TTS Fight Club
-
ToyoCarE
Re: TTS Fight Club
nieje sikmak ako sikmak,, to co ma on, ,je rakosnik,, to je obrovsky rozdiel,, ehh
- yeska
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 14:46
- Kontaktovať používateľa:
Leni, mne uz ani liecive ucinky bahna nepomozu, takze ti tie zapasy v bahne rada doprajem-uzi si ich do sytostiLeňulka napísal:jaaaj, to je tema pro me, se potrebuju vybourit![]()
zaprve - neprijde mi teda neslusne oslovovat osobu nezneho pohlavi cicusa, ci ako to hovorite, me temer cizi lidi oslovuji pred objednavkou zbozi, "lasko", a je mi jasne za zadna jejich laska nejsem, kdyz mi nekdo napise "kocko potrebuji si objednat", tak mi to prijde daleko milejsi nez kdyby me oslovaval "hej ty" a podobneyeska prosim nebij me, jedna rana by me mohla slozit
![]()
zadruhe - zapasy v bahne, hmmm, muze byt zajimave, ma to pry i ozdravny ucinek na plet
...Toyota, rozhodne Toyota

- Leňulka
- toyoťák
- Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Marca 2005, 18:31
no ja na tom prave nejsem o moc lip, ne-li huryeska napísal:Leni, mne uz ani liecive ucinky bahna nepomozu, takze ti tie zapasy v bahne rada doprajem-uzi si ich do sytostiLeňulka napísal:jaaaj, to je tema pro me, se potrebuju vybourit![]()
zaprve - neprijde mi teda neslusne oslovovat osobu nezneho pohlavi cicusa, ci ako to hovorite, me temer cizi lidi oslovuji pred objednavkou zbozi, "lasko", a je mi jasne za zadna jejich laska nejsem, kdyz mi nekdo napise "kocko potrebuji si objednat", tak mi to prijde daleko milejsi nez kdyby me oslovaval "hej ty" a podobneyeska prosim nebij me, jedna rana by me mohla slozit
![]()
zadruhe - zapasy v bahne, hmmm, muze byt zajimave, ma to pry i ozdravny ucinek na plet![]()
Toyota Celica 2.0 Turbo All-Track 1991
Toyota 4Runner 2,4i 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1989
Ex: Toyota 4Runner 3.0 V6 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1988
Ex: Toyota Celica 2.0GTi 16V 1989
N.M.T. Engineering
Toyota 4Runner 2,4i 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1989
Ex: Toyota 4Runner 3.0 V6 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1988
Ex: Toyota Celica 2.0GTi 16V 1989
N.M.T. Engineering
- paranormalny_somarik
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 11. Novembra 2007, 15:32
Uprimne si vazim toto uvitanie chlebom a Toyotou.wakkee napísal:no co je to tiez sikmac, takze si tu spravne
Ked vam bliknem, prosim vas, nezavadzajte. Dakujem.
Rozkosny cierny oslik
Rozkosny cierny oslik
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
odbytiste je momentalne v juznej Polsko-Sibirskej gubernii (Zilinakuro napísal:ty kokooos - ksefty s uranom.... to som uz daaawno nepocul... este sa da na tom nabalit???
kde mas odbytiste??? na vychodnej hranici???
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
-
ToyoCarE
ehm,, kocky,, a kto je zvedavy na to,, ci chcete,,abo ne? Vas tam hodime,, a robte co chcete,,, pripadne mozme hodit nejaku tucnu tombolu,, a to by ste sa cudovali,,s akou vervou skocite do toho bahna

- Csabika
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
Re: Zimné pneu
Ked našej firme davali certifikat ISO 9001, sedel som v jednom kancli s chalanom co to mal na starosti, je to presne tak ako píše Yeska, nevadi im že je bordel, ale musí byť o tom papier a musia byť nedostatky zdokumentované (odstránené už nemusia byť)-certifikat ISO 9001?
= kazda firma si ho moze zaplatit (netvrdim ze si ho zaplatili), no v ziadnom pripade nie je znamkou vysokeho vyrobneho standardu, i ked TUV Germany ma svoju povest, ISO 9001 je najma o papierovani a dodrziavani istych vyrobnych postupov, ktore sa odohravaju podla sablony![]()
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Re: Zimné pneu
Mňooo, tak ten traktorový dezén by som ti z čírej škodoradosti doprial aspoň na jeden deň
Čo sa týka tých GT Radial, tak nejaká debata tu už o nich frčala a ja tvrdím, že ten test si tí germánsky testeri asi z prsta nevycucali, takže až taká hrôza to byť nemôže. Nebuď mäkká, kúp si ich a budeš podávať priebežné hlásenia. Aj tak, načo sú ti peniaze, hlavne, že sa narobíš
PS. A vôbec sa mi nepáči, že namiesto toho, aby si tu do neba vychvaľovala a na rukách aspoň pomyselne nosila drgiho, že sa o teba a o tvoje zhrdzavené bejby stará, že obvoláva pol Slovenska, ostatných od roboty odtŕha, tak ty tu radšej skladáš poklony nejakému škaredému, zlomyselnému, mená komoliacemu Andymu, ktorý si kúpil špatné Matadorky, teraz si kvôli tomu hlavu o múr búcha a každého zlomyselne navádza na vyhodenie peňazí von oknom, len aby nebol sám v tejto nezávidenia hodnej situácii
Čo sa týka tých GT Radial, tak nejaká debata tu už o nich frčala a ja tvrdím, že ten test si tí germánsky testeri asi z prsta nevycucali, takže až taká hrôza to byť nemôže. Nebuď mäkká, kúp si ich a budeš podávať priebežné hlásenia. Aj tak, načo sú ti peniaze, hlavne, že sa narobíš
PS. A vôbec sa mi nepáči, že namiesto toho, aby si tu do neba vychvaľovala a na rukách aspoň pomyselne nosila drgiho, že sa o teba a o tvoje zhrdzavené bejby stará, že obvoláva pol Slovenska, ostatných od roboty odtŕha, tak ty tu radšej skladáš poklony nejakému škaredému, zlomyselnému, mená komoliacemu Andymu, ktorý si kúpil špatné Matadorky, teraz si kvôli tomu hlavu o múr búcha a každého zlomyselne navádza na vyhodenie peňazí von oknom, len aby nebol sám v tejto nezávidenia hodnej situácii
yeska napísal: Teraz k pneu:
Najradsej by som tam nahodila traktorovy rozmer a dezen, no kedze sa neda, ej veruze sa neda...objednavaju sa Matadorky.
Vdaka Rastovi viem na co sa zamerat pri objednavani, vdaka Andymu som si potvrdila rozhodnutie a zvysnym prispievatelom dakujem za ucasta cokolvek budete mat ohladne zimnych pneu na RAVku, dovolim vam pisat do tejto temy
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- academic
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39
takze som po dlheeeej dobe bol zase v BA. Prekvapilo ma, ze sa to tam scivilizovalo (jazdenie) ....akurat tie cesty by mohli byt lepsie, lebo mi skoro odfrkali napravy (chudatka vase auta)
Akurat brzdim na oranzovu a okolo (cez pravy odbocovaci pruh) ma este obehla OII a slahla to cez cervenu....NO jASNEEEEE, OCHCAFKAAAAR ...zakrical som..........potom este take chrapunstva mi predviedli tri O2-ky a jedna sa dokonca chcela pretekat, tak som sa na neho usmial, ukazal mu ze je pod moju uroven nahanat sa s O a tym to haslo.
A co ma najviac potesilo, ze som stretaval vela, vela Toyotiek.....na jednej krizovatke sme sa stretli asi 5-ti na Toykach...cumeli sme po sebe ako puci (Carina,Celda, Avensis, Auris, RAv4)
Akurat brzdim na oranzovu a okolo (cez pravy odbocovaci pruh) ma este obehla OII a slahla to cez cervenu....NO jASNEEEEE, OCHCAFKAAAAR ...zakrical som..........potom este take chrapunstva mi predviedli tri O2-ky a jedna sa dokonca chcela pretekat, tak som sa na neho usmial, ukazal mu ze je pod moju uroven nahanat sa s O a tym to haslo.
A co ma najviac potesilo, ze som stretaval vela, vela Toyotiek.....na jednej krizovatke sme sa stretli asi 5-ti na Toykach...cumeli sme po sebe ako puci (Carina,Celda, Avensis, Auris, RAv4)

- academic
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39
...ale figu! sikmooky je sikmooky a je jedno ci je z vietnamu, japonska, ciny,..........................nieje sikmak ako sikmak,, to co ma on, ,je rakosnik,, to je obrovsky rozdiel,, ehh
Vitaj dejváč ...i ked neviem ci uz nie ste ševroletisti po novom?

- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
toyo nebud antisemita
-
ToyoCarE
vis,,, samozrejme ze americke muscle cars milujem,,, nic nenahradi Corvettu,, alebo Shelby,, ale to, ze Chevy takymto hnusnym sposobom expandovala na azijsky trh,, to je pod uroven
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
no ono chevy vobec povodne nechcela menit znacku daewoo ale kedze daewoo koncern nie su len auta ale kopec inych veci a ten stale funguje, tak chevy mohol bud vymysliet novu znacku alebo pouzit svoju svetovo zabehnutu.
- paranormalny_somarik
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 11. Novembra 2007, 15:32
Aky sevrolet, cistokrvne dejvo z cias, ked to este nebolo vytunelovane. Ako pise ToyoCarE, je to pod uroven Oslik je Oslik, Corvette je Corvette, hnus je hnus (sympatie v uvedenom poradi).
Ale ta nenavist voci Octaviam, to je zarazajuce. Vacsinou slusne uhnynaju, tak neviem.
Otazka medzi styri povrazy - co to znamena, ze sa chce pretekat? Ze vas dobehol a chce predbehnut? Ze ked ste ho dobehli, zacal robit vsetko preto, aby ste ho neobehli? Ze ked ste ho dobehli, tak vam usiel? Alebo ze ked ste ho dobehli a predbehli, tak zvysil tempo na to vase? Podla mna rusivym elementom je len pripad cislo 2, ostatne je nezaujimave a nevidim dovod komentovat.
Ale ta nenavist voci Octaviam, to je zarazajuce. Vacsinou slusne uhnynaju, tak neviem.
Otazka medzi styri povrazy - co to znamena, ze sa chce pretekat? Ze vas dobehol a chce predbehnut? Ze ked ste ho dobehli, zacal robit vsetko preto, aby ste ho neobehli? Ze ked ste ho dobehli, tak vam usiel? Alebo ze ked ste ho dobehli a predbehli, tak zvysil tempo na to vase? Podla mna rusivym elementom je len pripad cislo 2, ostatne je nezaujimave a nevidim dovod komentovat.
Ked vam bliknem, prosim vas, nezavadzajte. Dakujem.
Rozkosny cierny oslik
Rozkosny cierny oslik
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní