasiel uz druhy taky hlupak za 2 tyzdne.
Bebo napísal:Nepochopim debila, ktory sa z vedlajsej cesty vopcha na hlavnu vtedy, ked som par metrov od neho a musim ist dost na brzdy, aby som si "nevytunoval" predok o jeho 15 rocnu francuzsku rit. Za mnou pritom uz nesiel nikto a ten magor asi po 30 metroch zase odbocoval z hlavnej prec :twisted: .
Ano dalsi typ curactva je ked si idem vypadovkou svojich 90-100 (pripadne 120-130 mimo mesto) v lavom pruhu a zrazu sa predomna supmne auto z praveho, ktore zacne obiehat auta rychlostou 80-km/h...samozrejme za mnou uz ziadne auto nejde. Predvcerom som sa uz neudrzal lebo debilek po skonceni obmedzenia 60km/h ostal v lavom pruhu, chcel som ho obehnut cez pravy ale presne vtedy zrychlil na asi 75km/h (a zavrel mi medzeru na preradenie), tak som sa zaradil zanho a vypalil mu xenon+dialky do tvare - pochopil :)
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999

Jalan-Aajav
panic

Príspevok od používateľa Jalan-Aajav » Piatok, 30. Novembra 2012, 10:02

to si mal este dobre... ja som mal take iste intermezzo, ale nakoniec som tu cuzu musel obehnut sprava cez nasledujucu medzeru

teer7
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Apríla 2008, 21:12

Príspevok od používateľa teer7 » Piatok, 30. Novembra 2012, 17:04

mna dnes rano nastval k21t, ktory v jednej ruke drzi mobil a telefonuje, v druhej cigaretu a soferuje tertinou dlane. v prvej siel som vedla neho, v prvej lavotocivej mi skoro zodral bok a v nasledujucej pravotocivej to boli asi fakt len milimetre. ked som ho vytrubil, stiahol okno a vynadal mu, tak len cumel jak zaba z prachu a zacal rozhadzovat rukami, ze sa az tak velmi nestalo... toto nechapem. v rannej spicke na vcelku komplikovanej ceste...
Lexus RX400h (2008)
Toyota Corolla Verso 1.6 VVTi (2003)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1997)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1995)

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Sobota, 1. Decembra 2012, 11:21

najnovsi modny trend kedy sa po 8 hodine vecernej na vatsine malych a strednych svetelnych krizovatiek vypina riadena premavka a prechadza na znacky, v meste to funguje uz asi 8 mesiacov tak a najnovsie som postrehol ze sa to zacina rozsirovat na dost vela krizovatiek, ide ma stoho porazit....
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Nedeľa, 2. Decembra 2012, 20:14

Nakoniec to dopadlo dosť prozaicky....už som mal sľúbené raznice snáď od troch kamarátov a nakoniec som dostal echo od bývalého majiteľa, že VIN tam vyrazené je, ale je dosť ťažko "nájditeľné"...tak som hľadal a našiel....vypucoval som to, natrel odhrdzovačom a strekol lakom....polovica bola síce nečitateľná, ale policajtovi to stačilo, takže keby som ho aj vyrazil sám, tak by to bolo bývalo vlastne tiež v poho :roll:
Sranda ešte bola, že dve písmená (E a B) boli vyrazené naopak....razičovi sa asi moc neunúvalo skontrolovať, ako raznicu drží....ale policajt ani brvou nemrkol :mrgreen:
Gabo napísal:
chmelo napísal:Ráno ma skoro vystrelo, keď som išiel dať skontrolovať VIN pri prepise vozíka (vyrobeného v 1996)...policajt ma poslal do prďáku, lebo výrobné číslo na štítku bolo trojmiestne a v techničáku myslím 17 miestne, ale to ani tak nevadilo ako fakt, že nebolo vyrazené okrem štítku nikde inde....vraj musí byť aj na konštrukcii....už som podobné onanie prežil u Palculienky, ktorá číslo tiež nemala (ale je napísané na každom plechovom diele aj pod oknom) a musel som to riešiť dosť radikálne....a pomerne draho. Dobre, ale kua u vozíka za pár šupov, ktorý tu behá už 16+ rokov a nikdy nebol problém???
Terazky mi policajt normálne naznačil, kam si mám to číslo naraziť, aby to bolo OK....a vraj niesom prvý ani posledný. Normálne mám chuť to vyraziť sám nech to vyzerá akokoľvek... :evil:
Kua, nech mi ktosi vysvetlí, ktorý xoxot vymyslí takú pixovinu, a neberie do úvahy, že tu behá X plus plná riť áut, vozíkov a neviem čoho, ktoré proste výrobné číslo vyrazené na kasni nemajú a doteraz s tým problém nemali....ako vozík tak aj Palculienka boli štandardne evidované a tieto masturbačné cvičenia nastali aj teraz....ja viem, že ten policajt nemôže, ale kurevsky ma to nasralo a idem napísať nejakému masturbantovi na ministerstvo alebo kde, nech mám aspoň lepší pocit...aj keď nevidím dôvod, aby sa tým nejaký z nich zaoberal :evil:
Potom nech sa čudujú, že sa každý normálny človek snaží tento štát odrbať na daniach, administratívnych postupoch a tak podobne....sami ich k tomu navádzajú, vytvárajú podmienky pre korupciu a to že mi policajt s podfúznym úsmevom ukáže, kde si mám čo vyraziť, tak to je teda káva....a vôbec sa mu nečudujem....načo by sa mal tváriť, že to tak má byť, keď ani sám tomu neverí, že je to tak správne...konieckoncov je to len človek a pokiaľ mu ten karfiól funguje, tak ma ani nebude presviedčať o opaku...
Bodaj by hentí byrokrati dostali sračku a do rána oryšaveli...hovada jalové :evil:
Co na to napisat... Chapem tvoje rozhorcenie. Tento stat je jeden absurdistan a lepsie to snad nebude nikdy.
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Nedeľa, 2. Decembra 2012, 20:45

bo nevie citat :-D
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

stefan-celica
Toyota guru

Príspevok od používateľa stefan-celica » Streda, 5. Decembra 2012, 20:21

som zato aby zvisili plat ucitelom sestrickam v podstate komukolvek, ale ked sa maju niekomu peniaze dat aby sa niekomu mohli zobrat napr., zvysenie odvodov pre zivnostnikov ( to vsak s platmi ucitelov nic nema-vraj) ale ked nejaky pan ucitel ci odborar ci jaky ony povie ja viem kde vziat peniaze na nase 10% zvysenie platu zoberme 5 eur s rodinnych davok a mame na platy ucitelok koko... jeden mohol si radsej do jazyku zahryznut chuj vymlety keby aspon povedal zoberme peniaze ciganom (bol vsak pokakany chumaj) ale riesenie tomu zober mne daj odjebat ho chuja... :evil: :evil: :evil:
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson :) 376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Streda, 5. Decembra 2012, 22:16

stefan-celica napísal:som zato aby zvisili plat ucitelom sestrickam v podstate komukolvek, ale ked sa maju niekomu peniaze dat aby sa niekomu mohli zobrat napr., zvysenie odvodov pre zivnostnikov ( to vsak s platmi ucitelov nic nema-vraj) ale ked nejaky pan ucitel ci odborar ci jaky ony povie ja viem kde vziat peniaze na nase 10% zvysenie platu zoberme 5 eur s rodinnych davok a mame na platy ucitelok koko... jeden mohol si radsej do jazyku zahryznut chuj vymlety keby aspon povedal zoberme peniaze ciganom (bol vsak pokakany chumaj) ale riesenie tomu zober mne daj odjebat ho chuja... :evil: :evil: :evil:
mozno ma budete nenavidiet ale ja ich nepodporujem, s jedineho dovodu ze proste tie peniaze momentalne niesu a nikdo nema nielen oni(kecy o tom ako sa vsetko rozkradlo a politici davaju a bla bla..., teraz neobstoja lebo ajtak zijeme na dlh), ked bolo dobre a zlate casy nikdo sa neozvyval ani neprostestoval a bolo scoho rozdavat, a teraz ked neni tak podme vsetci strajkovat nech sa nam uplne zastavi ekonomika a nebudeme robit nic ked niesu peniaze...
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

stefan-celica
Toyota guru

Príspevok od používateľa stefan-celica » Streda, 5. Decembra 2012, 23:04

ako sa hovori peniaze boli su a budu, len ci su v tych spravnych rukach

Jalan-Aajav
panic

Príspevok od používateľa Jalan-Aajav » Štvrtok, 6. Decembra 2012, 10:20

sonnicek napísal:mozno ma budete nenavidiet ale ja ich nepodporujem, s jedineho dovodu ze proste tie peniaze momentalne niesu a nikdo nema nielen oni(kecy o tom ako sa vsetko rozkradlo a politici davaju a bla bla..., teraz neobstoja lebo ajtak zijeme na dlh), ked bolo dobre a zlate casy nikdo sa neozvyval ani neprostestoval a bolo scoho rozdavat, a teraz ked neni tak podme vsetci strajkovat nech sa nam uplne zastavi ekonomika a nebudeme robit nic ked niesu peniaze...
nikto ta nebude neavidiet
ale nemozem si neodpustit pokus o vysvetlenie preco sa mylis.

chapem tych ktori ucitelom nedopraju, lebo ich uroven je zalostna... ale musite si uvedomit ze to nie je chyba ucitelov.

ucitelia a skolstvo su na chvoste priorit dlhodobo. a malo byt byt prave naopak, lebo len kvalitne vzdelani ludia maju sancu pohnut tymto statom dopredu.

realna kupna sila ucitelskych platov klesa dlhodobo, az sa dostala do stavu ked povedali dost. ale ma to ovela zavaznejsie dosledky. nizke ohodnotenie ucitelov ma za nasledok, ze schopni mladi ludia si toto povolanie vyberaju iba vynimocne. preto spolu s realnou kupnou silou ich platov klesa aj kvalita ucitelskeho zboru.

jednorazove navysovanie tarif nevyriesi nic. ucitelske platy musia postupne narast na taku uroven, aby boli nadpriemerne (takmer vsade v EU je ucitelsky plat vyssi ako priemerny).
spolu s tymi vyssimi platmi (ktore maju okrem ineho sluzit nato, aby boli mladi ludia motivovani zvolit si ucitelske povolanie) musi vzniknut aj mechanizmus, ktori vytriedi zrno od pliev. nekvalitni ucitelia musia zmiznut z ucitelskeho zboru a byt nahradeni kvalitnymi... pedagogicke vzdelanie nespravi z cloveka ucitela, na to treba aj talent...
clovek s pedagogickym vzdelanim, ale bez talentu moze najst miesto v administrative skolstva, ale k uceniu by ho pustit nemali.

na zaver jedna prihodicka: raz som som v jednom fitnesscentre zaskakoval za dve trenerky, ktore mali nejaku sutaz a nemohli prist. trenoval som asi 10 deti vo veku cca 5-8 rokov aby si mamicky mohli hodinku v klude zacvicit. ked som po hodine otvaral dvere na telocvicni, cakali na mna pred dverami nastupene mamicky a majitelka fitka s velmi zacudovanymi pohladmi a jednou jedinou otazkou... CO STE S TYMI DETMI ROBLILI, ZE NEVRIESKALI AKO OPICE?

ucenie sa (hlavne detom - a obzvlast malym) musi podavat tak, aby zaujalo, aby nenudilo - a to nedokaze kazdy - standardne trenerky - mimochodom ziacky najrenomovanejsieho slovenskeho trenera - to nedokazali, aj ked na tom boli technicky lepsie ako ja, a kvalifikacne pravdepodobne tiez - nie som si isty, ci som vtedy uz mal trenersku kvalifikaciu alebo este nie.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných