Podľa starej vyhlášky bolo treba dokonca mať pri jazde kruháčom furt zapnutú smerovku vľavo a až keď si chcel odbočiť, tak si ju prepol na druhú stranu... Inak som si všimol, že drvivá väčšina starších vodičov toto pravidlo stále dodržuje, aj keď podľa teraz platnej vyhlášky sa na kruháč zaradíš bez smerovky a až keď ho chceš opustiť, tak blikneš...johnC napísal:jednu vec stale neviem a to ci treba "vyhodit" smerovku vlavo pri pripajani sa na kruhac (autobusari to robia)
Čo vás vie najviac naštvat ????
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
tak nejak. ked clovek drzi volant normalne, na dosiahnutie packy mu staci vystriet prsty. lenze to by ti, co neblikaju, nesmeli mat jednu von z okna, a druhou drzat volant na 6 (teda uplne dole), aby si mohli skrabat vtaka.ToyoCarE napísal:problem smeroviek je asi taky,, ze je to asi prilis velka namaha posunut ruku z okna,, na packu,,,
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
je este celkom fajn, blikat vlavo v kruhaci, ked sa nim otacas (minas niektore exity) lebo bez nej su niektori netrpezlivi vodici nachylni si mysliet, ze opustis objazd tym najbeznejsim vyjazdom, co nemusi byt pravda a moze to sposobit komplikacie...

Radšej mŕtvy ako druhý...
-
ToyoCarE
ja pouzivam smerovku na celom okruhu,,, bo aspon ostatni vedia,, ze planujem ist po nom,,, uz sa mi to par krat vyplatilo,,, som staromodny? a co! myslim,, ze to neuskodi autu ani mne,, samo,, ze v Ziline je kruhovy Rondel velkosti takej,, ze tam nieje dovod,, toto robim len na tych malych. A vzdy budem.
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
ja tuto zasadu blikania vzdy a vsade dodrzujem a nutim aj svojich znamych to dodrziavat a rosirujem osvetu, je to lepsie a bezpecnejsie. Samozrejme ze ked je prazdna cesta a nikde nik, obcas si to odpustim.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
no a to ma vie najviac nasrat ze vsetci ale vsetci moji znamy/rodina... mi tvrdili ze je to pi*ovina a tak ma od toho oducili
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
neboj bratře, dostanes sa do toho naspat!
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
Čo vás vie najviac naštvat ????
Dneska ma zas nejaka pu* z PK skoro zostrelila pri zvaracskom.. kedze sa tam pruhy mierne stocia vdaka pridanemu odbocovaciemu tak som siel vo svojom a bez blinkra a naznaku opatrnosti sa mi tesne pred autom prerutila do mojho pruhu nejaka fuchtla na zelenon feliciahnoji. hlavne ze mala vlasy cervene jak ten semafor.
Dufam ze nase kocky na toyo take nejsu 
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
- johnC
- toyoťák
minule som videl take dve babeny ako si to rubali 40tkou potme bez svetiel a zanimi policajti blikali, trubili svieliti bars co a oni min 0,5 km si to nevsimali
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- johnC
- toyoťák
na astre
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- sokce
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Júna 2007, 09:39
No ženské pokolenie za volantom, to je pomerne často dosť haluz, samozrejme česť výnimkam. Ale za dobu čo šoférujem, tak som sa stretol aj s riadnymi kreténmi. Napr. som šiel do polusu od figara do tých garáži, a zelenú majú vtedy iba tí čo idú rovno do polusu, resp. doľava a ešte že mám taký "zlozvyk" že sa radšej poobzerám či nejaký debil nejde... A ešte že som sa pozrel... Nejaký dedo (nestihol som pozrieť značku) tak sa rútil rovno smerom z Vajnorskej do mesta... Som zostal jak tvrdý z toho a ešte sa rozčuloval že čo trúbim naňho, asi nepochopil že zelená bola iba doprava nie rovno...
Ale to je len slabý odvar... Všelijakých som postretával... Ako grexos čo prebiehajú medzi prúdmi pri takýchto sit. tak tých bolo x... ach jo...
Ale to je len slabý odvar... Všelijakých som postretával... Ako grexos čo prebiehajú medzi prúdmi pri takýchto sit. tak tých bolo x... ach jo...
Toyota Celica T20 1,8
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
-
ToyoCarE
Hheh,,, a to si si nevsimol,, ze im policajti tymi svetlami a majakmi svietili na cestu? Sak to je sikovnost ich,, ze takto usetrili na elektrike.johnC napísal:minule som videl take dve babeny ako si to rubali 40tkou potme bez svetiel a zanimi policajti blikali, trubili svieliti bars co a oni min 0,5 km si to nevsimali
odkedy mestsky architekt v nitre vyfasoval kruzidlo a kresli kruhove objazdy vsade kde sa da, tak sa ludia snazia ucit jazdit na tychto specialitkach cestnej premavky. ale bohuzial im to ako tak ide len na jedno-pruhovych kruhovych objazdoch. ked sa dostanu k viacpruhovemu, su v pi*i jak listie na jesen. odbacaju hlava nehlava, blinkre sem tam vsade, proste chaos panika. ale ako som si naposledy vsimol, to iba navonok su chaoticki, oni su vlastne suverenne presvedceni o spravnosti svojho usudku a veselo odbacaju z vnutorneho pruhu na vyjazd. bez blinkra! (ved ide rovno prakticky, naco blikat). pri hypertesku sa snazili upravit situaciu tym, ze tam nastavali bojky, aby sa aspon ti najvacsi kreteni nepreradovali v tych najnebezpecnejsich castiach medzi pruhmi, no ale... nepomohlo... na kruhovom je to ako v inom svete. vcera som mal neviem kolkykrat stastie, ze som cakal ze ten druhy spravi nejaky nekaly trik a tym som prezil bez ujmy na zdravi a majetku...

Radšej mŕtvy ako druhý...
- johnC
- toyoťák
len keby vyfasoval to kruzidlo o 20rokov mohli byt tie dva kruhace s D=100m kruhove a nie cele zle, ten jeden co je pod zoborom je teoreticky bezpecny ked idu semafory
ale na tom druhom pri tescu si pametam ze nikto! z autoskoli na skuskach nepresiel ale odkedy ho "prerobili" je to este horsie:
- zrusili 3vnutorny pruh cez ktory sa dalo perfektne obchadzat pretoze bol vzdy prazdny
- o zmene dopr. znacenia nehovorim, lopatami sa ho ani len nedotkli
- "zvysili" bezpecnost na vyjazde do centra umiestnenim tych metrovych smerovadiel ktore len zavadzaju, neni su zo zeleza a tak ich uz vela neostava
- blbnem tam niekedy aj ja pri urcitych situaciach
- zrusili 3vnutorny pruh cez ktory sa dalo perfektne obchadzat pretoze bol vzdy prazdny
- o zmene dopr. znacenia nehovorim, lopatami sa ho ani len nedotkli
- "zvysili" bezpecnost na vyjazde do centra umiestnenim tych metrovych smerovadiel ktore len zavadzaju, neni su zo zeleza a tak ich uz vela neostava
- blbnem tam niekedy aj ja pri urcitych situaciach
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
ked už tu spomínate kruháče tak cez jeden taký velmo dobrý jazdím kazdé ráno...
prístavný most na BA strane... sa čudujem že som sa tam ešte s niekým nezrazil... aj ked zopár krát to bolo naozaj blízko,ešte že sa snažím myslieť za druhých... tam je podla mna čistý chaos,ked chcem zliesť z kruháču na Prístavnú tak sa stále "hádam" s vodičmi v pravom prúde ktorý zliezajú z dialnice a idú tiež na Prístavnú...
Tý čo to tam poznajú asi vedia o čom hovorím...
prístavný most na BA strane... sa čudujem že som sa tam ešte s niekým nezrazil... aj ked zopár krát to bolo naozaj blízko,ešte že sa snažím myslieť za druhých... tam je podla mna čistý chaos,ked chcem zliesť z kruháču na Prístavnú tak sa stále "hádam" s vodičmi v pravom prúde ktorý zliezajú z dialnice a idú tiež na Prístavnú...
Tý čo to tam poznajú asi vedia o čom hovorím...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných